Η χθεσινή Ηλιακή Έκλειψη ενεργειακά είναι ακόμη έντονα ενεργή μιας και η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Απέναντι από τον Ουρανό και σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο ενδέχεται να φέρει άλυτα ζητήματα στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση. Δώστε τη πρέπουσα σημασία σε ότι είναι σημαντικό να τακτοποιηθεί. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .   

 


Για τους Κριούς, έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και εσείς καλείστε με ηρεμία και χάρη να τα εμπεριέχετε παραγωγικά. Το πρώτο βασικό βήμα είναι να είστε σε επαφή με τις βαθύτερες επιθυμίες σας την ίδια στιγμή που θα πρέπει να σεβαστείτε τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας.  

Για τους Ταύρους, σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις σας απασχολούν έντονα αυτό το διάστημα ωστόσο θα πρέπει να κατανοήσετε πως δεν γίνεται να τα έχετε όλα σε πλήρη έλεγχο. Αφήστε τους άλλους να δράσουν όπως επιθυμούν τη στιγμή που βλέπετε πως ότι και αν κάνετε δεν αλλάζει αυτό που σκέφτονται και προχωρήστε και εσείς τη πορεία σας κατά βούληση.  

Για τους Διδύμους, καθημερινά ή/και εργασιακά ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ζητώντας ενέργεια από μέρους σας για να τακτοποιηθούν. Μείνετε σε μια παραγωγική κατεύθυνση και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε όσο καλύτερα γίνεται ότι έχει προκύψει και σας δημιουργεί χάος ή έστω κάποια ενόχληση. Δώστε σημασία στην υγεία σας.

Για τους Καρκίνους, αυτή τη περίοδο μπορεί να νιώθετε πως χρειάζεται να κάνετε πράγματα για εσάς και να πάρετε χαρά και ικανοποίηση μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες. Είναι αλήθεια, γιαυτό μείνετε σταθερά σε μια κατεύθυνση η οποία μπορεί να φέρει απτά αποτελέσματα και σας αναζωογονεί σε κάποιο επίπεδο.

Για τους Λέοντες, πολύ σημαντικά πράγματα συμβαίνουν αυτό το διάστημα και είναι σίγουρο πως ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή το βαθμό δυσκολίας θα νιώσετε χαρά από την επίτευξή τους. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και αφήστε για λίγο στην άκρη ζητήματα που αφορούν πιο προσωπικούς και ευαίσθητους τομείς.

Για τους Παρθένους, η ενέργεια της χθεσινής Ηλιακής Έκλειψης είναι έντονη και ενεργή γιαυτό προσπαθήστε όσο μπορείτε καλύτερα να διαχειριστείτε τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν μέσω της επικοινωνίας. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να περάσετε τις ιδέες και τα μηνύματα που θέλετε αρκεί να δώσετε όλη τη δυναμική σας προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για τους Ζυγούς, θέματα ασφάλειας είτε σε προσωπικό είτε σε υλικό επίπεδο θα σας απασχολούν για λίγο καιρό γιαυτό προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να σταθείτε μόνο σε ότι έχει αντικειμενικό χαρακτήρα. Είναι σημαντικό να νιώσετε ασφαλής ωστόσο θα πρέπει να κατανοήσετε πως είστε σε μια διαδικασία αναπροσαρμογών γιαυτό θα πρέπει να είστε υπομονετική/ός.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως είστε στο επίκεντρο της συγκεκριμένης περιόδου Εκλείψεων που διανύουμε, η οποία φέρνει μια αναστάτωση σε ψυχικό επίπεδο, ανεξάρτητα αν υπάρχουν ή όχι εξωτερικά γεγονότα. Το σημαντικό είναι να είστε σε επαφή με τις καταστάσεις την ίδια στιγμή που θα κρατάτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Είναι ανώφελο να προσπαθείτε για κάτι ενώ εσείς δεν αισθάνεστε σε ισορροπία. Αυτό θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλημά σας ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε και τους άλλους ανθρώπους που έχουν κάποια ανάγκη.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις έρχονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας οι οποίες μπορεί να μην είναι απόλυτα αντικειμενικές ή να έχουν ένα μεγάλο ποσοστό δραματοποίησης. Αν το κατανοήσετε αυτό και κάνετε τον απαραίτητο διαχωρισμό, θα δείτε πως η ενέργεια γύρω και μέσα σας θα βελτιωθεί και θα βρείτε τις ισορροπίες σας.

Για τους Αιγόκερους, κοινωνικά ζητήματα έχουν έρθει στο προσκήνιο ζητώντας αρκετή από την ενέργειά σας και τη συμμετοχή σας. Μπορείτε να προβείτε σε όποια ώριμη και αντικειμενική ενέργεια χρειάζεται να κάνετε, ακόμη και αν χρειαστεί να γίνουν συγκεκριμένες αλλαγές. Δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά και κινηθείτε πιο ευέλικτα από ότι συνήθως.   

Για τους Υδροχόους, κάποια πράγματα θα πρέπει αυτή τη στιγμή να τα αφήσετε λίγο στην άκρη, τουλάχιστον ότι βλέπετε πως δεν οδηγείται προς τη κατεύθυνση που έχετε στο μυαλό σας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε τη δυναμική σας σε ότι μπορεί αντικειμενικά να γίνει αυτή τη στιγμή και καλό θα είναι να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας για να βοηθηθεί η πορεία και εξέλιξή του.  

Για τους Ιχθύες, μπορεί η περίοδος Εκλείψεων που διανύουμε να φέρνει νέα δεδομένα την επιφάνεια, ακόμη και με απρόβλεπτο τρόπο, ωστόσο είναι αλήθεια πως για εσάς είναι ιδιαίτερα ευνοική. Η πίστη σε ένα ιδανικό και η ανάγκη να εξερευνήσετε νέα εδάφη εντείνονται και μπορείτε να οδηγηθείτε σε ιδιαίτερα δημιουργικές οδούς. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας.

astroguide.gr