Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε οδούς της πόλης λόγω εργασιών σε οικοδομές, αλλά και των έργων της ΔΕΥΑΤ στην πόλη, θα ισχύσει σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων τις επόμενες τρεις ημέρες. 

Συγκεκριμένα: 

- στην οδό Ζωγράφου και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Βύρωνος έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Καποδιστρίου και κατά το χρονικό διάστημα από την 07:30΄ έως την 15:30΄ώρα της Τετάρτης 12/10/2022 προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες σκυροδέτησης οικοδομής. 

- στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την Πέμπτη 13/10/2022 και κατά τις ώρες 07:30΄-15:30΄  στην πόλη των Τρικάλων και ειδικότερα στο τμήμα της οδού που περιλαμβάνεται από την διασταύρωσή αυτής με την οδό Φλεγίου έως τη διασταύρωση αυτής με την οδό Τερτίπη.

Επίσης, διακόπτεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Χασίων και στο τμήμα αυτής από την γέφυρα έως την διασταύρωση αυτής με την Διακλάδωση Χασίων την Πέμπτη 13/10/2022 και την Παρασκευή 14/10/2022 και κατά τις ώρες από 07:30΄ έως 15:30΄, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες στα πλαίσια κατασκευής του έργου "Εφαρμογή ζωνοποίησης και αντικατάστασης παλαιών αγωγών δικτύου πόλεως Τρικάλων".

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων και την υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού.

trikalaenimerosi.gr