Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι το απόγευμα απέναντι από τον Κρόνο σας ωθεί να βάλετε όρια και πλαίσιο εκεί που ο προσωπικός σας χώρος παραβιάζεται από εξωγενείς παράγοντες. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου ενεργοποιώντας καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από τις αρχές Δεκεμβρίου ’22. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα μέχρι το απόγευμα σας δίνετε η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι περισσότερο ευχάριστα για εσάς. Από το απόγευμα και μετά θα χρειαστεί να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά πριν την οποιαδήποτε δράση αποφασίσετε να κάνετε.

Για τους Ταύρους, ενδέχεται σήμερα μέχρι το απόγευμα να δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες που έχετε προγραμματίσει. Θα ήταν καλύτερο να αφήσετε σημαντικές ενέργειες να τις κάνετε από το απόγευμα και μετά.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας κάνοντας σταθερά βήματα και δίνοντας αρκετό χώρο στις σκέψεις σας πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Λάθη ή καθυστερήσεις είναι στο μενού της ημέρας.

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα δεν είναι η καταλληλότερη για να λύσετε τα ζητήματα που είναι ανοιχτά στην καθημερινότητά σας. Ειδικότερα, αν πρόκειται για σχέσεις ή συνεργασίες κάθε είδους προσπαθήστε να λειτουργήσετε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε. Δείτε τα, εξετάστε τα, αλλά μην προβείτε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι το απόγευμα σας δίνει την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες. Από το απόγευμα και μετά καλό θα είναι να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ενέργεια από μέρους σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας σήμερα το απόγευμα δίνοντας χώρο για να ασχοληθείτε περισσότερο με δικά σας ζητήματα. Καλό θα είναι λόγω των ανάδρομων πλανητών, οι οποίοι σας επηρεάζουν έντονα, να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι πολύ καλά οργανωμένο ή σας είναι βατό.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή ημέρα δεν είναι από τις ευκολότερες για εσάς γιαυτό κινηθείτε με ιδιαίτερη ευελιξία και διπλωματική στάση απέναντι σε ότι δεν είναι γνώριμο προς εσάς. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να μην δώσετε την ενέργειά σας σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί θυμός άνευ λόγου.

Για τους Σκορπιούς, πολλές συζητήσεις και επαφές σήμερα θα μπορούσαν να σας μπερδέψουν αντί να σας βοηθήσουν να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια παραγωγική σειρά. Δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι πραγματικά αξίζει στο σήμερα και αφήστε ότι δεν επείγει για μια άλλη στιγμή.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα γιατί λάθη καραδοκούν. Απεναντίας, επιλέξτε να δώσετε την ενέργειά σας σε ότι πραγματικά αξίζει το κόπο να λυθεί ή να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, όπως έχουμε ξανά πει, είναι το κυριότερο πλανητικό δρώμενο το οποίο σας επηρεάζει άμεσα αυτή τη περίοδο. Σήμερα θα μπορούσατε να ξεδιαλύνετε μια κατάσταση αρκεί να ασχοληθείτε μαζί της από το απόγευμα και μετά.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και θα ήταν χρήσιμο να τις ταξινομήσετε με βάση τη σημαντικότητά τους. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο δεν σας βαραίνει και δεν σας βάζει σε περισσότερες σκέψεις από αυτές που ήδη έχετε.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη από το απόγευμα και μετά περνά απέναντί σας βάζοντας τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας σε προτεραιότητα. Δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να κάνετε όλα όσα έχετε σκεφτεί ωστόσο μπορείτε να βάλετε αρκετά πράγματα στη σωστή τους σειρά, με ηρεμία και μεθοδικότητα.