Ο συνδυασμός του Ήλιου σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα, ο Άρης ανάδρομος και η Σελήνη σε «κενό» πορείας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Καλό θα είναι σήμερα να προγραμματίσετε ότι έχετε κατά νου από τις 11πμ και μετά. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που χρειάζεται να τα εξετάσετε λεπτομερώς και να κάνετε επιμελημένη εργασία. Προσοχή πώς μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, ένα εργασιακό ζήτημα θα μπορούσε να προχωρήσει σήμερα αρκεί να μπείτε στη διαδικασία να σταθείτε στις λεπτομέρειες. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος αλλά κάποια πράγματα χρειάζονται περισσότερη ενέργεια από άλλα.

Για τους Ταύρους, η σημερινή ημέρα σας ευνοεί ιδιαίτερα αν προγραμματίσετε να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε πολύ. Η σταθερότητά σας συνδυαστικά με την λεπτομερή δουλειά θα σας οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο που έχετε θέσει.

Για τους Διδύμους, μπορεί ο Άρης ανάδρομος να έχει φέρει τα πάνω κάτω στα τρέχοντα της καθημερινότητάς σας ωστόσο οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα ή αυτές που θα χρειαστεί να κάνετε μόλις ορθοδρομήσει είναι σημαντικές για εσάς. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε πράγματα τα οποία γνωρίζετε ασυνείδητα πως δεν έχουν τα εφόδια να προχωρήσουν.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας ή/και τις καταστάσεις που σας απασχολούν σε μία σειρά. Δώστε τον απαιτούμενο χρόνο σε κάθε τι που είναι κινητοποιημένο ώστε να φέρετε σωστά αποτελέσματα.

Για τους Λέοντες, σήμερα θα είναι ευκολότερο να τακτοποιήσετε πράγματα τα οποία είναι ήδη σε μια καλή/σωστή κατεύθυνση και να δείτε αποτελέσματα. Η λεπτομέρεια σε πολλά πράγματα κάνει τη διαφορά και σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε επιμελώς.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας για τις επόμενες τουλάχιστον δύο ημέρες σας ευνοεί σε πολλούς τομείς. Ειδικά, σε θέματα που αφορούν την εικόνα σας, τη προβολή σας και αυτό που αξίζει το κόπο να δείξετε στο κόσμο γύρω σας. Σταθείτε στις λεπτομέρειες και κάνετε τη διαφορά.  

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως σήμερα ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε κάτι το οποίο μπορεί να σας κουράσει ή να μην έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε. Η ανάγκη να ξεκουράσετε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και να βάλετε σε μία σειρά τα πράγματα είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη γιαυτό σεβαστείτε τους χρόνους και τις επιθυμίες σας.

Για τους Σκορπιούς, σε κοινωνικό επίπεδο υπάρχει εύνοια σήμερα να τακτοποιήσετε είτε εκκρεμότητες είτε κάτι που έχετε στο μυαλό σας να κάνετε άμεσα. Άλλοι άνθρωποι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά και να υπάρξει παραγωγικότητα αρκεί να διαχωριστούν οι ρόλοι εξαρχής.

Για τους Τοξότες, παρόλο τις δυσκολίες και τα εμπόδια η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα αρκεί να σεβαστείτε κυρίως τους χρόνους σας. Την όποια πίεση σήμερα μπορεί να τη βιώσετε μεγαλύτερη γιαυτό προχωρήστε ανάλογα την ψυχική σας διάθεση και τις δυνάμεις σας.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευεργετική η σημερινή ημέρα και νέες ιδέες θα μπορούσαν να αναπτερώσουν το ηθικό σας. Μείνετε στη κατεύθυνση της επιλογής σας αλλά καλό θα είναι να είστε ευέλικτη/ος και με προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ενδέχεται να έχετε έντονη την επιθυμία να τακτοποιήσετε πράγματα και καταστάσεις. Αυτή είναι μια διαδικασία η οποία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη αρκεί να μην είστε κάθετη/ος στις απόψεις σας. Καλό θα είναι να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα ώστε να υπάρξει και αποτελεσματικότητα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορεί να ειπωθούν πολλά λόγια και να μην υπάρξουν τα αντίστοιχα έργα γιαυτό προσαρμόστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με βάση αντικειμενικά δεδομένα. Μια υπερβολή μπορεί να λάβει χώρα γιαυτό κινηθείτε όσο γίνεται με μεγαλύτερη αυτονομία.

astroguide.gr