Οι πλανητικές δυναμικές δεν αλλάζουν ιδιαίτερα σήμερα οπότε δράστε όσο πιο συνετά και αντικειμενικά μπορείτε. Διάφορες καταστάσεις ενδέχεται να σας φορτίζουν γενικότερα αυτή τη περίοδο και είναι αλήθεια πως δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα γιαυτό. Οι Εκλείψεις είναι ακόμη ενεργές και ο Άρης ανάδρομος. Μείνετε σε ρεαλιστικές και ελεγχόμενες οδούς.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες από απόσταση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μπορείτε να παραμείνετε αντικειμενική/ός και να βλέπετε πιο καθαρά τί πραγματικά συμβαίνει.  

Για τους Ταύρους, μπορεί να περνούν διάφορες σκέψεις από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή σχετικά με πράγματα που θέλετε να τακτοποιήσετε ωστόσο δεν φαίνεται να είστε στην κατάλληλη φόρμα για δράση. Ο Άρης είναι ανάδρομος οπότε δικαιολογείται μια πιο αμυντική στάση ωστόσο μην χάνετε ευκαιρίες που έχουν προκύψει.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας φέρνει ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν. Ο Άρης ανάδρομος και αυτός στο ζώδιό σας ενδέχεται να δημιουργεί συστολές, κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί μόνο κάτω από ένα αντικειμενικό πρίσμα.

Για τους Καρκίνους, μπορεί οι επιθυμίες σας αυτές τις ημέρες να νιώθετε πως δεν βρίσκουν αντίκρισμα ωστόσο είναι αλήθεια επίσης πως ενδέχεται να βάζετε και εσείς από μόνη/ος σας κάποια εμπόδια. Ταξινομήστε τις σκέψεις σας και κρατήστε όποια εμπεριέχει αντικειμενικότητα.

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές σας απασχολούν αυτές τις ημέρες και είναι απόλυτα λογικό να μην είναι εύκολο να βρείτε λύσεις. Τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να δείτε τα πράγματα πιο συλλογικά και περισσότερο σφαιρικά. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε λειτουργήστε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Παρθένους, μπορεί οι πλανητικές δυναμικές είναι περίεργες και να μπαίνουμε όλοι γενικότερα σε διλλήματα ωστόσο θα μπορούσαν αυτή τη στιγμή να έρθουν νέες ιδέες και λύσεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό και μπορεί να υλοποιηθεί στο σήμερα.

Για τους Ζυγούς, η ανάγκη να πάρετε χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα είναι και σήμερα έντονα κινητοποιημένη. Παρόλο τις δυσκολίες και την έλλειψη αισιοδοξίας η οποία αιωρείται γενικότερα στον αέρα μπορούν να προχωρήσουν πράγματα τα οποία έχουν γερές και αντικειμενικές βάσεις.

Για τους Σκορπιούς, μείνετε στη πορεία της επιλογής σας ωστόσο προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα γίνεται αυτές τις ημέρες. Οι πλανητικές δυναμικές είναι ιδιαίτερα προκλητικές με την έννοια πως χρειάζεται να αποδείξετε την αξία και τα ταλέντα σας με τον οποιοδήποτε τρόπο. Στηρίξτε όσους έχουν πραγματική ανάγκη τη βοήθειά σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν στην αρένα των γεγονότων ειδικά αν σας απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι μια εύκολη περίοδος αυτή που διανύουμε αλλά μην χάνετε την αισιοδοξία σας.

Για τους Αιγόκερους, κάποια μπερδέματα ή δυσκολίες μπορεί να έχουν προκύψει στην εργασία σας ή στις δραστηριότητες στη καθημερινή σας ρουτίνα αυτή τη στιγμή. Δώστε χώρο σε ότι σας απασχολεί πριν πάρετε αποφάσεις ή αποφασίσετε συγκεκριμένες δράσεις.  

Για τους Υδροχόους, παρόλο τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω των Εκλείψεων και του Άρη ανάδρομου, αυτές τις ημέρες μπορείτε να κάνετε δημιουργικά πράγματα, αρκεί να το θελήσετε. Μείνετε εστιασμένη/ος σε ότι αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει και να αυξηθεί.

Για τους Ιχθύες, πολλά ερωτηματικά γεννιούνται αυτή τη περίοδο και καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Πολλές αλλαγές λαμβάνουν χώρα από τη μια στιγμή στην άλλη γιαυτό περιμένετε πριν την όποια απόφασή σας.

astroguide.gr