Με επιτυχία παρουσιάστηκε το βιβλίο του Παναγιώτη Νταλούκα, με καταγωγή από τον Δροσερό (Δ . Κ. Δήμου Πύλης), την Παρασκευή 5/7 στις 15.00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Δ .Ε. Σελλάνων (Προάστιο) Δήμου Παλαμά, με τίτλο «Τρικκαία» Α’ 1959-Β’ 1960 Μεγάλη ανοιξιάτικη εορτή του Θεσσαλικού τοπίου –φαντασμαγορικό θέαμα στο πλαίσιο του 8ου Διεθνές Εθνολογικό Συνέδριο Θεσσαλών-Καραγκούνηδων στο Προάστιο του Δήμου Παλαμά που γίνεται για 3 ημέρες.

Το βιβλίο προλόγισε ο Πρόεδρος της Αμφικτιονίας κ. Απόστολος Φιρφιρής ενώ σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πύλης κ. Αθανάσιος Κωστάκης, συγχαίροντας τον Συγγραφέα κ. Νταλούκα για την έκδοση του βιβλίου «ΤΡΙΚΚΑΙΑ», χαιρετίζοντας και το Συνέδριο των Θεσσαλών Καραγκούνηδων μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, παραβρέθηκαν η Βάσω Γεροβασίλη Πρόεδρος Δ.Κ. Δροσερού, η Ευαγγελία Μπράμη Συγγραφέας Πρόεδρος Εφετών.

Ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου από την φιλόλογο κ. Ναυσικά Μουλά μέλος του Δ.Σ. της Αμφικτιονίας, τέλος ομιλία και τοποθέτηση έκανε και ο Συγγραφέας κ. Παναγιώτης Νταλούκας.