Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ρεαλιστικές σκέψεις, σχέδια και κινήσεις. Η θετική σχέση του κυβερνήτη του ζωδίου, Κρόνου, με τον Άρη ανάδρομο σας βοηθά να σταθείτε σε μια πορεία η οποία μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη αλλά θα νιώθετε σίγουρα μεγαλύτερη ασφάλεια.


Για τους Κριούς,  η επικοινωνία σήμερα με τους κατάλληλους ανθρώπους μπορεί να είναι βοηθητική γιαυτό μην χάσετε την ευκαιρία. Ζητήματα που σας απασχολούν μπορούν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά και λύσεις να έρθουν στο δρόμο σας.

Για τους Ταύρους, μπορεί τα πράγματα να νιώθετε πως δεν προχωρούν όσο γρήγορα θα θέλατε ή να νιώθετε μια σχετική πίεση αλλά σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Δώστε χώρο σε ότι προκύπτει και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Για τους Διδύμους, είτε έχετε τη διάθεση είτε όχι καλό θα είναι να γνωρίζεται πως μπορείτε να κάνετε πράγματα σήμερα, αρκεί να επιλέξετε και να μείνετε σε ία μόνο κατεύθυνση. Κρατήστε ευέλικτη στάση και μην πιέσετε τα πράγματα περισσότερο από όσο επιτρέπουν οι περιστάσεις.

Για τους Καρκίνους, οι σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο ωστόσο υπάρχει η εύνοια να κινηθείτε αρμονικά σε συνεργασία. Προσπαθήστε να κινηθείτε όσο περισσότερο ευέλικτα μπορείτε και σταθερά στη πορεία που έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε.

Για τους Λέοντες, σήμερα μια κατάσταση που σας ενδιαφέρει στην καθημερινή σας ρουτίνα ή/και εργασία σας μπορεί να προχωρήσει είτε λειτουργήσετε αυτόνομα είτε σε συνεργασία. Την περίπτωση της συνεργασίας θα πρέπει να την εξετάσετε μόνο στην περίπτωση που είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε κάτι που ασχολείστε αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Θα πρέπει να σταθείτε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και να βλέπετε καθαρά. Αν κάτι δεν σας αρέσει ή δεν νιώθετε απόλυτα σίγουρη/ος καλύτερα να το αφήσετε στην άκρη για μία άλλη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, σήμερα υπάρχει η εύνοια να μπορέσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας εμπνέει και σας γεμίζει χαρά. Η αντικειμενική σας στάση και η λογική σας προσέγγιση στα θέματα που τρέχουν είναι χρήσιμες ιδιότητες για να προχωρήσετε σχέδια και σκοπούς.

Για τους Σκορπιούς, μέσω της επικοινωνίας σήμερα και τις επαφές σας μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας και τις ιδέες σας. Αποφύγετε ανθρώπους με αρνητική ενέργεια και εγωκεντρική συμπεριφορά γιατί όσο και αν προσπαθήσετε δεν θα καταφέρετε κάτι δημιουργικό μαζί τους.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα πως νιώθετε σήμερα, με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σας έχετε τη τιμητική σας αυτή τη περίοδο. Αυτό σημαίνει πως είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας και να κάνετε πράγματα τα οποία σας γεμίζουν χαρά και ικανοποίηση. Πολύ προσωπικά σας θέματα μπορεί σήμερα να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ευκολία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δώσετε χώρο σε ότι μπορεί να βοηθήσει την αυτοεκτίμησή σας. Θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο μπορούν να γίνουν περισσότερο κατανοητά και διαχειρίσιμα.  

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Δώστε χώρο και σημασία σε ότι προκύπτει ακόμη και αν είναι διαφορετικό από τα δικά σας δεδομένα. Είναι σίγουρο πως μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε προκύψει.

Για τους Ιχθύες, ένα επαγγελματικό ζήτημα μπορεί να έρθει το προσκήνιο σήμερα αλλά μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε να βρείτε λύσεις. Η αλλαγή στάσης και γενικότερα η προσαρμοστική σας διάθεση είναι σίγουρο πως θα επιβραβευτεί.

astroguide.gr