Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Ερμής ετοιμάζεται να ξεκινήσει την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, κοντά στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Ένας συνδυασμός περίπλοκος με αντιφατικά στοιχεία οπότε η αμφιθυμία θα είναι από τα κύρια πιάτα της ημέρας. Λειτουργήστε προσεκτικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι...


Για τους Κριούς, ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας ενδέχεται να πάρουν μεγάλο μέρος των σκέψεων σας γιαυτό προσπαθήστε να λειτουργήσετε με αντικειμενικότητα, χωρίς βιασύνη. Επενδύστε ενέργεια μόνο σε ότι μπορείτε να το διαχειριστείτε άμεσα και βάλτε χρονοδιαγράμματα όσο αφορά τα υπόλοιπα.

Για τους Ταύρους, σε κοινωνικό επίπεδο και ότι αφορά κοινούς στόχους με άλλους ανθρώπους σας βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα. Καλό θα είναι να δώσετε χώρο και χρόνο και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Για τους Διδύμους, βαθύτερες σκέψεις, ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα ωστόσο με τα συγκεκριμένα πλανητικά δρώμενα θα χρειαστεί να σταθείτε καθαρά σε ότι είναι ρεαλιστικό. Μην αφήσετε να οδηγηθούν τα βήματά σας από επιθυμίες χωρίς να έχετε πρώτα ελέγξει την αντικειμενικότητά τους στο σήμερα της ζωής σας γιατί θα απογοητευτείτε.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής απέναντί σας και η προσεχής ανάδρομή του πορεία είναι το κύριο χαρακτηριστικό για εσάς αυτές τις ημέρες σπρώχνοντάς σας να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι σημαντικό να σταθείτε στους συγκεκριμένους τομείς με αντικειμενικότητα και καθαρά ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Λέοντες, έντονη η ανάγκη να νιώσετε όμορφα και ήσυχα σήμερα γιαυτό οι σκέψεις σας προσανατολίζονται κυρίως στο πώς θα μπορέσετε να το πετύχετε. Στη καθημερινή σας ρουτίνα ή σε κάτι που σχετίζεται με τον εργασιακό χώρο βρίσκεται το κλειδί που ψάχνετε.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στους Ιχθύες απέναντι από το ζώδιό σας ενισχύει την ανάγκη σας να περάσετε όμορφες στιγμές, με θαλπωρή, με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ενδέχεται ωστόσο να υπάρξει μια τάση υπερβολής λόγω του κυβερνήτη του ζωδίου σας έτοιμο για την αναδρομή του πορεία γιαυτό λειτουργήστε περισσότερο με λογική.

Για τους Ζυγούς, έντονη η ανάγκη να πάρετε χαρά από δικά σας δημιουργήματα, να ονειρευτείτε και να ερωτευτείτε. Μείνετε σε αυτή τη κατεύθυνση και αφήστε για λίγο θέματα σπιτιού και ότι σας προβληματίζει στην άκρη για μία άλλη στιγμή, πιο κατάλληλη.

Για τους Σκορπιούς, αρκετά δημιουργική ημέρα η σημερινή αρκεί να μην κάνετε πολλές συζητήσεις και να μην μεταφέρετε τις σκέψεις σας παντού. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία σας φέρνει προσωπική ευχαρίστηση και λειτουργείστε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

Για τους Τοξότες, διάφορες καταστάσεις σήμερα θα μπορούσαν να σας βάλουν σε διλλήματα ή να νιώσετε κάπως αδύναμη/ος. Εξετάστε αν υπάρχει αντικειμενικότητα σε αυτό και δεν είναι απλά μια δική σας αίσθηση λόγω φόβου ή άλλων συναισθημάτων που νιώθετε.

Για τους Αιγόκερους, η επικοινωνία σήμερα με κάποιον τρόπο θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας σε αυτούς που επιζητάτε. Μία κατάσταση η οποία σχετίζεται με τη προβολή σας ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια προς εκ νέου αξιολόγηση.  

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής ετοιμάζεται να αρχίσει την ανάδρομή του πορεία και αυτό σήμερα θα επηρεάσει τις σκέψεις που κάνετε. Ενδέχεται να βοηθηθείτε στο να κατανοήσετε προς ποία κατεύθυνση να πάτε ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για τελικές αποφάσεις και συμπεράσματα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα προκύπτει η ανάγκη να εξετάσετε εκ νέου κάποια ήδη υπάρχοντα δεδομένα. Ζητήματα που σχετίζονται με την κοινωνικότητά σας, τους φίλους, και την προβολή των ταλέντων σας, με κάποιο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο προς διερεύνηση.

astroguide.gr