Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα απέναντι από τον Δία ωθώντας σας να ακολουθήσετε μια οδό η οποία είτε είναι ευκολότερη από άλλες είτε θα σας προσφέρει περισσότερες ανέσεις. Προσπαθήστε να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και βρείτε τη χρυσή τομή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr.


Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να πετύχετε καλύτερες συναλλαγές μέσω μιας περισσότερο διπλωματικής στάσης. Τα πλανητικά δρώμενα στηρίζουν κινήσεις οι οποίες εμπεριέχουν ξεκαθαρίσματα κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Ταύρους, εκμεταλλευτείτε σήμερα την ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία θέλατε καιρό. Ακόμη και αν χρειαστεί να αλλάξετε κάτι κατά τη διάρκεια της πορείας σας μην διστάσετε να το κάνετε.

Για τους Διδύμους, σήμερα αφιερωθείτε σε κάτι το οποίο σας αρέσει και κυρίως σας εκφράζει. Αποφύγετε τις υπερβολές ωστόσο δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας γεμίσει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, δίνεται η δυνατότητα σήμερα να κάνετε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο είτε αφορά καθαρά τη προσωπική σας ζωή ή τον ιδιωτικό σας χώρο. Η χαρά ακόμη και μέσα από απλά πράγματα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα εποικοδομητική μπορεί να είναι η επικοινωνία σας σήμερα με άλλους ανθρώπους αρκεί να κινηθείτε σε ρεαλιστικά πλαίσια. Απευθυνθείτε στους κατάλληλους ανθρώπους και ανταλλάξτε μηνύματα και απόψεις.

Για τους Παρθένους, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να προκύψει σήμερα ωστόσο μπορεί να διευθετηθεί. Μην βιαστείτε ακόμη και αν οι χρόνοι το επιβάλλουν. Η βιασύνη δεν θα είναι αρωγός στο πρόγραμμά σας.

Για τους Ζυγούς, είναι γεγονός πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς η εικόνα που προβάλλετε στο κόσμο γύρω σας και η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα κινητοποιεί έντονα την ανάγκη σας για μια «καλή εικόνα». Ωστόσο, θα πρέπει να κρατηθούν οι ισορροπίες αν θέλετε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε ειδικά από μία συνεργασία ή σχέση.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαλαρούς τόνους και ασχοληθείτε με κάτι που συμβαδίζει με τους ρυθμούς σας. Η ανάγκη για ξεκούραση σε όλα τα επίπεδα είναι έντονη. Δώστε χώρο σε ευχάριστες για εσάς ασχολίες.

Για τους Τοξότες, δώστε έμφαση σήμερα σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις μιας και τα πλανητικά δρώμενα το επιτρέπουν. Αφεθείτε σε κάτι δημιουργικό ειδικά αν μπορείτε μέσω μίας συνεργασίας να έχετε από κοινού οφέλη.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μην αφήσετε ευκαιρία ανεκμετάλλευτη ακόμη και αν θα πρέπει να δώσετε αρκετή ενέργεια. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την καριέρα σας και την δημόσια αναγνώρισή σας μέσα από τα επιτεύγματά σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να ευεργετηθείτε σε πολλά επίπεδα αρκεί να το θελήσετε και να κινηθείτε κατά περίπτωση. Ασχοληθείτε με κάτι που πραγματικά αξίζει το κόπο να δώσετε την ενέργειά σας και μην αναλωθείτε σε περιττές δράσεις.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να φλερτάρετε με βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα που έχουν μείνει το τελευταίο διάστημα πίσω. Παράλληλα, η ανάγκη να δραπετεύσετε σε ένα ιδεατό κόσμο θα είναι έντονη κατά τη διάρκεια της ημέρας γιαυτό θα πρέπει να μείνετε σε έναν ρεαλιστικό δρόμο αν θέλετε να επωφεληθείτε από ενέργεια της ημέρας.