Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα απέναντι από τον Κρόνο σήμερα. Η δημιουργική τάση υπάρχει έντονη αυτές τις ημέρες και το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και διλλήματα σήμερα είναι μια τάση να εμμένουμε περισσότερο από όσο πρέπει σε κάτι που αντικειμενικά δεν είναι ωφέλιμο ή χρήσιμο για τη πορεία και εξέλιξή μας αυτή τη στιγμή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . . 


Για τους Κριούς, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο ενδέχεται να μονοπωλήσει σήμερα. Για να έχετε το μέγιστο των αποτελεσμάτων καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε κάποια συνεργασία. Διαφορετικά λειτουργείστε περισσότερο αυτόνομα, στηριζόμενη/ος στις δικές σας δυνάμεις.  

Για τους Ταύρους, σήμερα θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη ασφάλεια και προσοχή ανεξάρτητα πόσο σίγουρη/ος είστε για αυτό που κάνετε. Μια τάση υπερβολής ή μια κατάσταση στην οποία εμμένετε με σθένος μπορεί να μην είναι προς όφελός σας στη παρούσα φάση.

Για τους Διδύμους, η εύνοια να προχωρήσετε κατά βούληση σχέδια που σας ενδιαφέρουν υπάρχει έντονη αυτές τις ημέρες ωστόσο σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω αν το περιβάλλον σας ή οι συνθήκες τον επιβάλλει. Μην επιμείνετε σε κάτι που βλέπετε πως για κάποιον λόγο δεν προχωρά.

Για τους Καρκίνους, οικονομικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες που έχετε στη ζωή σας ενδέχεται να έχει κινητοποιηθεί από χτες. Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος στις κινήσεις σας και με προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία να κάνετε δημιουργικά πράγματα. Η εύνοια υπάρχει αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συνεργάσιμη/ος με τους άλλους διαφορετικά κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Παρθένους, η εύνοια για να προχωρήσετε πράγματα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες γιαυτό οργανωθείτε με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο είναι δικοί σας φόβοι και ανασφάλειες. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο αντικειμενική/ος και δίκαιη/ος μπορείτε τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας.

Για τους Ζυγούς, δημιουργικές ημέρες αυτές που διανύετε και έχετε την εύνοια να προχωρήσετε τα σχέδιά σας κατά βούληση. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι να κάνετε μια στάση, ακόμη και ένα βήμα πίσω, αν οι καταστάσεις και τα δεδομένα σας το επιβάλλουν, χωρίς να αντιδράσετε αυτή τη στιγμή. Η δεκτικότητά σας στη παρούσα φάση θα είναι προς όφελός σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με ιδιαίτερη προσοχή είτε αφορά διαδικαστικά και τρέχοντα είτε κάτι πιο προσωπικό. Σχέσεις, επαφές και ιδιωτικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα από χτες γιαυτό κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα γίνεται και με προσαρμοστική διάθεση, τουλάχιστον για αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, συνεργασίες και ζητήματα που σχετίζονται με τον κοινωνικό σας τομέα ευνοούνται αυτό το διάστημα γιαυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Ωστόσο, μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας ή αυτά που ακούτε από τους άλλους γιατί υπάρχει τάση υπερβολής, σε όλα τα επίπεδα. Κινηθείτε με αντικειμενικότητα και πλαίσιο.

Για τους Αιγόκερους, ευκαιρίες δίνουν τα πλανητικά δρώμενα να προχωρήσετε σχέδια ή/και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Το μόνο που μπορεί να μπει εμπόδιο είναι ένα είδος ακαμψίας είτε από μέρους σας είτε από τους άλλους. Κινηθείτε με ευελιξία.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές με άλλους ανθρώπους σήμερα θα πρέπει να γίνουν με χάρη και ομορφιά. Μην επιμείνετε σε κάτι περισσότερο από όσο πρέπει αυτή τη στιγμή και αφήστε περιθώρια σε ότι δεν κατανοείτε πλήρως από τα δεδομένα που έχετε μπροστά σας.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά σας ζητήματα μπορείτε να τα διαχειριστείτε καλύτερα αυτές τις ημέρες γιαυτό μείνετε σε μια δημιουργική οδό της επιλογής σας. Αν νιώθετε φόβους ή ανασφάλεια καλό θα είναι να εξετάσετε την αντικειμενικότητά τους πριν πάρετε απόφαση για την οποιαδήποτε δράση σας.

astroguide.gr