Η Σελήνη συνεχίζει τη πορεία της στο ζώδιο του Κριού δίνοντας ώθηση για να κάνουμε σχέδια σήμερα. Η συνάντησή της με τον Χείρωνα και η θετική της σχέση με τους Ήλιο/Αφροδίτη/Ερμή μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με πιο ουσιαστικά πράγματα και να εκτιμήσουμε αξίες οι οποίες μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, μπορεί να νιώθετε λίγο περίεργα σήμερα είτε λόγω δικών σας σκέψεων είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων ωστόσο μπορείτε συντονιστείτε με μία ευχάριστη κατάσταση και να αλλάξει η διάθεσή σας. Δώστε σημασία στις εμπνεύσεις σας.  

Για τους Ταύρους, σήμερα είναι περισσότερο μια ημέρα περισυλλογής παρά στιγμή για να κάνετε μια πολύ συγκεκριμένη δράση. Ταξινομήστε τις σκέψεις σας και δώστε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις που κινητοποιούνται για να κατανοήσετε σε βάθος πώς θα πρέπει να δράσετε.   

Για τους Διδύμους, ακολουθήστε το πρόγραμμά σας σήμερα ωστόσο προσπαθήστε να κινηθείτε όσο περισσότερο ελεύθερα γίνεται μέσα σε αυτό. Είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε χρόνο για να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί ή σας ξεκουράζει.  

Για τους Καρκίνους, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείτε με ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως καλά οργανωμένο πρόγραμμα. Η ημέρα σας μπορεί να εξελιχθεί ενδιαφέρουσα αν μείνετε σε γνώριμα εδάφη και κάνετε σταθερά βήματα.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα τα οποία θα σας εξιτάρουν είναι έντονη σήμερα ωστόσο καλό θα είναι να μην πάρετε κάποιο ρίσκο. Κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση αλλά εκ του ασφαλούς.

Για τους Παρθένους, πολύ προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν σήμερα ωστόσο υπάρχει η εύνοια να έρθουν νέες ιδέες και λύσεις. Ελάτε σε επαφή με την αισιόδοξή σας πλευρά και αφήστε τις πολλές λεπτομέρειες και αναλύσεις για λίγο στην άκρη.  

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί να λειτουργήσετε αυτόνομα. Σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να σας προβληματίσουν γιαυτό κινηθείτε με ιδιαίτερη ευελιξία και κυρίως αισιόδοξη διάθεση.

Για τους Σκορπιούς, μια κατάσταση στη καθημερινή σας ρουτίνα περιλαμβανομένου και της εργασίας σας ενδέχεται σήμερα να σας προβληματίσει. Ακόμη και αν αφορά οικονομικά ζητήματα είναι σίγουρο πως θα βρείτε τη κατάλληλη λύση.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοική ημέρα για εσάς αρκεί να μείνετε σε σταθερά εδάφη και να μην ρισκάρετε για κανέναν λόγο. Ενδέχεται οι προσδοκίες σας να μην ανταποκρίνονται απόλυτα στη πραγματικότητα ωστόσο δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα υπάρχει η εύνοια για να καταφέρετε να έχετε καλό συντονισμό μεταξύ αντικειμενικότητας και συναισθημάτων. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε πράγματα τα οποία σας ρουφούν την ενέργεια αλλά σε καταστάσεις οι οποίες είναι δημιουργικές και έχετε δει έμπρακτα πως μπορούν να αναπτυχθούν φέρνοντας επιτυχία.  

Για τους Υδροχόους, προσέξτε σήμερα λίγο περισσότερο την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και τις μετακινήσεις σας. Επίσης, θα μπορούσατε εύκολα να λάβετε βοήθεια από ανθρώπους που εμπιστεύεστε και μπορούν αντικειμενικά να σας βοηθήσουν.

Για τους Ιχθύες, σήμερα αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και επαγγελματικές συζητήσεις οι οποίες έχουν ως βάση τα οικονομικά. Μείνετε σε μια οδό η οποία είναι σίγουρη και σας κάνει να νιώθετε ασφαλής.

astroguide.gr