Η Σελήνη περνώντας στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα το βράδυ θα συναντήσει τον Ήλιο και θα δημιουργηθεί η Νέα Σελήνη. Ένας νέος Σεληνιακός κύκλος 28 ημερών θα ξεκινήσει απομακρύνοντας σας από οτιδήποτε ανήκει πια στο παρελθόν. Η ενεργητική παρουσία του πλανήτη Πλούτωνα στον συγκεκριμένο Σεληνιακή μήνα θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε προς ότι σας βοηθά να αναγεννηθείτε και να έρθετε πιο κοντά στις δικές σας επιθυμίες ανεξάρτητα αν συμφωνούν ή όχι οι γύρω σας. Θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε προς το μέλλον και τις ενέργειες που μπορείτε να κάνετε ώστε να ξεπεραστούν αντιστάσεις που σας κρατούν στάσιμη/ο, κάποιες φορές άδικες ή μη αντικειμενικές. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, κοινωνικά θέματα κινητοποιεί η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και σας δίνει την ευκαιρία μέσα από συνεργασίες, ομάδες ανθρώπων, φίλους και ομοϊδεάτες να προχωρήσετε ένα επικερδές έργο. Η δημιουργική συνεργασία είναι προτιμότερη από το να “ταξιδέψετε” μόνη/ος το επόμενο διάστημα και οι στρατηγικές δικτύωσης θα είναι πολύ εποικοδομητικές.

Για τους Ταύρους, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο κινητοποιεί θέματα εργασίας, καριέρας και σας παροτρύνει να είστε αληθινή/ός με τις πραγματικές σας επιθυμίες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας και πόσο δύσκολο είναι να το κάνετε μόνη/ος σας. Είναι γεγονός πως η πορεία του κάθε ανθρώπου είναι καθαρά μια προσωπική υπόθεση και η ανταμοιβή θα είναι όλη δική σας ωστόσο είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την βοήθεια που σας προσφέρουν άνθρωποι που σας νοιάζονται και θέλουν την επιτυχία σας.

Για τους Διδύμους, φαίνεται πως υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία αμφισβητείτε αυτή την στιγμή της ζωής σας και σχετίζονται κυρίως με απόψεις και αξίες των ανθρώπων που έχετε γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει την ώθηση να προχωρήσετε τον δικό σας δρόμο ωστόσο θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις πεποιθήσεις τις οποίες παροτρύνουν αυτή την πορεία. Να δείτε την αντικειμενική τους υπόσταση και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας καθαρά από αντικειμενικές σκέψεις.

Για τους Καρκίνους, είναι γεγονός πως κρατάτε πολλά πράγματα για να επεξεργαστείτε μόνη/ος σου και πολλές φορές ο φόβος της απόρριψης σας κρατά σε μια αμυντική θέση. Αυτή τη στιγμή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας θυμίζει πως για να έρθει η προσωπική ανάπτυξη πρέπει να κάνετε ένα είδος προσωπικής αναγέννησης. Οπότε μπορείτε να εκμεταλλευτείς το σπρώξιμο στον ώμο σας και να δράσετε, χωρίς φόβο, προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Λέοντες, το μότο της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο είναι να είστε σε επαφή με το “ρυθμό”. Η ανάγκη σας για καινοτομία και τα φιλόδοξα σας σχέδια μπορούν να επιτευχθούν την επόμενη περίοδο ωστόσο αυτό χρειάζεται να γίνει μέσω συνεργασίας. Για να τη πετύχετε χρειάζεται να μετριάσετε την ανυπομονησία σας και να συγχρονιστείτε με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Οι ιδέες είναι πολλές και ο συγχρονισμός με τον ρυθμό της ομάδας είναι αυτός που θα τις απογειώσει.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε έχει γίνει προβλέψιμο στην καθημερινή σας ζωή και ρουτίνα ώστε να το αλλάξετε, αναθεωρώντας. Ακόμη και αν η αλλαγή γίνει σταδιακά το σημαντικό είναι να αρχίσετε τη διαδικασία. Αυτό που σαν κουράζει δεν είναι άλλο από αυτό που πρέπει να αλλάξετε. Η ημερήσια ροή χρειάζεται ανατροφοδότηση και εσείς γνωρίζετε από το προσωπικό σενάριο της ζωής σας, τί είναι αυτό που μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ώστε να αναζωογονηθείτε και να μπει φρέσκος αέρας στην ζωή σας.

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως νοιάζεται για την εικόνα και γενικότερα για την εντύπωση που κάνετε στο κόσμο γύρω σας ωστόσο αυτή τη στιγμή με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μοιάζει να θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας μόνο με εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρεστε. Είναι η καταλληλότερη στιγμή μακριά από φόβους και συστολές να απελευθερωθείτε από δεσμά που είναι βάρος και να ασχοληθείτε μόνο με το δικό σας μέλλον ανεξάρτητα το τί θέλουν ή θα πουν οι άλλοι.

Για τους Σκορπιούς, είστε έτοιμη/ος αυτή τη νέα φάση που ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, να κάνετε τα πάντα για να φέρετε την ασφάλεια στην ζωή σας. Όσες τρικυμίες και να περάσετε και όσες θύελλες, είναι τόσο δυνατή η επιθυμία σας να βρείτε την ηρεμία που είστε διατεθειμένη/ος να υπομείνετε ακόμη λίγο την όποια αναστάτωση αρκεί να δείτε το ουράνιο τόξο. Είναι και αυτή μια φάση μετασχηματισμού και ξέρετε πολύ καλά πως να την κάνετε.

Για τους Τοξότες, είναι αλήθεια πως μέσα από την θετική σας στάση μπορείτε και δημιουργείτε θετική αύρα γύρω σας και αναπτερώνετε το ηθικό των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορείτε να γίνετε ακόμη περισσότερο αποτελεσματική/ός σε οποιαδήποτε επικοινωνία έχετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, ωστόσο αυτό τον Σεληνιακό μήνα ο στόχος θα είστε εσείς. Η ενίσχυση της δικής σας ψυχικής κατάστασης είναι πολύ σημαντική και δίνεται η ευκαιρία να πάρετε συναισθητική τροφή την ίδια στιγμή που απλόχερα θρέφετε τους άλλους.

Για τους Αιγόκερους, ο πλούτος είναι στη καρδιά, στην αυτό-έκφραση και τη δημιουργικότητά σας, είναι το μότο την Νέας Σελήνης για εσάς. Το χρήμα δεν έχει την αξία που του δίνετε και θα είναι λιγότερο αναγκαίο για εσάς αν προσανατολιστείτε προς αυτό το δρόμο. Με αυτόν το τρόπο θα είστε πιο ήρεμη/ος και θα μπορείτε με περισσότερη αντικειμενικότητα να δείτε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στο δρόμο σας το επόμενο διάστημα.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στον ζώδιο σας προσθέτει δύναμη, σθένος και ελευθερία κινήσεων σε όποιον τομέα το θελήσετε. Σας προτρέπει να επανατοποθετηθείτε όπου αυτό θα είναι ευνοϊκό για την εικόνα σας και τις μελλοντικές ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σας. Μπορείτε να θέσετε νέα σχέδια ή να αλλάξετε ρότα. Με λίγα λόγια, μπορείτε να κάνετε ότι θελήσετε αρκεί να έχει αντικειμενική υπόσταση.

Για τους Ιχθύες, οτιδήποτε έχετε παραμελήσει το τελευταίο καιρό και σχετίζεται με προσωπικά σας θέματα και συναισθήματα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει το χώρο και το χρόνο να επανασυνδεθείτε. Οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα είναι βοηθητικές αλλά μπορείτε να επανεξετάσετε και να αποδεχθείτε πράγματα και καταστάσεις πολύ πιο εύκολα από μια άλλη στιγμή. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και μην φτάνετε τον εαυτό σου στα άκρα. Είναι περισσότερο στιγμή περισυλλογής.