Η Σελήνη μπαίνει σε κενό πορείας σήμερα το πρωί οπότε αν έχετε κάποια σημαντική ενέργεια να κάνετε καλύτερα να προτιμήσετε τις απογευματινές ώρες. Μετά τις 4μμ στο ζώδιο του Καρκίνου μας ζητά να έρθουμε πιο κοντά με ότι μας δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας και θαλπωρής. Η θετική σχέση του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό μας βοηθά να μην μπούμε σε καταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν ένα αίσθημα εγκλωβισμού. Ακούστε τη διαίσθησή σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι...


Για τους Κριούς, ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα και αύριο ζητώντας μέρος της ενέργειά σας. Τα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν και σας βοηθούν να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές αρκεί να το θέλετε πραγματικά και να είστε απόλυτα ειλικρινής και αντικειμενική/ός.

Για τους Ταύρους, ευκαιρίες σε επικοινωνιακό επίπεδο δίνονται σήμερα και αύριο για να μπορέσετε να αναπτύξετε τις ιδέες σας πάνω σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο να θυμάστε πως οτιδήποτε κάνετε αυτή τη  περίοδο, λόγω του Ερμή και του Άρη ανάδρομου, θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένο.

Για τους Διδύμους, από το μεσημέρι και μετά η ανάγκη να κινηθείτε σε πιο γνώριμα εδάφη θα είναι έντονη. Επίσης, ενδέχεται να θελήσετε να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα και γενικότερα ότι έχει πραγματική αξία για εσάς. Μπορείτε να κάνετε ότι θελήσετε αρκεί να έχετε στο μυαλό σας πως λόγω των ανάδρομων θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός και να κινείστε ευέλικτα.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας νωρίς το απόγευμα δίνοντας την ευκαιρία μέσα από κινήσεις και δράσεις σας να έρθετε πιο κοντά σε κάτι που επιθυμείτε. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να δημιουργούν κάποια εμπόδια ωστόσο το σημαντικότερο όλων είναι να πιστέψετε στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας.

Για τους Λέοντες, δώστε αγάπη και φροντίδα σε αυτό που κάνετε, στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και εκείνους που έχετε στη καρδιά σας. Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα ενεργή και μπορείτε να την αφήσετε να είναι αρωγός στα βήματά σας.

Για τους Παρθένους, μπορεί ο κυβερνήτης του ζωδίου σας να είναι ανάδρομος και να φέρνει ορισμένα εμπόδια ή καθυστερήσεις ωστόσο στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι σε ευνοική θέση για εσάς. Αυτό σημαίνει πως με ιδιαίτερα προσεκτικά βήματα μπορείτε να κινηθείτε στην οδό της επιλογής σας να περάσετε τα μηνύματά σας, να πείτε τις ιδέες σας και να ανταλλάξετε απόψεις με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας σήμερα και αύριο.

Για τους Ζυγούς, επαγγελματικά ζητήματα ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα τα οποία θα πάρουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Φροντίστε με αγάπη ότι έρχεται γιατί είναι σίγουρο πως θα επιστρέψει σε εσάς με τον καλύτερο τρόπο.

Για τους Σκορπιούς, καλή η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα μετά το μεσημέρι για εσάς φέροντας ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με όνειρα και επιθυμίες. Δώστε χώρο σε ότι γεμίζει τη καρδιά σας και κρατά την ελπίδα για ένα στόχο ζωντανή.

Για τους Τοξότες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ωθούν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά προς διερεύνηση. Μπορεί η διαδικασία λόγω των ανάδρομων να μην είναι τόσο απλή ωστόσο μπορείτε να θέσετε τους δικούς σας κανόνες ή όρια εκεί που είναι απαραίτητο να γίνει.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα μετά το μεσημέρι φέρνει ζητήματα τα οποία σχετίζονται άμεσα με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Να θυμάστε πως για να υπάρξει καλή συνεργασία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να υπάρξει εξαρχής το ενδεχόμενο παραγωγής και αποτελεσματικότητας.

Για τους Υδροχόους, το σημαντικότερο όλων σήμερα και αύριο για εσάς είναι να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας δώσουν χαρά. Δημιουργικά ενδεχόμενα θα πρέπει να γεννηθούν ακόμη και αν δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να τα βάλετε σε λειτουργία. Μπορείτε όμως να αρχίζετε να τα προγραμματίζετε έστω σε νοητικό επίπεδο.

Για τους Ιχθύες, ευνοϊκά τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και αύριο για εσάς δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να είναι ευκολότερο για εσάς να κινηθείτε σε δημιουργικές οδούς. Μπορεί τα ανάδρομα να φέρνουν κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις ωστόσο έχετε ανθρώπους γύρω σας που μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά δίνοντας τα φώτα τους.

astroguide.gr