Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού και σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και ομορφαίνουν το περιβάλλον που σας περιβάλει. Η ανάγκη να πάρετε χαρά, να βρεθείτε με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε θα οδηγεί τα βήματά σας ωστόσο η επικοινωνία δεν θα γίνει με εύκολο-ομαλό τρόπο. Η ευελιξία και η προσαρμοστική σας διάθεση θα είναι αρωγοί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, δώστε χώρο σε δημιουργικά πράγματα και προτιμείστε κινηθείτε σε συνεργασία. Είναι πολύ καλό για εσάς αυτή τη στιγμή να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους που εκτιμάτε η έχετε στη καρδιά σας.  

Για τους Ταύρους, δημιουργικές λύσεις έρχονται σήμερα σχετικά με ζητήματα που τρέχουν και θέλετε να τακτοποιήσετε. Αυτό το οποίο χρειάζεται προσοχή είναι να μην σπαταλήσετε το χρόνο σας σε άσκοπες ενέργειες.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αναζωογονεί και σας αποφορτίζει θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Υπάρχουν δημιουργικοί δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε αρκεί να αποφασίσετε να ασχοληθείτε.

Για τους Καρκίνους, νέες ιδέες έρχονται σήμερα κυρίως από το οικείο περιβάλλον σας. Αποφύγετε συζητήσεις για τα προσωπικά σας και ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα επικοινωνιακή ημέρα για εσάς η σημερινή γιαυτό μη χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν. Δώστε ένα χέρι βοηθείας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και το έχουν ανάγκη.

Για τους Παρθένους, ασχοληθείτε με ότι θελήσετε σήμερα αρκεί να μείνετε μακρυά από πειρασμούς. Ειδικά θέματα που σχετίζονται με οικονομικά και πράγματα αξίας καλό θα είναι να κινηθείτε σε λογικά και αντικειμενικά πλαίσια.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας φέρνει σε καλύτερη επαφή με ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Σήμερα ειδικά μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα σας ηρεμήσει και θα σας γαληνεύσει, κάτι που το χρειάζεστε πάρα πολύ αυτή τη στιγμή.

Για τους Σκορπιούς, ανεξάρτητα τα πράγματα που έχετε προγραμματίσε να κάνετε σήμερα μπορείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας να αφιερώσετε λίγο χρόνο για εσάς. Είναι σημαντικό να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο, χωρίς να σκέφτεστε τίποτα.

Για τους Τοξότες, σε κοινωνικό επίπεδο ευνοείστε σήμερα γιαυτό μην χάσετε τυχόν ευκαιρίες που προκύπτουν. Βρεθείτε με φίλους και ανθρώπους που εκτιμάτε και βρείτε λίγο από τα τετριμμένα.

Για τους Αιγόκερους, κάπως αντιφατική η σημερινή ημέρα γιαυτό είναι κυρίως στο δικό σας χέρι ποία κατεύθυνση θα ακολουθήσετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει σήμερα (και αύριο) και να κινηθείτε σε πιο σταθερά εδάφη τα οποία σας δημιουργούν μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας.  

Για τους Υδροχόους, εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και νέες ιδέες σχετικά με ζητήματα που τρέχουν. Μιλήστε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και θα ήταν καλό να κάνετε κάτι το οποίο θα σας αναζωογονήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Για τους Ιχθύες, παρόλο που οι υποχρεώσεις τρέχουν ή εσείς το βιώνετε με αυτό τον τρόπο αυτή τη στιγμή, η σημερινή ημέρα είναι ευνοική για να πάρετε μια ανάσα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας βοηθήσει να χαρείτε και να πάρετε προσωπική ικανοποίηση μέσα από μία επίτευξη.

astroguide.gr