Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω με ενεργή συμμετοχή του Ερμή ανάδρομου. Τα συναισθήματα από χτες είναι διογκωμένα και η αμφιθυμία εύκολα μπορεί να λάβει χώρα ωστόσο ο Ερμής ανάδρομος εκτός από καθυστερήσεις και ανατροπές θα μπορούσε να φέρει και ευκαιρίες διαπραγμάτευσης για κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Σε αυτό θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και ο πλανήτης Ουρανός. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος πραγματοποιείται σε παρορμητικό άξονα οπότε Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου είναι στο επίκεντρο της δυναμικής. Ωστόσο, όλοι κάπου έχουμε τα συγκεκριμένα ζώδια είτε μέσω πλανητικών θέσεων είτε μέσω σημείων στο ωροσκόπιό μας οπότε η Πανσέληνος μας επηρεάζει όλους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι, από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος ενεργοποιεί κυρίως προσωπικά και επαγγελματικά θέματα βοηθώντας σας να αλλάξετε ή να διορθώσετε καταστάσεις που σχετίζονται με τους συγκεκριμένους τομείς. Είναι σημαντικό να δείτε κατά πόσο οι προσδοκίες σας αντανακλούν τις βαθύτερές σας επιθυμίες και να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές μιας και τα πλανητικά δρώμενα παράλληλα με την Πανσέληνο είναι υποστηρικτικά προς αυτή τη κίνηση.

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση και οτιδήποτε νιώθετε πως σας βγάζει έξω από την ζώνη άνεσης. Δείτε τα πράγματα από διαφορετικές σκοπιές και ανοίξτε το βηματισμό σας προς κατευθύνσεις οι οποίες βοηθούν στην προσωπική σας επέκταση. Ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να φέρνει κάποιες καθυστερήσεις ωστόσο μην απογοητεύεστε.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα φέρνει στην επιφάνεια η συγκεκριμένη Πανσέληνος μαζί όμως με φόβους και ανασφάλειες που καλείστε να εμπεριέχετε παραγωγικά. Σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε την προσωπική σας αναγέννηση και να κινηθείτε προς την οδό που φέρνει περισσότερη αυτονομία στη ζωή σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, πολύ έντονη η συγκεκριμένη Πανσέληνος μιας και συνδέεται άμεσα με θέματα που αφορούν τις συνδέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας και τις συνεργασίες σας. Είναι η καταλληλότερη στιγμή, πάντα με κέντρο την προσωπική σας αυτονομία και ελευθερία, να μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να συνδεθείτε παραγωγικά με τους άλλους, βελτιώνοντας την εικόνα και προβολή σας. Είναι σημαντικό επίσης να είστε ανοιχτή/ος σε αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν.

Για τους Λέοντες, σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία εστιάζει την δυναμική της η συγκεκριμένη Πανσέληνος, φέρνοντας στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες τις οποίες θα πρέπει να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Κάντε απαραίτητες αλλαγές οι οποίες θα σας βοηθήσουν τόσο σε ψυχικό επίπεδο όσο και σε σωματικό και απομακρύνετε κάθε περιττό βάρος από τους ώμους σας. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να νιώσετε περισσότερο ανάλαφρη/ος από οτιδήποτε δεν είναι πια χρήσιμο στη ζωή σας.

Για τους Παρθένους, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας βοηθά να βρείτε λύσεις και να φέρετε πρόοδο μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα που είναι ήδη ανοιχτά ή έρχονται αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Νέοι τρόποι αυτό-έκφρασης θα σας αναζωογονήσουν σε όλα τα επίπεδα και δραστηριότητες με παιδιά ευνοούνται. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή από μέρους σας είναι να διπλο-τσεκάρετε ότι νέο προκύπτει και να είστε απόλυτα βέβαιη/ος για τις κινήσεις που κάνετε.

Για τους Ζυγούς, έξτρα ευθύνες και δραστηριότητες οι οποίες ζητούν την μέγιστη προσοχή σας φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος και θα πρέπει να οργανωθείτε καλά. Κινηθείτε με διπλωματία και ευελιξία όπου πιστεύετε πως η πίεση που νιώθετε θα μπορούσε να φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Παραμείνετε ενεργή/ός σε μια δημιουργική οδό παρόλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια που θα υπάρχουν για λίγες ημέρες ακόμη.

Για τους Σκορπιούς, η δυναμική της συγκεκριμένης Πανσελήνου σας βοηθά να κινηθείτε σε διαφορετικούς δρόμους ταυτόχρονα, ανακαλύπτοντας νέα εδάφη και δυνατότητες επέκτασης. Είναι μια περίοδος προκλήσεων, είναι αλήθεια, αλλά είναι επίσης αλήθεια πως μέσα από την κερδισμένη εμπειρία, την επιμονή και υπομονή σας μπορείτε να είστε ένα βήμα μπροστά τόσο από τους άλλους όσο και από καταστάσεις που προκύπτουν.

Για τους Τοξότες, ανεξάρτητα τις δυναμικές που δημιουργούν ο Ερμής και ο Άρης ανάδρομοι ταυτόχρονα με τη συγκεκριμένη Πανσέληνος, σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο παρορμητισμός σας, την στιγμή που βρίσκεστε μπροστά σε μια δυσκολία ή εμπόδιο. Παραμείνετε συγκροτημένη/ος στην οδό της επιλογής σας ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε μικρές αλλαγές.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα μιας και ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας αυτή την περίοδο. Το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί από εσάς είναι να μπορέσετε να συνδυάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τα δεδομένα, τα εμπόδια αλλά και τις ευκαιρίες που δίνονται αυτή τη στιγμή, πάντα με το θάρρος και την επιμονή που σας διέπει.

Για τους Υδροχόους, αυτή τη στιγμή με τα ανάδρομα και την συγκεκριμένη Πανσέληνο μπορεί να νιώθετε βαρύ το φορτίο στους ώμους σας ή οι πολλές σκέψεις να σας έχουν μπερδέψει βάζοντάς σας σε διλλήματα. Ότι και αν είναι κινητοποιημένο στο ζωή σας στο σήμερα, μην πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις. Απεναντίας, πάρτε το χρόνο σας, σεβαστείτε τις ανάγκες σας και ταξινομήστε τις σκέψεις σας.

Για τους Ιχθύες, νέα δεδομένα και νέους ανθρώπους φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος συνδυαστικά με τις πλανητικές δυναμικές αυτή την περίοδο. Δώστε προτεραιότητες, ταξινομήστε τις σκέψεις σας και στοχαστείτε σε ότι μπορεί να βελτιώσει την αυτό-εξέλιξή σας στο σήμερα της ζωής σας. Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε μπροστά σας είναι όραμα.