Σήμερα καλό θα είναι να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας με ιδιαίτερη ευελιξία και έξυπνους ελιγμούς μπροστά σε κάποιο εμπόδιο ή δυσκολία. Υπάρχει έντονη παρορμητική ώθηση και το συγκεκριμένο διάστημα που διανύουμε (περίοδος Εκλείψεων και ο Άρης ετοιμάζεται για την ανάδρομή του πορεία) καλό θα είναι να αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .  

     


Για τους Κριούς, σήμερα δώστε χώρο σε συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας ή συνεργάζεστε σε μια δημιουργική οδό. Είναι καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν ομαδικό και συλλογικό χαρακτήρα. Αποφύγετε οτιδήποτε δεν έχει γερά θεμέλια γιατί θα είναι δύσκολο να αναπτυχθεί.  

Για τους Ταύρους, σχέσεις και κάθε είδους συνδέσεις θα μπορούσαν να σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να δράσετε ιδιαίτερα ευέλικτα. Μιλήστε από τη καρδιά σας και προσανατολιστείτε προς την κατεύθυνση η οποία μπορεί να φέρει καρπούς μέσα από τη συνεργασία.

Για τους Διδύμους, μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα γιαυτό καλό θα είναι να προσανατολιστείτε προς αυτή τη κατεύθυνση. Σχέσεις και συνεργασίες θα μπορούσαν να είναι πρόκληση αυτή τη στιγμή οπότε αποφύγετε περιττές συζητήσεις.

Για τους Καρκίνους, καθημερινά πράγματα και μοτίβα σας απασχολούν σήμερα και είναι καλή στιγμή να δείτε τα πράγματα περισσότερο επιφανειακά. Ότι δύσκολο ή που ζητά πολλή ενέργεια καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη στιγμή. Κινηθείτε ανάλαφρα.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα από τα οποία θα νιώσετε χαρά είναι ιδιαίτερα έντονη από χτες και δίνονται ευκαιρίες να την ικανοποιήσετε. Δώστε χώρο σε ότι δημιουργικό υπάρχει στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και δείτε τα πράγματα όσο περισσότερο χαλαρά μπορείτε.

Για τους Παρθένους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής από χτες ενδέχεται να έχουν έρθει στο προσκήνιο ζητώντας την ενέργειά σας. Δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω αν κρατήσετε διαλλακτική στάση.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής αφήνει σιγά σιγά το ζώδιό σας παίρνοντας μαζί και αμφιβολίες που σας έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο κυρίως 3μηνο. Σήμερα δώστε χώρο σε συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που νιώθετε οικεία μαζί τους και γνωρίζετε πως μπορούν να σας βοηθήσουν είτε με πράξεις είτε με τη στάση τους γενικότερα.

Για τους Σκορπιούς, αυτό το διάστημα έχετε πολλά πράγματα στο κεφάλι σας και νιώθετε πως είστε σε αναμονή για «κάτι». Φαίνεται να είναι αληθινή αυτή η αίσθηση και είναι σίγουρο πως η επιμονή και η υπομονή σας θα ανταμειφθούν. Σήμερα δώστε χώρο σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία να κάνετε δημιουργικά πράγματα για εσάς. Δεν είναι σίγουρο πως θα θελήσουν άλλοι να ακολουθήσουν το δικό σας πρόγραμμα γιαυτό φροντίστε να το φτιάξετε με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργήσετε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις έρχονται αυτό το διάστημα και ειδικά από χτες είναι ιδιαίτερα δημιουργικές. Αυτό το οποίο χρειάζεται να κάνετε πριν την όποια δράση σας είναι να δείτε πόσο ευέλικτα έχετε το περιθώριο να κινηθείτε. Αυτή η ενέργεια είναι πιο σημαντική σε όλη την διαδικασία.  

Για τους Υδροχόους, κοινωνικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο από χτες και δίνονται ευκαιρίες να νιώσετε χαρά γιαυτό μην αρνηθείτε προτάσεις που σας γίνονται. Σταθείτε επιφανειακά στις καταστάσεις και χαρείτε ακόμη και με μικρά πράγματα.

Για τους Ιχθύες, διάφορες προσωπικές καταστάσεις ενδέχεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα από χτες και θα πρέπει να τις εξετάζετε με ιδιαίτερη ευελιξία. Δεν είναι όλα για όλες τις ώρες γιαυτό κάντε ένα καλό διαχωρισμό τί είναι σημαντικό να γίνει άμεσα και τί δεν είναι της παρούσης.

astroguide.gr