Σήμερα 12μμ με 2μμ καλό θα είναι να μην κάνετε δράσεις μιας και η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να αφήσετε λίγο πίσω τα ζητήματα της χθεσινής έκλειψης και να μπείτε στην διαδικασία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε περισσότερη σταθερότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες σχετίζονται με θέματα αξιών και ασφάλειας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές για τις οποίες δεν είστε απόλυτα σύγουρη/ος μιας και ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να ζυγίσετε σωστά τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης που έχει προκύψει. Είναι σίγουρο πως είστε σε θέση να το τακτοποιήσετε και η απόφαση να είναι ευνοϊκή προς εσάς ακόμη και εάν πρέπει να αφήσετε κάτι στην άκρη λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Διδύμους, σήμερα προσπαθήστε να εστιάσετε στην αντικειμενική ματιά ενός πράγματος. Ανεξάρτητα τις ψυχικές σας φορτίσεις η αίσθηση ασφάλειας έρχεται μέσα από γειωμένες καταστάσεις.

Για τους Καρκίνους, καλή ημέρα για δράσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και άλλοι άνθρωποι. Σήμερα μπορείτε να αναπτύξετε το αίσθημα ομαδικότητας και αλληλεγγύης με άτομα τα οποία έχετε κοινό στόχο.

Για τους Λέοντες, η ημέρα προσφέρει την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ότι σας γεμίζει και δημιουργεί την αίσθηση πληρότητας. Ανεξάρτητα αν θα ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή κάτι προσωπικό, έχετε την εύνοια και την διαύγεια να κάνετε σωστές κινήσεις.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να βγείτε έξω από τα τετριμμένα είναι έντονη σήμερα. Δώστε προτεραιότητα σε ότι σας εμπνέει και προσπαθήστε να αφήσετε πίσω καταστάσεις στις οποίες η αντικειμενική εικόνα είναι θολή. Κάποια εμπόδια που βλέπετε δεν είναι πραγματικά.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια λογική και σταθερή σειρά θα είναι έντονη. Παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να προβείτε και σε άμεσες δράσεις. Σήμερα καλό είναι να δώσετε τα φώτα και την βοήθειά σας σε άλλους ανθρώπους εάν σας ζητηθεί.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να εστιάσετε σε ότι έχετε κερδίσει μέσα από αγώνα και κόπο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και δίνεται η ευκαιρία να δείτε μέσα από τους άλλους δικά σας κομμάτια προς εξέλιξη.

Για τους Τοξότες, σήμερα και γενικότερα αυτές τις ημέρες εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα δεν φαίνονται αυτή την στιγμή, θα φανούν άμεσα και θα σας χαροποιήσουν.

Για τους Αιγόκερους, καινούργιες αρχές είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα συμβούν άμεσα και θα πάρετε χαρά. Είναι σημαντικό ανεξάρτητα την απογοήτευση που νιώθετε να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ψηλά και την πίστη σας ενεργή.

Για τους Υδροχόους, είστε έτοιμη/ος να κάνετε μια κίνηση προς μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που είστε αυτή την στιγμή. Ανεξάρτητα αν αφορά ένα επαγγελματικό ή ένα προσωπικό βήμα η ικανοποίηση θα έρθει παρόλο που τα εμπόδια είναι υπαρκτά.

Για τους Ιχθύες, μια είδηση μπορεί να έρθει σήμερα η οποία θα σας ευχαριστήσει. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε και να περάσετε τα μηνύματά σας χωρίς φόβο αλλά με πάθος στους σωστούς παραλήπτες.