Ο Ερμής στο ζώδιου του Σκορπιού από σήμερα το βράδυ μέχρι 16 Νοεμβρίου θα είναι υποστηρικτικός σε οποιαδήποτε σκέψη και δράση κάνουμε η οποία θα είναι βαθιά, καθοριστική και με σύντομες επικοινωνιακές διαδικασίες. Θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την «αλήθεια», το κείμενο πίσω από τις λέξεις και τα βαθύτερα κίνητρα τόσο των άλλων όσο και τα δικά μας. Μια δημιουργική διαδικασία μέσω της οποίας θα «γνωρίσουμε» καλύτερα τους ανθρώπους γύρω μας καθώς επίσης και μέρη του εαυτού μας τα οποία δεν έχουμε έρθει ακόμη σε απόλυτη επαφή. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου, θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε που πραγματικά βρισκόμαστε στο σήμερα της ζωής μας σε σχέση με αυτό που προσδοκάμε. Να οργανωθούμε κατάλληλα και να επιμείνουμε σε έναν δημιουργικό στόχο. Να παραμείνουμε σταθερά ή να στοχεύσουμε εκ νέου σε μια κατεύθυνση ενήλικη, γειωμένη, ασφαλής και επεκτατική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . . 


Για τους Κριούς, Ο Ερμής μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη δίνουν την δυναμική τους σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Ο φτερωτός αγγελιοφόρος στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα φέρνει πολλές σκέψεις, ιδέες αλλά και λύσεις σε ζητήματα που τρέχουν αυτή τη περίοδο. Θα σας βοηθήσει να αρματωθείτε με τα κατάλληλα εφόδια ώστε να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε χρειάζεται ακόμη και εν μέσω εμποδίων. Προσέξτε την υγεία σας και δώστε χώρο στις βαθιές προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού θα κινείται μέχρι μέσα Νοεμβρίου απέναντι σας μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός σας ωθεί να εστιάσετε σε πολύ προσωπικά ζητήματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Σας βοηθά να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο τί είναι αυτό που χρειάζεστε πραγματικά στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και τί μπορείτε να καταφέρετε μέσα από τις συνεργασίες σας στη δοθείσα στιγμή. Η προβολή σας μέσα από τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας είναι ο καλύτερος και ο πιο επεκτατικός δρόμος που μπορείτε να διαβείτε.

Για τους Διδύμους, νέα πράγματα και αρκετές δραστηριότητες φέρνουν ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού και τώρα προστίθεται και η δυναμική του Ερμή. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα υπάρξει η εύνοι να προχωρήσετε μπροστά εγχειρήματα που είναι ήδη ανοιχτά ή κάτι καινούργιο που θα προκύψει αυτή τη στιγμή. Το σημαντικότερο όλων είναι πως θα μπορέσετε να εκτιμήσετε πιο σωστά τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να δώσετε την ενέργειά σας μόνο σε ότι πραγματικά αξίζει να ασχοληθείτε για να αναπτυχθεί.  

Για τους Καρκίνους, ιδιαίτερα ευνοική θέση ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού και μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη μέχρι μέσα Νοεμβρίου φέρνουν αέρα ανανέωσης κυρίως σε προσωπικούς τομείς. Νέοι άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σας και γενικότερα ευνοείστε σε οτιδήποτε έχει προσωπικό χαρακτήρα. Στοχεύστε μακρυά και είναι σίγουρο πως τα εμπόδια και τυχόν δυσκολίες θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμες ειδικά αν πρόκειται για δημιουργικούς/καλλιτεχνικούς στόχους.

Για τους Λέοντες, στα πλανητικά δρώμενα που σας επηρεάζουν έντονα προστίθεται και ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας μιας περίοδο κατά η οποία δεν θα σας αφήσει αδιάφορη/ο. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν και αθέατα μέχρι τώρα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια με μοναδικό σκοπό να κάνετε μια βουτιά βαθιά, εκεί που οι προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του και βοηθήστε και εσείς με τις πράξεις σας να έρθετε πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε.

Για τους Παρθένους, περισσότερο αληθινές, καθοριστικές και στοχευμένες συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα θα σας βοηθήσει να κάνετε ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου. Μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη δίνονται ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε πολύ καλά τις σκέψεις σας, να τις ταξινομήσετε σωστά και να προβείτε σε ουσιαστικά βήματα μπροστά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας η οποία ειδικά αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο θα παίξει καθοριστικό ρόλο και δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής το προηγούμενο διάστημα στο ζώδιό σας, σας έβαλε στη διαδικασία να δείτε τα πράγματα αρκετά λογικά, αντικειμενικά και γειωμένα. Τώρα στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου θα στηρίξει της επιλογές σας ωθώντας σας να διεκδικήσετε τη «θέση» σας με σθένος. Θα είναι υποστηρικτικός σε οποιαδήποτε διαδικασία είναι ξεκάθαρη προς έναν στόχο και μπορεί να σας φέρει συναισθηματική και υλική ασφάλεια.

Για τους Σκορπιούς, «μείνετε σταθερά στη κατεύθυνση της επιλογής σας» σας ψιθυρίζει ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών στο ζώδιο σας και σας βοηθά να πετύχετε όσα από αυτά που σκέφτεστε μπορούν να γειωθούν και να αναπτυχθούν. Η κάθε λύτρωση γνωρίζετε καλά πως έρχεται μέσα από πολλή δουλειά και κόπο. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου έχετε την εύνοια να σαγηνεύσετε τους ανθρώπους γύρω σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας με επιτυχία.

Για τους Τοξότες, η περίοδος των Εκλείψεων που διανύουμε είναι γενικότερα μια δύσκολη υπόθεση μιας και οι σκέψεις καθώς και οι δράσεις που αποφασίζουμε να κάνουμε μπορεί να μας βάζουν σε διλλήματα. Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου διευκολύνει οποιαδήποτε διαδικασία είναι αληθινή, γειωμένη και πολύ καλά οργανωμένη. Αν είστε σε αυτή την κατεύθυνση μόνο οφέλη μπορεί να φέρει η συγκεκριμένη θέση του Ερμή.

Για τους Αιγόκερους, πιο ουσιαστικές και πιο αληθινές συνδέσεις κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να κάνετε ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι μέσα Νοεμβρίου. Θα σας ωθεί προς την πιο δημιουργική οδό παρά προς τον πιο σύντομο δρόμο ωστόσο εγγυάται πως αυτό θα είναι το καλύτερο για εσάς. Δείτε τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα. Είναι σίγουρο πως θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το κείμενο πίσω από τις λέξεις που θα ειπωθούν και να αντιληφθείτε κατά πόσο αξίζει να ασχοληθείτε με κάτι ή όχι.  

Για τους Υδροχόους, μπορεί ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού να σας βάζει σε διάφορες διαδικασίες σκέψεων ωστόσο θα δείτε και από μόνη/ος σας πως τελικά είναι για καλό σκοπό. Μέχρι μέσα Νοεμβρίου επαγγελματικά θέματα η ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με σκοπούς της ζωής σας θα είναι στο προσκήνιο και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ζητούν την ενέργειά σας. Αν χρειαστεί να πάρετε τελικές αποφάσεις καλό θα είναι να μην το κάνετε παρορμητικά αλλά να περιμένετε να ολοκληρωθεί τελείως η όποια διαδικασία. Λειτουργήστε όσο πιο ευέλικτα γίνεται.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού για εσάς μιας και μέσα από διάφορες προσωπικές σας διαδικασίες ή/και εξωτερικά γεγονότα θα τονωθείτε σε πολλά επίπεδα. Το σημαντικότερο μέχρι μέσα Νοεμβρίου είναι οτιδήποτε κάνετε να το κάνετε με πίστη και αισιοδοξία. Να αφεθείτε στη ροή και να αφήσετε τις εμπνεύσεις σας να σας οδηγήσουν. Είναι σίγουρο πως θα βρεθεί η πιο δημιουργική οδός για να διαβείτε.  

astroguide.gr