Η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας δώσει για τις επόμενες 30 ημέρες την ευκαιρία να δείτε την πανοραμική εικόνα των καταστάσεων στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας, στο σήμερα. Είναι μια ιδιαίτερα ευεργετική θέση για να «φωτιστεί» η αλήθεια μέσα στις σκέψεις σας και να μπορέσετε να βρείτε τους τρόπους να σπάσετε άκαμπτα μοτίβα τα οποία σας κρατούν στάσιμες/ους. Ο σκοπός είναι να ελευθερωθεί χρήσιμη ενέργεια για να έλκετε ότι επιθυμείτε για το μέλλον σας είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε μέσα σε ομάδες προς ένα κοινό όραμα και στόχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου θα ρίξει το φως του κυρίως σε τομείς που η σύνδεσή σας με άλλους ανθρώπους μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Σχέσεις και συνεργασίες ειδικά με ομάδες ανθρώπων ευνοούνται και νέες γνωριμίες μπορούν να δώσουν ξανά σπίθα στα όνειρα και τις ελπίδες σας.

Για τους Ταύρους, η θέση του Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου θα φωτίσει κυρίως τους τομείς που σχετίζονται με την εργασία, έναν σκοπό ζωής και την δημόσια ζωή σας. Οι επιτεύξεις μπορεί να έρχονται μέσα από δουλειά και προσήλωση στον στόχο αλλά θα είναι κυρίως μια περίοδος κατά την οποία θα πάρετε ταυτόχρονα χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Διδύμους, οτιδήποτε σχετίζεται με την γνώση, την επέκταση, την μάθηση, τα ταξίδια και το φιλοσοφικό κομμάτι της ζωής σας φωτίζεται με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου. Για τις επόμενες 30 ημέρες μπορείτε να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά.

Για τους Καρκίνους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει κυρίως σε όποια εσωτερική διεργασία αποφασίσετε να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά στις βαθύτερές σας ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Για τις επόμενες 30 ημέρες ένα είδος μετασχηματισμού θα σας αναγεννήσει και θα κατανοήσετε πολλά πράγματα τα οποία αυτή τη στιγμή σας δημιουργούν διλλήματα.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στον Υδροχόο, απέναντι από το ζώδιό σας για τις επόμενες 30 ημέρες θα φωτίσει τομείς στη ζωή σας που η συνεργασία, η φιλία και κάποιο είδος σύνδεσης είναι απαραίτητο συστατικό για να προχωρήσετε σχέδια και επιθυμίες. Θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε τί είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε από τους άλλους και με ποίον τρόπο, οι άλλοι, μπορούν να στηρίξουν ένα όνειρό σας. Μια σχετική «εκκαθάριση» δεν θα λείψει.

Για τους Παρθένους, μπορεί να είναι απαραίτητη για εσάς η τάξη και η οργάνωση για να νιώθετε οικεία με την εργασία που κάνετε αλλά ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία λίγη «αταξία» δεν θα σας βλάψει. Απεναντίας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από καταστάσεις οι οποίες μπαίνουν εμπόδιο στο να μπορείτε να προχωράτε με ευελιξία και ελευθερία κινήσεων στο περιβάλλον σας.

Για τους Ζυγούς, με τον Ήλιο στον Υδροχόο η αποτελεσματικότητά σας μπαίνει σε προτεραιότητα αλλά θα νιώθετε την ανάγκη να παίρνετε ταυτόχρονα χαρά και ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Πειραματιστείτε, ερωτευτείτε και φροντίστε τον εαυτό σας όσο περισσότερο γίνεται.

Για τους Σκορπιούς, πράγματα και καταστάσεις οι οποίες σας φορτίζουν και σας περιορίζουν θα θελήσετε έντονα να βάλετε στην άκρη με τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου. Η διαδικασία θα είναι απλή και σύντομη, όπως μόνο εσείς ξέρετε να κάνετε όταν τα πράγματα δεν είναι πια ευχάριστα για εσάς.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα εντείνει το επικοινωνιακό σας ταλέντο και θα δώσει σπίθα στις σκέψεις σας. Νέες ιδέες θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε περισσότερο ελεύθερα και δημιουργικά μιας και το στοίχημα για τις επόμενες 30 ημέρες θα είναι να είστε όσο περισσότερο δημιουργική/ός γίνεται.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα ή καταστάσεις που σχετίζονται γενικότερα με την ασφάλεια που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας στο σήμερα θα φωτίσει ο Ήλιος στον Υδροχόο για τις επόμενες 30 ημέρες. Προσανατολιστείτε όπου τα οφέλη και το κέρδος είναι ικανοποιητικά για εσάς και κρατήστε κοντά σας ανθρώπους που έχουν δείξει την αφοσίωσή τους μέσα από τις πράξεις τους.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας, θα φωτίζει για τις επόμενες 30 ημέρες οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο αυτόνομη/ος και ανεξάρτητη/ος. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν και μέσα από νέες ιδέες θα μπορέσετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα στηρίξουν ιδιαίτερα την εικόνα και την προβολή σας.

Για τους Ιχθύες, σε ψυχικό κυρίως κομμάτι θα δράσει η επιρροή του Ήλιου στον Υδροχόο για εσάς βοηθώντας σας όχι μόνο να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα όνειρα αλλά και φέρνοντας νέες ιδέες για το πώς θα τα προσεγγίσετε. Δημιουργείστε χώρο, χρήσιμο, για να μπορέσουν νέα ενδεχόμενα να γεννηθούν μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.