Πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω σήμερα Παραμονή Χριστουγέννων με έντονη τη ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας δώσουν ικανοποίηση. Η αίσθηση πως <θα ασχοληθείτε με κάτι μόνο αν αξίζει τον κόπο> είναι έντονη και πιθανά να ωθεί τα βήματά σας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι...


Για τους Κριούς, παρόλο που διανύουμε γιορτινές ημέρες η σκέψη σας είναι στην καθημερινή σας ρουτίνα ή ένα εργασιακό ζήτημα. Καλό θα είναι να δείτε όλα τα δεδομένα από την αρχή και να κάνετε μια εκ νέου εκτίμηση εστιάζοντας στις προσωπικές ανάγκες σας.  

Για τους Ταύρους, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να καταφέρετε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξεις και αυτό είναι το στοίχημα των ημερών για εσάς. Μείνετε σε συντονισμό με αυτό που ζητά η καρδιά σας για να νιώθετε ασφάλής και είναι σίγουρο πως θα βρείτε τον τρόπο να το καταφέρετε.  

Για τους Διδύμους, σήμερα υπάρχει έντονη η τάση να επανεξετάσετε ζητήματα που σας απασχολούν για να βρείτε πιο παραγωγικές λύσεις. Οποιαδήποτε ανακατεύθυνση σας τοποθετήσει πιο σωστά για να φτάσετε στους στόχους σας θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενη.

Για τους Καρκίνους, απέναντι από το ζώδιό σας είναι μαζεμένοι πολλοί πλανήτες αυτές τις ημέρες φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις αλλά θα είναι καλό να περιμένετε να περάσουν οι γιορτές πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη σας να κάνετε όμορφα πράγματα σήμερα θα είναι έντονη και καλό θα είναι να την ακολουθήσετε. Ακούστε τις επιθυμίες σας ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι οι άνθρωποι γύρω σας και πορευτείτε κατά βούληση.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη σας να ξεκουραστείτε σε ένα όμορφο περιβάλλον χωρίς πολλές σκέψεις μάλλον θα είναι δύσκολο σήμερα παρόλο που πασχίζετε για να το πετύχετε. Παρόλα αυτά είναι μια ιδιαίτερα ενεργητική ημέρα και αν μείνετε σε μια σταθερή παραγωγική πορεία είναι σίγουρο πως θα πάρετε χαρά και ικανοποίηση.  

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται ο προσανατολισμός προς μια κατεύθυνση να είναι δύσκολος μιας και πολλά πράγματα γίνονται ταυτόχρονα και ζητούν μέρος της ενέργειάς σας. Καλό θα είναι να βρείτε πρώτα τους δικούς σας ρυθμούς και μετά να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα ώστε να είστε παραγωγική/ος.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα κάντε αυτό που σας λέει η καρδιά σας ακόμη και αν όλα γύρω σας ζητούν την ενέργειά σας. Βάλτε προτεραιότητες και κινηθείτε όπως πολύ καλά γνωρίζετε να κάνετε σε στιγμές που όλα είναι ανοιχτά και καθόλου προβλέψιμα.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να μείνετε εστιασμένη/ος σε ότι έχει ρεαλιστικές προσδοκίες και ένα καλά γειωμένο υπόβαθρο. Ψάξτε για πρακτικές λύσεις και είναι σίγουρο πως κατά τη διαδικασία αυτή θα ξεδιπλωθούν σιγά σιγά μπροστά σας ευνοϊκές λύσεις.

Για τους Αιγόκερους, πολλοί πλανήτες στο ζώδιό σας σήμερα ανεβάζουν τους παλμούς και είναι σίγουρο πως νιώθετε γεμάτη/ος ενέργεια. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο πως και οι άνθρωποι που είναι κοντά σας νιώθουν το ίδιο γιαυτό λειτουργήστε περισσότερο αυτόνομα σε ότι χρειάζεται κόπο και πολλή ενέργεια.  

Για τους Υδροχόους, σήμερα δεν θα πρέπει να πιεστείτε να κάνετε κάτι περισσότερο από όσο αντέχετε είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο. Η ανάγκη να ξεκουραστείτε δεν είναι απλά στο μυαλό σας αλλά υπαρκτή και αναγκαία. Κάντε ότι περνά από το χέρι σας ώστε για να νιώσετε υγιής και δυνατή/ός.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να κάνετε όμορφα πράγματα με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας ή τρέφετε εκτίμηση. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας χαροποιήσει και να σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια.

astroguide.gr