Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε ευνοική όψη με Ερμή και Ουρανό δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και να προχωρήσουν καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία γιαυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε ότι κάνετε και τις αποφάσεις που παίρνετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, καθημερινά πράγματα και ασχολίες σας βοηθά η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα να βάλετε σε τάξη, ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να κάνετε έναν επιπλέον έλεγχο. Κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια είναι αναμενόμενα αλλά γενικότερα είναι μια καλή ημέρα και συνδυαστικά με την μαεστρία σας θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε να δώσετε ενέργεια σε μια κατάσταση η οποία σας γεμίζει χαρά. Η τάξη και η σωστή τοποθέτηση των πραγμάτων, με αντικειμενικότητα, θα είναι αρωγός στην αποτελεσματικότητά σας. Ωστόσο, λόγω του Ερμή ακόμη ανάδρομου καλό θα είναι να διπλο-τσεκάρετε τα πάντα.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να συντονιστείτε με το περιβάλλον λόγω του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή ανάδρομο και τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου. Μην πιεστείτε να ταιριάζετε σε αυτό αλλά τουλάχιστον κάντε μια προσπάθεια να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και στην πραγματική τους διάσταση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να θελήσετε να ξεφύγετε λίγο από τις καταστάσεις γύρω σας και να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας δώσει ικανοποίηση. Ωστόσο, καλό θα είναι να είστε σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες θέλουν την ενέργειά σας για να είναι υπό έλεγχο ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα θα μπορούσε να διευθετηθεί ευκολότερα σήμερα από μία άλλη στιγμή. Παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος κάποια πράγματα πρέπει να προχωρήσουν ωστόσο καλό θα είναι να δώσετε την ενέργειά σας μόνο εκεί που είναι πραγματικά ωφέλιμο για εσάς και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθείτε προς την οδό που ζητά η καρδιά σας ωστόσο χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά λόγω του κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή, σε ανάδρομη πορεία. Δράστε προσεκτικά και εξετάστε όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε δράση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί ενδέχεται να κάνετε λάθη ή να προβείτε σε συμπεράσματα χωρίς να έχετε εξετάσει όλα τα δεδομένα απολύτως αντικειμενικά.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας στους ανθρώπους γύρω σας ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις προκλήσεις. Με σταθερότητα και ευέλικτη στάση προχωρήστε μπροστά σκεπτόμενη/ος όλα τα πιθανά σενάρια και τις αντιδράσεις.

Για τους Τοξότες, δεν είναι απαραίτητο πως οι άλλοι θα ακούσουν τί έχετε να τους πείτε αλλά εσείς χρειάζεται να κάνετε τη προσπάθειά σας. Ένα επαγγελματικό θέμα θέλει την προσοχή σας σήμερα ωστόσο είναι μια καλή ημέρα για να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά ή/και να λυθεί κάποιο εμπόδιο.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή η θέση της Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς ειδικά αν έχετε σκοπό να περάσετε τα μηνύματά σας στους κατάλληλους ανθρώπους. Η λογική υπερτερεί γιαυτό επιλέξτε την σωστή στιγμή και αν οι σκέψεις σας είναι απόλυτα αντικειμενικές, μην φοβάστε τίποτα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μην επενδύσετε σε καταστάσεις οι οποίες έχουν πολύ προσωπικό ή συναισθηματικό χαρακτήρα. Η ημέρα προσφέρετε για δράσεις που είναι περισσότερο πρακτικές και αντικειμενικές οπότε κινηθείτε με αυτά τα δεδομένα και εφόδια.

Για τους Ιχθύες, δύσκολη ημέρα για συζητήσεις ή δράσεις οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και άλλους ανθρώπους γιαυτό κινηθείτε καλύτερα πιο αυτόνομα. Με προσοχή τα βήματά σας και πάντα με προσαρμοστική τάση εκεί που υπάρχει ενήλικο όφελος.