Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Λέοντα και η σχέση της με τον Δία θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας. Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι βοηθητικό για οποιαδήποτε δράση κάνετε με συνέπεια, πειθαρχία και αντικειμενική κρίση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .   

     


Για τους Κριούς, δημιουργική ημέρα η σημερινή για καταστάσεις οι οποίες μπορούν αντικειμενικά να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά. Άνθρωποι στο άμεσο περιβάλλον σας μπορούν να σας στηρίξουν με νέες ιδέες και σκέψεις.  

Για τους Ταύρους, προσωπικά σας θέματα σήμερα και αύριο θα πρέπει να τα δείτε μεγαλόκαρδα. Δεν είναι ανάγκη να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή ρισκάροντας να χάσετε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Για τους Διδύμους, μέσω της επικοινωνίας σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε σχέδια που κάνετε το τελευταίο διάστημα. Αφήστε χώρο για συναντήσεις με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα και στόχους.

Για τους Καρκίνους, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται γενικότερα με την υλική ή συναισθηματική σας ασφάλεια ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα και αύριο. Η σημερινή ημέρα είναι ευνοική για να δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους πλευρά αρκεί να το θελήσετε και εσείς.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο σας βοηθά να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και τα σχέδια που κάνατε κυρίως το τελευταίο μήνα. Είναι σημαντικό για σας αυτή τη στιγμή να δείξετε τα ταλέντα και τα προτερήματά σας στο κόσμο γύρω σας.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα σχετικά με ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Μια τάση υπερβολής μπορεί να λάβει χώρα γιαυτό ως καλός Παρθένος θα πρέπει να τις ταξινομήσετε και να τις τοποθετήσετε στη σωστή τους θέση πριν καταστρώσετε το επόμενο βήμα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σε κοινωνικό επίπεδο και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που είτε έχετε στη καρδιά σας είτε εκτιμάτε τη δουλειά τους. Μεταφέρετε τα μηνύματά σας και τις σκέψεις σας.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί η καθημερινότητά σας αυτή τη στιγμή να είναι ιδιαίτερα απαιτητική γιαυτό θα χρειαστεί να δουλέψετε με ιδιαίτερη οργάνωση. Δεν τίθεται ζήτημα των ικανοτήτων σας, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή τακτοποίηση και οργάνωση κυρίως του χρόνου σας.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα καλή ημέρα για να μπορέσετε να ασχοληθείτε και να προχωρήσετε ιδέες που έχετε στο μυαλό σας. Προσέξτε να μην σπαταλήσετε το χρόνο και την ενέργειά σας σε άσκοπες, για αυτή τη στιγμή, κινήσεις. Οργανωθείτε σωστά.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσάς και θα πρέπει να είστε απόλυτα συγκεντρωμένη/ος σε αυτό που κάνετε. Οι αποσπάσεις θα είναι πολλές και μια δική σας τάση να βγείτε από τα τετριμμένα ή/και να αποσυρθείτε για να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα θα είναι έντονη.  

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να λειτουργήσετε ηγετικά θα είναι αισθητή σήμερα και μπορείτε να το κάνετε αρκεί να μπορείτε ταυτόχρονα να μπείτε στη θέση του άλλου. Ένα είδος συνεργασίας θα ήταν το καλύτερο για να κρατηθούν χρήσιμες ισορροπίες.

Για τους Ιχθύες, μια καθημερινή σας δραστηριότητα ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα γιαυτό προσπαθήστε να είστε όσο πιο συνεπής γίνεται. Αφήστε προσωπικά ζητήματα για λίγο στην άκρη. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να είτε περισσότερο παραγωγική/ός.

astroguide.gr