Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα κλείνει σιγά σιγά μέσα στις επόμενες ημέρες βοηθώντας σας να διερευνήσετε και να εμβαθύνετε σε ζητήματα που είναι ανοιχτά και σας ενδιαφέρει να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Η αλήθεια έρχεται στο φως αλλά θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα και με διπλωματικό στυλ. Η Σελήνη στην Παρθένο βρίσκεται σε δυσαρμονική σχέση με τον Άρη και τον χορηγό της Ερμή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η βιασύνη και ο εκνευρισμός μπορούν εύκολα να σας βγάλουν από τη πορεία της επιλογής σας. Ο αυτοέλεγχος θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε παραγωγικά την ενέργειά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας βοηθά κυρίως στις καθημερινές σας εργασίες βάζοντας όρια και πλαίσιο όπου είναι απαραίτητο, αλλά χρειάζεται να γίνει με ησυχία και κυρίως μελέτη. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να δημιουργήσουν προκλήσεις οι οποίες δεν ξεπερνιούνται μόνο με το θάρρος σας.

Για τους Ταύρους, δημιουργικά σχέδια φέρνει η Σελήνη στην Παρθένο για εσάς σήμερα μιας και η θέση της είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σας. Ωστόσο καλό θα είναι να μην παραμείνετε ή επιμείνετε σε κάτι παραπάνω από όσο πρέπει αν βλέπετε πως δεν λειτουργεί όπως θα θέλατε. Το πείσμα ή/και η ανυπομονησία δεν θα είναι αρωγοί στις εργασίες που έχετε προγραμματίσει να κάνετε αυτές τις ημέρες.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στην Παρθένο και οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές δεν λειτουργούν ιδιαίτερα βοηθητικά σήμερα αν θελήσετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να παραμείνετε στο πλάνο που έχετε φτιάξει και αν χρειαστεί να αφαιρέσετε δραστηριότητες παρά να προσθέσετε.

Για τους Καρκίνους, επικοινωνιακά ζητήματα κινητοποιεί η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα στο πρόγραμμα της ημέρας και μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά αλλά χρειάζεται προσοχή και σύνεση. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς πραγματικό λόγο και αιτία.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθά σήμερα να ταξινομήσετε σωστά τις σκέψεις και τις ιδέες που έχετε αυτή την στιγμή στο μυαλό σας ωστόσο θέλει ηρεμία όπου βλέπετε πως τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως τα είχατε υπολογίσει. Καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω, παρά να προχωρήσετε πεισματικά μπροστά.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την απαραίτητη δύναμη και το σθένος να προχωρήσετε το πρόγραμμα της ημέρας αλλά δεν υπόσχεται πως δεν θα υπάρξουν “παρεμβάσεις”. Οι δυσαρμονικές της σχέσεις με τον Άρη και τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσουν προκλήσεις από το πουθενά γιαυτό κάντε ένα βήμα πίσω αν δείτε πως αντικειμενικά απομακρύνεστε από το στόχο που έχετε θέσει.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στην Παρθένο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να σας μπερδέψουν ή να νιώσετε πως δεν μπορείτε να έχετε το πλήρη έλεγχο. Αν νιώσετε πως χάνεται η ισορροπία καλό θα είναι να παραμείνετε στα γνώριμα, με σταθερότητα και να ξεκουραστείτε σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στην Παρθένο σας σπρώχνει να επικοινωνήσετε με τους κατάλληλους ανθρώπους τις σκέψεις σας, να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να βρείτε λύσεις σε κοινά θέματα. Είναι μια πολύ παραγωγική ημέρα, με οριοθετημένες δράσεις ωστόσο οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές μπορεί να κινητοποιήσουν την ανυπομονησία σας. Προχωρήστε το πρόγραμμα σας με ηρεμία και κυρίως χωρίς βιασύνη.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στην Παρθένο σας σπρώχνει προς την παραγωγική εργασία και οτιδήποτε έχει όρια, πλαίσιο και αντικειμενικά καλές προδιαγραφές στο σήμερα. Είναι ευνοϊκή ημέρα για επαγγελματικά θέματα αλλά μπορεί να σπρωχτείτε πιο γρήγορα προς μια κατεύθυνση από ότι αντέχετε ή σας επιτρέπεται αυτή την στιγμή. Δομήστε με κάποιον τρόπο το κάθε σας βήμα πριν προχωρήσετε στο επόμενο.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στην Παρθένο είναι πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς και δίνει την ώθηση και τη νοητική ευελιξία, ιδιαίτερα χρήσιμες για να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας. Ωστόσο, συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να θελήσετε να λειτουργήσετε με παρορμητισμό, κάτι που δεν είναι καλό σήμερα για τα σχέδια σας. Κινηθείτε με σύνεση και ένα βήμα τη φορά.

Για τους Υδροχόους, πως μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας με αποτελεσματικότητα; Ο τρόπος είναι η μεθοδικότητα την οποία σας τη δίνει απλόχερα σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο. Ωστόσο, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές πιθανόν να νιώθετε την ανάγκη να κινηθείτε γρήγορα, χωρίς σκέψη, κάτι το οποίο πρέπει να το προσέξετε.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, σας βοηθά να βάλετε τάξη και όρια σε σχέσεις και συνεργασίες. Εκ φύσεως λειτουργείτε με τακτ και αποφεύγετε να προσβάλλετε τον άλλον. Σήμερα λόγω των υπόλοιπων πλανητικών δυναμικών μπορεί να είστε περισσότερο παρορμητική/ός και να χάσετε λίγο από τη διακριτικότητά σας.