Ο Ήλιος με τον Ερμή απέναντι από τον Ουρανό σε δυσαρμονική σχέση με τον Κρόνο κρατούν ενεργά τα απόνερα της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων προσθέτοντας την ιδιότητα της ευελιξίας, χρήσιμη για την πορεία και εξέλιξη των υποθέσεων που ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή. Μεταξύ 12:00-4:00μμ καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, με τον κυβερνήτης σας Άρη ανάδρομο δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα αυτό το διάστημα, κάτι που θα πρέπει να το γνωρίζετε και να ενεργείτε με σύνεση. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε να συζητήσετε με άλλους ανθρώπους ζητήματα που σας απασχολούν.

Για τους Ταύρους, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν πολύ έντονα αυτές τις ημέρες γιαυτό προσπαθήστε να έχετε σήμερα ένα πρόγραμμα αρκετά ευέλικτο. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέπουν τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα γιαυτό καλό θα είναι να κινηθείτε με προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Διδύμους, περιμένετε να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε σήμερα καλύτερα μετά τις 4:00μμ που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας. Δεν είναι μια εύκολη ημέρα γενικότερα. Εκρήξεις και ανατροπές ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσουν από το στόχο σας.

Για τους Καρκίνους, μπορεί τα εξωτερικά γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή να φέρνουν μια αναστάτωση ωστόσο θα πρέπει να έχετε κατά νου πως αυτό ισχύει όχι μόνο για εσάς. Δώστε χώρο και χρόνο στις συζητήσεις που κάνετε αυτές τις ημέρες και μην δράτε με παρορμητισμό.

Για τους Λέοντες, πολλά πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν σήμερα τα οποία είτε δεν σας βρίσκουν σύμφωνη/ο είτε σας δημιουργούν αμφιθυμία. Δράστε με ιδιαίτερη προσοχή. Ακόμη καλύτερο θα ήταν να μην ασχοληθείτε με πολύ σοβαρά ζητήματα αυτή τη στιγμή εκτός και αν είστε απόλυτα σίγουρη/ος για το αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, δυσκολίες έχει η σημερινή ημέρα εν μέσω των Εκλείψεων και του Άρη ανάδρομου παρόλο που είστε από τους ανθρώπους που προγραμματίζετε το κάθε τι με λεπτομέρειες. Κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα γίνεται και προσπαθήστε να υπάρχει σαφήνεια στις συζητήσεις που κάνετε.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη σας να κάνετε δημιουργικά πράγματα και να νιώσετε χαρά μέσα από τις δράσεις σας είναι πολύ έντονη αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά αυτή τη στιγμή. Έχετε δίκιο να νιώθετε πως βρίσκεστε σε «αναμονή» αλλά θα πρέπει να περιμένετε να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος.

Για τους Σκορπιούς, τα απόνερα της χθεσινής Σεληνιακής Έκλειψης απέναντί σας είναι έντονα και ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες θα είναι στο προσκήνιο για λίγο διάστημα ακόμα. Σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και δεδομένα. Είναι ο μόνος τρόπος να μην δημιουργηθούν δυναμικές οι οποίες θα σας δυσαρεστήσουν. Δείτε τα πράγματα με απλότητα και αισιοδοξία.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη περνά απέναντί σας σήμερα προς το απόγευμα, φέρνοντας ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να φέρουν ξαφνικά γεγονότα στην επιφάνεια γιαυτό φροντίστε να λειτουργήσετε όσο πιο αυτόνομα και ευέλικτα μπορείτε.

Για τους Αιγόκερους, θέματα αξιών είναι στο προσκήνιο αυτή τη περίοδο και ενδέχεται να νιώθετε πως παρόλο τις προσπάθειες που κάνετε δεν οδηγείστε σε δημιουργικές οδούς. Είναι αλήθεια πως οι πλανητικές δυναμικές αυτή τη στιγμή φέρουν προκλήσεις γιαυτό οργανωθείτε κατάλληλα και δράστε κατά περίπτωση.  

Για τους Υδροχόους, καλύτερα να αφήσετε σημαντικές ενέργειες να τις κάνετε μία άλλη στιγμή γιατί η σημερινή ημέρα δεν δίνει ιδιαίτερη εύνοια. Αν νιώθετε κούραση είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο καλό θα είναι να σεβαστείτε τους χρόνους και τις δυνάμεις σας.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα ειδικά από το μεσημέρι και μετά. Έχετε κατά νου πως αυτή τη στιγμή γενικότερα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις όπως θα θέλατε. Επίσης, μην θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα.

astroguide.gr