Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σήμερα βρίσκονται σε κενό πορείας πριν μεταβούν και οι δύο αύριο στο ζώδιο του Σκορπιού. Οποιαδήποτε ενέργεια έχετε να κάνετε σημαντική ή λιγότερο σημαντική, καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο. Σήμερα δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας ξεκουράσει και κάντε σταθερά και πολύ μελετημένα βήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .  

      


Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να λειτουργήσετε πιο χαλαρά και να μην πιέσετε το πρόγραμμά σας. Αν προκύψουν ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας αφήστε χώρο να τα εξετάσετε εκ νέου από αύριο και μετά.  

Για τους Ταύρους, σήμερα ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και αφήστε στην άκρη σημαντικές ενέργειες. Επίσης οποιαδήποτε συμφωνία κάνετε σήμερα ενδέχεται να μην προχωρήσει όπως θέλετε γιαυτό κινηθείτε πιο ανάλαφρα.

Για τους Διδύμους, κινηθείτε σήμερα πιο χαλαρά και αφήστε μεγαλοπρεπή σχέδια να τα κάνετε από αύριο και μετά. Η ημέρα δεν προσφέρετε για πολλές και εποικοδομητικές δράσεις. Αντιθέτως, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πολύ χαλαρό πρόγραμμα αν θέλετε να το φέρετε εις πέρας. Θέματα σπιτιού ή ιδιωτικής ζωής καλό θα είναι να μην τα αφήσετε να επηρεάσουν την διάθεσή σας. Εξετάστε τα ξανά από αύριο και μετά.  

Για τους Λέοντες, η ενέργεια είναι αρκετά πεσμένη ή έστω «περιορισμένη» για δράσεις οι οποίες ζητούν αρκετή από αυτή για να ολοκληρωθούν. Κάντε σχέδια και οργανωθείτε κατάλληλα ωστόσο οι δράσεις σας θα πρέπει να γίνουν από αύριο και μετά.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας δεν σας αφήνει να ξεκουράσετε το μυαλό σας από σκέψεις ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό δεν είναι υποστηρικτικό για οποιαδήποτε σημαντική δράση. Απεναντίας, καλό θα είναι σήμερα να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν.

Για τους Ζυγούς, πολλές σκέψεις ενδέχεται να έχουν έρθει από χτες και η διαδικασία ταξινόμησης τους ενδέχεται να μην είναι τόσο εύκολη. Σήμερα θα πρέπει να λειτουργήσετε χαλαρά στο πρόγραμμά σας και να προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Η ενέργεια είναι χαμηλή και μπορεί να νιώσετε πίεση.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα κατά την οποία θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε ότι αφορά δράσεις οι οποίες ζητούν ενέργεια από εσάς. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο που ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιό σας φέρνοντας εκτός της δυναμικής και την εύνοια για προσωπικά παραγωγικά βήματα.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα το πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμά σας αυτή τη περίοδο η σημερινή ημέρα δεν είναι βοηθητική. Καλό θα είναι να μεταφέρετε σημαντικές δράσεις από αύριο και μετά και σήμερα να δώσετε χώρο σε ότι μπορεί να σας ξεκουράσει.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες καταστάσεις σήμερα μπορεί να επιβαρύνουν την διάθεσή σας γιαυτό καλό θα είναι να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας χαλαρά και χωρίς πολλές απαιτήσεις. Ειδικά, εργασιακά ζητήματα θα πρέπει να τα εξετάσετε από αύριο και μετά.   

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να κινηθείτε ευέλικτα και δεν θα έχει πολλές απαιτήσεις. Από αύριο και μετά μπορείτε να προγραμματίσετε ότι θέλετε. Σήμερα ξεκουραστείτε και προχωρήστε με πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Για τους Ιχθύες, μπορεί ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών να είναι στο προσκήνιο ωστόσο δεν είναι μια παραγωγική ημέρα για να προχωρήσετε σε δράσεις. Εξετάστε όλα τα δεδομένα από την αρχή και αφήστε χώρο μέχρι αύριο πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.

astroguide.gr