Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Διδύμων συναντά τον Άρη ανάδρομο αργά το μεσημέρι. Σε δυσαρμονική σχέση και οι δύο πλανήτες με τον Ποσειδώνα και συνδυαστικά με τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές υπάρχει η τάση να ενεργήσουμε περισσότερο παρορμητικά, χωρίς να υπολογίσουμε τις ψυχικές φορτίσεις των ανθρώπων γύρω μας. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τις παγίδες και τα μπερδέματα είναι να κατευθυνθούμε προς δημιουργικές αναζητήσεις και να εκτιμήσουμε την πιο ήπια πλευρά της φύσης μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι έντονη γιαυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους. Επίσης, αποφύγετε μετακινήσεις οι οποίες δεν επείγουν μιας και τα πλανητικά δρώμενα μπορεί να φέρουν ξαφνικά εμπόδια.  

Για τους Ταύρους, απερίσκεπτες κινήσεις υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν σήμερα γιαυτό λειτουργήστε πιο συνετά. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οποιοδήποτε ρίσκο. Κινηθείτε εκ του ασφαλούς.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη με τον Άρη στο ζώδιό σας ταράζουν τα νερά σήμερα γιαυτό κινηθείτε με σύνεση. Εμπόδια ή δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν στο πρόγραμμά σας αλλά μην αποθαρρύνεστε. Λειτουργείστε όσο πιο ευέλικτα γίνεται.

Για τους Καρκίνους, πολλές σκέψεις κάνετε αυτές τις ημέρες και σήμερα ενδέχεται να υπάρχει η τάση να υλοποιήσετε κάποιες από αυτές. Δεν είναι σίγουρο πως είστε στη σωστή κατεύθυνση ή να υπάρχουν εμπόδια τα οποία δεν έχετε υπολογίσει. Καλό θα είναι να εξετάσετε εκ νέου τα δεδομένα.

Για τους Λέοντες, η επιθυμία να επεκταθείτε με οποιοδήποτε τρόπο είναι ιδιαίτερα ενεργή αυτή τη στιγμή ωστόσο ειδικά σήμερα κινηθείτε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε. Στηριχθείτε στις δικές σας δυνάμεις ακόμη και αν είστε μέρος μιας ομάδας ή μεταξύ ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Για τους Παρθένους, δυσκολίες φέρνει η σημερινή ημέρα είτε αφορά προσωπικά σας ζητήματα είτε επαγγελματικής φύσεως. Κινηθείτε με ευελιξία και μην θεωρήσετε τα πράγματα δεδομένα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα κινηθείτε με χάρη και χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας για να προχωρήσετε σχέδια που κάνετε. Δυσκολίες ή εμπόδια μπορεί να υπάρξουν ωστόσο αν έχετε υιοθετήσει μια πιο ευέλικτη στάση όλα θα γίνουν ευκολότερα.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα σας επηρεάζουν ακόμη έντονα οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθετε έναν εσωτερικό αναβρασμό. Κινηθείτε με ασφάλεια, μην πάρετε κάποιο ρίσκο, ωστόσο ευνοούνται κινήσεις που έχουν δημιουργικό και καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες και ειδικά σήμερα χρειάζεται να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε επαφές με άτομα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει η τάση να σας φορτίσουν.

Για τους Αιγόκερους, στην εργασία σας ή σε μια δραστηριότητα η οποία ανήκει στη καθημερινή σας ρουτίνα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σήμερα. Κάποιες ιδέες και πληροφορίες που έρχονται μπορεί να φανούν χρήσιμες αλλά θα πρέπει πρώτα να εξεταστούν πολύ προσεκτικά.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αφήστε σημαντικά πράγματα για λίγο στην άκρη και δώστε την ενέργειά σας σε ότι μπορεί να σας δώσει χαρά. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα να επενδύσετε σε σημαντικές δράσεις. Χαλαρώστε και ξεκουράστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις.

Για τους Ιχθύες, προσωπικά ζητήματα και θέματα σπιτιού ενδέχεται σήμερα να τα βιώσετε πιο έντονα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Καλό θα είναι να μην πιέσετε τα πράγματα και να μην πιεστείτε και εσείς περισσότερο. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας ξεκουράσει.

astroguide.gr