Η δυσαρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον Ουρανό ενδέχεται να φέρει προκλήσεις κυρίως σε θέματα σχέσεων. Η ευνοική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να σας βάλει στη διαδικασία αναθεωρήσεων ωστόσο θα πρέπει να είστε και εσείς πρόθυμη/ος να το κάνετε. Δώστε χώρο στις καταστάσεις και εξετάστε αν υπάρχουν αντικειμενικά εμπόδια στην ελευθερία έκφρασής σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr.


Για τους Κριούς, ενδέχεται σήμερα να προκύψουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες ή το κοινωνικό σας περιβάλλον. Η αίσθηση πως οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν όσο θα θέλατε ενδέχεται να φέρει απογοήτευση.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί εύκολα να ανατραπεί το πρόγραμμά σας είτε από εξωγενείς παράγοντες είτε λόγω μεταβολής της δικής σας διάθεσης. Καλό θα είναι να μην επενδύσετε σε κάτι που θέλει πολλή ενέργεια από μέρους σας γιατί δεν θα είναι εύκολο να κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Διδύμους, έντονη η τάση αμφιθυμίας σήμερα και ο μόνος τρόπος να την διαχειριστείτε ευκολότερα είναι να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που πραγματικά σας αρέσει πολύ. Ξεκουράστε το μυαλό σας από πολλές σκέψεις και αφιερωθείτε σε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συναναστροφές σας έρχονται στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να μην τα παίρνετε όλα τις μετρητής και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.  

Για τους Λέοντες, αποφύγετε σήμερα τις πολλές συζητήσεις και επαφές οι οποίες δεν είστε σίγουρη/ος για την εξέλιξή τους. Προτιμήστε να κάνετε μόνο σταθερά βήματα και ασχοληθείτε με ότι γνωρίζετε καλά και έχει κάποια σταθερότητα.

Για τους Παρθένους, σήμερα παρόλο τις δυσκολίες θα μπορούσε να προχωρήσει το πρόγραμμά σας αν είστε καλά οργανωμένη/ος και λειτουργήσετε με ευελιξία. Επίσης, προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς. Ένα προσωπικό θέμα θα μπορούσε να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά, ακόμη και εν μέσω δυσκολιών, αν μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και κινηθείτε με διπλωματία.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα αλλά καλό θα είναι να τις κρατήσετε για εσάς αυτή τη στιγμή. Είτε γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμες προς κοινοποίηση είτε γιατί οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι να τις ακούσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις.

Για τους Τοξότες, ο Άρης απέναντί σας έχει αρχίσει την ορθόδρομη πορεία του οπότε σιγά σιγά πολλά πράγματα θα μπουν σε μια σειρά. Σήμερα και γενικότερα τις επόμενες ημέρες καλό θα είναι να ακολουθείτε τη ροή, χωρίς βιασύνη ή κάνοντας κινήσεις τις οποίες δεν τις έχετε οργανώσει κατάλληλα.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας και ειδικά αυτή τη στιγμή ενδέχεται να έχει φέρει άλυτα επαγγελματικά ζητήματα στην επιφάνεια. Καλό θα είναι να κινηθείτε προσεκτικά κάνοντας ένα βήμα τη φορά ειδικά αν υπάρχουν ταυτόχρονα και οικονομικά ζητήματα ανοιχτά.

Για τους Υδροχόους, αποφύγετε αυτή τη στιγμή και για τις επόμενες 2-3 ημέρες ζητήματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Ασχοληθείτε περισσότερο με εσάς βρίσκοντας τρόπους να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ιχθύες, ψυχικές κυρίως δικές σας φορτίσεις θα μπορούσαν εύκολα να σας αποπροσανατολίσουν αυτές τις ημέρες γιαυτό κινηθείτε με αντικειμενικότητα. Καλό θα είναι να βάζετε τη λογική πάνω από οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή.