Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το πλανητικό σκηνικό να μας ωθεί να βρούμε τρόπους να ξεμπλοκάρουμε τις σκέψεις μας, να χαρούμε μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να ζωντανέψει η ελπίδα μέσα μας το Νέο Έτος. Να περάσετε όμορφα και να υποδεχθείτε το 2023 με μια μεγάλη αγκαλιά! Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι...


Για τους Κριούς, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα να σας βάζουν κάποιους περιορισμούς ωστόσο η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βοηθά να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο σήμερα. Περάστε όμορφα και χαρείτε με ανθρώπους που αγαπάτε.  

Για τους Ταύρους, οι πλανητικές δυναμικές σας ωθούν προς διάφορες κατευθύνσεις ωστόσο μπορείτε ειδικά σήμερα να αφήσετε για λίγο τα τρέχοντα στη άκρη. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας κάνει να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα.

Για τους Διδύμους, είναι πολύ σημαντικό για εσάς να συνδεθείτε σήμερα με τα πιο αισιόδοξα κομμάτια σας όπως μόνο εσείς γνωρίζετε πολύ καλά να κάνετε. Βρεθείτε με φίλους και περάστε όμορφα και χαρούμενα.

Για τους Καρκίνους, οι πλανητικές επιρροές αυτές τις ημέρες μπορεί να σας έχουν βάλει σε σκέψεις αλλά σήμερα δεν λύνονται ούτε προχωράνε εύκολα υποθέσεις. Συνδεθείτε με ότι μπορεί να σας κάνει χαρούμενη/ος και περάστε όμορφα απόψε.

Για τους Λέοντες, διάφορες καταστάσεις υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι οποίες ζητούν αρκετό χρόνο από εσάς ωστόσο σήμερα δώστε προτεραιότητα σε ότι γεμίζει αντί να απορροφά την ενέργειά σας. Κατευθυνθείτε προς τα εκεί που πιστεύετε πως θα νιώσετε χαρά.

Για τους Παρθένους, μπορεί σήμερα να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη για πολλά πράγματα αντιθέτως να προτιμάτε να βρίσκεστε σε περισσότερη «ησυχία». Προσπαθήστε να κάνετε ένα πρόγραμμα το οποίο θα συμβαδίζει με τις επιθυμίες σας και περάστε όμορφα.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή ημέρα σας παροτρύνει να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Να αφήσετε στην άκρη ότι σας χωρίζει και να συνδεθείτε με ότι σας ενώνει.

Για τους Σκορπιούς, τα τρέχοντα φαίνεται να είναι αρκετά για εσάς γιαυτό ακόμη και σήμερα θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα. Αφήστε χώρο για ότι σας γεμίζει με χαρά και περάστε όμορφα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Για τους Τοξότες, σήμερα υπάρχει η εύνοια να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να περάσετε ευχάριστα με άτομα του περιβάλλοντός σας. Δώστε χώρο σε οτιδήποτε μπορεί να σας χαροποιήσει και ξεκουράσει σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας μπορεί να ανατρέπει εν μέρει τα σχέδιά σας ή να έρχονται διάφορες σκέψεις στο μυαλό σας. Αφήσετε για λίγο στην άκρη ότι δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε άμεσα και χαρείτε με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα εκμεταλλευτείτε ότι ευκαιρία προκύπτει για να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Άνθρωποι είναι κοντά σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε χαρά ακόμη και από μικρά πράγματα.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία και οι επαφές με άλλους ανθρώπους μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα. Βρεθείτε σε ένα περιβάλλον το οποίο αισθάνεστε οικεία και δώστε χώρο σε ότι γεμίζει τη καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα.

astroguide.gr