Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και αύριο κινητοποιεί τη δυσαρμονική σχέση Άρη/Ποσειδώνα βάζοντάς μας σε σκέψεις (στη καλύτερη περίπτωση). Καλό θα είναι οι ενέργειές και κινήσεις μας να είναι απόλυτα συνειδητές και να προχωρήσουμε χαλαρά, κάνοντας ασφαλή βήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η ανάγκη να θελήσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά σήμερα θα είναι έντονη ωστόσο δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Προσέξτε την επικοινωνία και τις επαφές σας. Τί λέτε και κυρίως πώς φιλτράρετε αυτά που ακούτε.  

Για τους Ταύρους, επιθυμίες έχουν έρθει στην επιφάνεια προς υλοποίηση αλλά δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για οποιαδήποτε δράση. Λάθη μπορεί να προκύψουν και μια αίσθηση ασυνεννοησίας πλανάτε στον αέρα.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες ενδέχεται να σας έχει βάλει σε διάφορες σκέψεις. Η τάση να δράσετε παρορμητικά είναι έντονη ωστόσο δεν θα είναι βοηθητική για να φέρετε αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν ή που υπόσχονται διάρκεια.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες σκέψεις έχουν έρθει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα και οι συγκεκριμένες ημέρες που διανύουμε δεν είναι βοηθητικές για να τις ταξινομήσετε σωστά. Πάρτε καλύτερα χρόνο και αφήστε ότι δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε με τον καλύτερο/καταλληλότερο τρόπο.

Για τους Λέοντες, αυτές τις ημέρες ενδέχεται να έχετε μπει σε κάποιο δίλλημα ή συγκεκριμένοι τομείς της ζωής σας να σας απασχολούν έντονα. Όπως και να’ χει στο προσωπικό σας σενάριο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός και κυρίως να μην πάρετε τελικές αποφάσεις άμεσα. Περιμένετε μέχρι αρχές του νέου έτους.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εκφράζουν ή που θα νιώσετε πιο ήσυχη/ος αν τακτοποιηθούν. Οι συγκεκριμένες ημέρες δεν είναι βοηθητικές γιαυτό λειτουργείστε με ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως επιφυλακτικότητα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα και αύριο ενδέχεται να προκύψουν κάποια εμπόδια ή να έχετε τόσες πολλές σκέψεις στο κεφάλι σας που θα είναι δύσκολο να τις ταξινομήσετε. Λειτουργείτε χωρίς παρορμητισμούς και χρησιμοποιείστε μόνο τη λογική σας σκέψη.

Για τους Σκορπιούς, διανύετε ακόμη περίοδο γενεθλίων οπότε η «αλλαγή» και η ανανέωση είναι έντονες ως δυναμικές. Οι ημέρες που διανύουμε μπορεί να φέρουν κάποια διλλήματα ή να νιώθετε πως θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία θέλουν πολύ κόπο. Είναι αλήθεια, γιαυτό κινηθείτε επιφυλακτικά όπως πολύ καλά γνωρίζετε να κάνετε και όσο πιο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Τοξότες, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σας είναι ευκολότερο να μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και να μην δώσετε πολλή ενέργεια σε ότι πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο αυτές τις ημέρες. Ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει, σας ευχαριστεί και ότι μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει. Αφήστε σημαντικές ενέργειες για μια άλλη στιγμή, περισσότερο κατάλληλη ενεργειακά.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου λειτουργεί βοηθητικά για εσάς ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να δημιουργούν μια τάση σύγχυσης. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε σε γνώριμα εδάφη και να μην ρισκάρετε σήμερα και αύριο για κανέναν λόγο.

Για τους Υδροχόους, διάφορες καταστάσεις αυτές τις ημέρες μπορεί να σας δημιουργούν ερωτήματα και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη του κουβαριού. Δώστε χώρο στις καταστάσεις και μετρήστε/υπολογίστε όλα τα δεδομένα. Υπάρχει η τάση να γίνουν λάθη.

Για τους Ιχθύες, σήμερα καλύτερα να μείνετε στα «ρηχά» και να δώσετε χώρο σε ότι προκύπτει. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές ενέργειες, αποφάσεις και δράσεις, ειδικά αν τα ζητήματα που προκύπτουν είναι θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

astroguide.gr