Σήμερα προγραμματίστε τις εργασίες σας μετά τις 9πμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας νωρίτερα. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να φέρει μια τάση αμφιθυμίας γιαυτό εμπιστευτείτε περισσότερο την διαίσθησή σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, οι σκέψεις σας σήμερα είναι βαθιές και μπορεί να σας ταξιδέψουν σε ονειρικούς κόσμους ή προς αντίθετες κατευθύνσεις. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που θέλουν συνεργασία ή πολλές μετακινήσεις. Μείνετε σε ότι είναι γνώριμο και όσο γίνεται λιγότερο περίπλοκο.        

Για τους Ταύρους, σήμερα μέσα από την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια άλλη πλευρά, περισσότερο ιδανική αλλά λιγότερο ρεαλιστική. Κρατηθείτε στην επιφάνεια των πραγμάτων και μην ρισκάρετε για κανέναν λόγο.

Για τους Διδύμους, μια σχετική ασάφεια είτε προέρχεται από εσάς είτε από τους άλλους γύρω σας ενδέχεται να σας αποδιοργανώσει κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε δράσεις οι οποίες χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλο ποσοστό ενέργειας.    

Για τους Καρκίνους, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αν θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι πιο επιφανειακά ή καλλιτεχνικά. Δώστε χώρο στις εμπνεύσεις σας οι οποίες είναι ιδιαίτερα δυνατές και μπορούν να σας δώσουν λύσεις που ψάχνετε.   

Για τους Λέοντες, σήμερα η ενέργειά σας ενδέχεται να είναι πεσμένη ή να νιώθετε πως θέλετε να κάνετε πράγματα μόνο για εσάς. Σεβαστείτε τις ανάγκες σας και δώστε χώρο σε ότι σας ξεκουράζει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις.  

Για τους Παρθένους, σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας κατά βούληση χωρίς αποσπάσεις ή υπερβολικές απαιτήσεις. Ακολουθήστε περισσότερο τη ροή και μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων. Σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να σας βάλουν σε σκέψεις.

Για τους Ζυγούς, σχετικά με μια κατάσταση η οποία είναι ενεργή στην καθημερινή σας ρουτίνα ή στην εργασία σας σήμερα μπορεί να έρθουν νέες ιδέες οι οποίες θα σας «ελαφρύνουν» με κάποιον τρόπο. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρετε για δύσκολες ενέργειες, οπότε καλό θα είναι να εξετάσετε τα πάντα επιφανειακά.

Για τους Σκορπιούς, ευνοϊκή ημέρα αν θελήσετε να αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό αρκεί να μην είναι κάτι υπερβολικά δύσκολο ή που θα σας πάρει πολλή ενέργεια. Αφεθείτε κυρίως σε κάτι άυλο, αφηρημένο ή καλλιτεχνικό το οποίο έχει περιθώριο βελτίωσης και ανάπτυξης.

Για τους Τοξότες, σήμερα αποφύγετε επαφές και συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται είτε με το σπίτι και την οικογένεια είτε με την προσωπική σας ζωή. Μείνετε όσο περισσότερο επιφανειακά στις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας και μην σπαταλήσετε άσκοπα την ενέργειά σας.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα μπορούσατε να βρεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι έχουν την ικανότητα είτε να σας ενθαρρύνουν είτε να σας βοηθήσουν με τις ιδέες σας. Σε πρακτικό επίπεδο πιθανά να είναι δύσκολο να δώσουν την βοήθειά του αλλά μην θεωρείτε πως τα παραπάνω είναι λίγα, για την ώρα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μπερδευτείτε ή/και να σπαταλήσετε ενέργεια και χρήμα. Μείνετε σταθερά στην πορεία και τον δρόμο της επιλογής σας ακόμη και αν υπάρξουν ιδιαίτερα «δελεαστικές» προτάσεις από άλλους γύρω σας ή τις καταστάσεις που προκύπτουν.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σας φέρνοντας διάφορες σκέψεις, ιδέες και νέους τρόπους για να προβάλλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στο κόσμο γύρω σας. Δώστε την δυναμική σας σε ότι σας ευχαριστεί και μπορεί να επεκταθεί, αποφεύγοντας πολλές συζητήσεις σχετικά με την προσωπική σας ζωή και το σπίτι σας.