Η Αφροδίτη βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε καλό θα είναι να μην δώσετε σημασία σήμερα σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και οικονομικά. Προσέξτε γενικότερα τις συνεργασίες σας και κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα γίνεται. Μια τάση υπεροχής και εγωκεντρικότητας είναι υπάρχουσα.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, μπορεί να θελήσετε σήμερα να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, ενδέχεται και να μπορέσετε τελικά αλλά θα πρέπει να είστε πιο ήπια/ος στη συμπεριφορά σας. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες και όλοι οι άνθρωποι το ίδιο ικανοί. Λειτουργείστε περισσότερο αυτόνομα.

Για τους Ταύρους, θέματα σπιτιού και εργασίας χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό σήμερα, περισσότερο ευέλικτο. Αν κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε μεταφέρετέ το για αύριο ή μία άλλη πιο κατάλληλη στιγμή.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι το κύριο πλανητικό χαρακτηριστικό της περιόδου για εσάς φέρνοντας ξαφνικά γεγονότα και ανακαλύψεις στην επιφάνεια. Μέσα από τα άτομα του περιβάλλοντός σας αυτή αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε πολλές συνειδητοποιήσεις.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες σας ή τα οικονομικά ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή. Καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε πολύ επί του θέματος σήμερα. Αν επείγει περιμένετε τουλάχιστον μέχρι αύριο.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας απέναντι από τον Κρόνο επηρεάζοντας σχέσεις και συνεργασίες. Καλό θα ήταν σήμερα να μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει σε κάτι που βλέπετε πως δεν γίνεται με το δικό σας τρόπο. Κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται και αποφύγετε τα πείσματα.

Για τους Παρθένους, οι επιθυμίες σας είναι σημαντικό να υπάρχουν κινητοποιημένες γιαυτό μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας απογοητεύσει. Δυσκολίες έχει η σημερινή ημέρα γιαυτό κινηθείτε κάνοντας ασφαλή βήματα. Από αύριο το πλανητικό σκηνικό είναι καλύτερο.

Για τους Ζυγούς, λειτουργήστε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε σήμερα ακόμη και αν δραστηριοποιηθείτε μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων. Αν κάτι βλέπετε πως δεν προχωράει καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη αποχωρίζετε το ζώδιό σας σήμερα ωθώντας σας να γειώσετε δημιουργικά ότι σας έφερε το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο αυτό θα το κάνετε από αύριο. Σήμερα προχωράτε πιο χαλαρά και περισσότερο συνειδητά κάνοντας πράγματα που αντικειμενικά μπορούν να γίνουν, χωρίς πίεση και χωρίς βιασύνη.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορεί να νιώθετε πως βρίσκεστε σε «αναμονή» για κάτι και ενεργειακά είναι αληθινή αυτή η αίσθηση. Μην δώσετε πολλή ενέργεια σε ζητήματα που τρέχουν αυτή τη περίοδο. Περιμένετε μέχρι αύριο που τα πλανητικά δρώμενα θα είναι πολύ καλύτερα για δράσεις.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προχωράτε όσο πιο «αθόρυβα» γίνεται κάνοντας μόνο τα απαραίτητα, χωρίς πολλά λόγια και συνεργασίες. Λειτουργήστε αυτόνομα και ασχοληθείτε μόνο με ότι γνωρίζετε εκ των προτέρων πως μπορεί να προχωρήσει αντικειμενικά. Αύριο είναι μια καλύτερη ημέρα.  

Για τους Υδροχόους, δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε σήμερα να βγάλετε άκρη με τα τρέχοντα που σας απασχολούν ειδικά να θα πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους. Είτε αφορά προσωπικά σας ζητήματα είτε επαγγελματικά κινηθείτε με ασφάλεια και προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Ιχθύες, μια καθημερινή κατάσταση μπορεί να βλέπετε πως είναι δυσκολότερο να προχωρήσει σήμερα. Ο λόγος ενδέχεται να είναι ότι θα πρέπει να μπουν όρια και πλαίσιο ώστε να υπάρξει η όποια εξέλιξη. Εξετάστε το λίγο περισσότερο και ψάξτε τρόπους να παραμερίσετε ότι λειτουργεί ανασταλτικά στη πορεία που θέλετε να ακολουθηθεί.

astroguide.gr