Η Θεά του Έρωτα, της Αγάπης και των συνεργασιών, στο ζώδιο του Υδροχόου από σήμερα μέχρι 26 Φεβρουαρίου, προσθέτει ένα αντισυμβατικό χρώμα στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Οι ανθρώπινες σχέσεις τονίζονται, κυρίως μέσα σε ομάδες ανθρώπων με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε παρόμοια ενδιαφέροντα και είναι κατάλληλη στιγμή να επιλυθούν διαφορές ή να δράσουμε μεσολαβητικά μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών με σκοπό την αρμονία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι...


Για τους Κριούς, μπορεί η θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο να προκαλεί μια ψυχρότητα όσο αφορά την ένταση και την έξαψη που θα θέλατε να νιώσετε μέσα στις σχέσεις σας ωστόσο σε αυτό το ζώδιο, το ατομικό μπορεί να συνδυαστεί με το συλλογικό, με αποτέλεσμα να είναι η ιδανική θέση για να εμπνευστείτε καινούργιους στόχους με πραγματικό όραμα και επέκταση. Μέχρι 26 Φεβρουαρίου μπορείτε να έχετε επαφές με φίλους και ομάδες ατόμων που θα ικανοποιήσουν ευκολότερα τις ανάγκες και τους προσδοκίες σας.

Για τους Ταύρου, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόο θα ικανοποιήσει μέχρι 26 Φεβρουαρίου την ανάγκη σας για αναγνώριση και θα σας δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείτε και να κάνετε πράγματα που θα νιώσετε περήφανη/ος για τα επιτεύγματα σας. Η ασφάλεια μέσω της κοινωνικής σας θέσης και του επαγγέλματος σας τώρα είναι εφικτή φέρνοντας πιθανά και οικονομικές απολαβές εκτός από νέες γνωριμίες και δημιουργικές συναναστροφές.

Για τους Διδύμους, ένας νέος στόχος τώρα μπορεί να σας γοητεύσει με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι 26 Φεβρουαρίου. Επαγγελματικά θέματα ή νομικές υποθέσεις μπορεί να σας πάνε ένα βήμα πιο πέρα και να ικανοποιηθεί η ανάγκη σας να κατανοήσετε την γενικότερη εικόνα που υπάρχει γύρω σας. Η περιπέτεια ξεδιπλώνεται μπροστά σας και είσαι ικανή/ός με σφρίγος και αποφασιστικότητα να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων με περισσότερη ευελιξία. Εξάλλου η ευελιξία είναι δυνατό σας ταλέντο.

Για τους Καρκίνους, μέχρι 26 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας διδάξει πως η συναισθηματική και υλική ικανοποίηση μέσα στη σχέση σας με έναν άνδρα ή μια γυναίκα, σας φέρνει σε επαφή με τον εσωτερικό σας θησαυρό. Οι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν στη ζωή σας, αυτή την χρονική περίοδο μπορούν να γίνουν περισσότερο κατανοητοί και θα είστε σε θέση να εξερευνήσετε περαιτέρω ότι σας απασχολεί.

Για τους Λέοντες, οι ανθρωπιστικές συνιστώσες θα είναι το κύριο συστατικό με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι 26 Φεβρουαρίου απέναντι από το ζώδιο σας, θεωρώντας τελείως άσκοπες τις συναισθηματικές εκρήξεις μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η ανάγκη για υγιείς σχέσεις και συνεργασίες θα είναι έντονη και θα ζητάτε από τους άλλους ειλικρίνεια και κυρίως διαύγεια όσο αφορά τις προθέσεις και τους στόχους που έχουν κέντρο τη σχέση ή/και τη συνεργασία σας.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει την καθημερινή σας ζωή και εργασία. Μέχρι 26 Φεβρουαρίου θα μπορέσετε να εστιάσετε κυρίως σε θέματα που θα διευκολύνουν τους συγκεκριμένους τομείς και θα φέρουν καλύτερη συνεργασία με τους άλλους και καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας. Το ρεζερβουάρ γεμίζει ενέργεια και βλέπετε νέοι ορίζοντες να ανοίγονται μπροστά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες από την αρχή. Να αφήσετε να ξεδιπλωθούν πρώτα τα πράγματα και μετά αναλύετε ότι χρειάζεται επί μέρους.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι 26 Φεβρουαρίου σας προσφέρει απλόχερα την δυνατότητα να εκφραστείτε ελεύθερα και να αναζητήσετε αυτό που θα σας κάνει να χαρείτε και να περάσετε όμορφα. Τα παιδιά επίσης θα μπορούσαν να είναι μέρος αυτής της δημιουργικής ενότητας ή υποθέσεις αγάπης, αυτό-εκπλήρωσης και ευδαιμονίας. Είναι αλήθεια πως χρειάζεστε φροντίδα και θα πρέπει να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες ώστε να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Για τους Σκορπιούς, καταστάσεις στο σπίτι ή στη δουλειά σας τώρα παίρνουν νέες κατευθύνσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι 26 Φεβρουαρίου σας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να λύσετε θέματα που σας απασχολούν στην ιδιωτική και οικογενειακή σας ζωή αλλά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας φέρνοντας περισσότερη αρμονία μέσα σας. Ακολουθώντας τη διαίσθηση σας και χρησιμοποιώντας την εμπειρία σας μπορείτε να φέρετε αυτό που επιθυμείτε αυτή τη στιγμή αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, να κοιτάτε πιο μπροστά από τους ανθρώπους δίπλα σας και να παραμείνετε σε ρεαλιστικά σχέδια και προσδοκίες.

Για τους Τοξότες, επικοινωνιακά θέματα κινητοποιεί η Αφροδίτη στον Υδροχόο δίνοντας ευκαιρίες να νιώσετε ικανοποίηση και να επωφεληθείτε όσο αφορά την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Μέχρι 26 Φεβρουαρίου η διαθεσιμότητά σας είναι σημαντική γιατί νέες ιδέες έρχονται από τους ανθρώπους γύρω σας. Επαφές με ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας μπορούν να φέρουν καλή επικοινωνία και σχέσεις με συγγενείς να βρουν ισορροπίες αν αυτό είναι το ζητούμενο.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συνδέεται με την αυτοεκτίμηση, οπότε είναι στενά συνδεδεμένη με τις αξίες. Επίσης, είναι γνωστό ότι αυτό που έλκετε είναι αυτό που εκτιμάτε και αυτή η συνάρτηση θα είναι έντονα κινητοποιημένη μέχρι 26 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα ταξιδεύει στο ζώδιο του Υδροχόου. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο μπορείτε να επανεξετάσετε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν όπως επίσης να βρείτε νέους πόρους από τους οποίους θα αυξηθεί το εισόδημα σας. Γενικότερα, ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για ότι αφορά τις αξίες σας οικονομικές και συναισθητικές.

Για τους Υδροχόους, δεν θα υπάρχει πολύς χώρος για αβεβαιότητα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι 26 Φεβρουαρίου και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε νέες διαδρομές σε κοινωνικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Θα είστε σε θέση να επαναξιολογήσετε πεποιθήσεις και στάσεις ζωής σε αυτούς τους τομείς και να κινηθείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση ακόμη και αν ο δρόμος δεν είναι γνώριμος. Η δύναμη σας βρίσκεται στην διαφορετικότητά σας και είναι αυτό το χαρακτηριστικό με το οποίο θα έλξετε αυτούς που θέλετε γύρω σας.

Για τους Ιχθύες, η θεά της ομορφιά και της αγάπης Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 26 Φεβρουαρίου μπορεί να σας οδηγήσει σε βαθύτερα κανάλια αλλά ο σκοπός θα είναι να βρείτε τις κρυμμένες σας δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες σας. Η διεργασία που θα γίνει είναι πολύ σημαντική για εσάς ώστε να μπορέσετε να είσαι σε πλήρη επαφή με όλο σας το Είναι. Μέσω διαλογισμού ή μέσω επαφής με τα βαθύτερά σας συναισθήματα να μπορέσετε να δείτε τη πανοραμική εικόνα των καταστάσεων, περισσότερο αποστασιοποιημένη/ος, ώστε να βγείτε πιο δυνατή/ός και ανανεωμένη/ος ξανά στην ζωή.

astroguide.gr