Λίγο πριν την αυριανή Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω τα πλανητικά δρώμενα σας δίνουν την ευκαιρία να λειτουργήσετε περισσότερο από τη καρδιά σας. Αξιολογήστε ότι νιώθετε με αντικειμενικότητα και είναι σίγουρο πως το μήνυμα της Πανσελήνου θα αφομοιωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ένα οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που αφορά γενικότερα τη προσωπική σας ζωή ενδέχεται να κινητοποιηθεί αυτές τις ημέρες λόγω της αυριανής Πανσελήνου.  Προσπαθήστε να σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια και να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες γιατί υπάρχουν και οι ανάδρομοι πλανήτες που δυσκολεύουν την εξέλιξη.

Για τους Ταύρους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να δείτε ζητήματα που σχετίζονται με όνειρα και προσδοκίες. Να ασχοληθείτε ενεργά με ότι μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε αυτά και να αρχίσετε να τα οραματίζεστε. Μπορεί λόγω των ανάδρομων πλανητών να υπάρξει κάποια δυσκολία άμεσης επίτευξης αλλά μην αποθαρρύνεστε.

Για τους Διδύμους, σε πολύ προσωπικά κανάλια στοχεύει η αυριανή Πανσέληνος η οποία σας επηρεάζει έντονα από σήμερα. Δώστε χώρο σε ότι σας χαροποιεί και κυρίως σας ξεκουράζει σε ψυχικό επίπεδο. Το σημαντικότερο όλων είναι να είστε υγιής σωματικά αλλά και ψυχικά.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας προετοιμάζει σήμερα για την αυριανή Πανσέληνο με τον Ήλιο απέναντί σας. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών ενδέχεται να σας απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Κάντε έναν καλό συνδυασμό της καρδιάς σας με την λογική και σταθείτε σε αντικειμενικά κριτήρια.

Για τους Λέοντες, αυτές τις ημέρες ενδέχεται να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία θα χρειαστούν την ενέργειά σας για να προχωρήσουν. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα απλά και σφαιρικά γιατί πραγματικά μόνο αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα παραγωγικό αποτέλεσμα.

Για τους Παρθένους, έντονη η ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα για εσάς και όσους έχετε στη καρδιά σας. Ακούστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και λειτουργήστε όσο πιο απλά γίνεται. Μικρά πράγματα μπορούν να κρύβουν μεγάλη χαρά.

Για τους Ζυγούς, η αυριανή Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα και είναι πιθανό να αισθάνεται την ενέργειά της από σήμερα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε θεατής αυτές τις ημέρες. Αυτό θα σας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα και θα μετριάσει την παρορμητικότητά σας μιας και οι ανάδρομοι μπορεί να σας ωθήσουν προς λάθος κινήσεις.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα και αύριο μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θέλετε αρκεί να κρατάτε μικρό καλάθι. Λόγω της Πανσελήνου τα συναισθήματα είναι διογκωμένα οπότε οι προσωπικές ανάγκες των ανθρώπων που είναι κοντά σας μπορεί να εκφραστούν με σφοδρότητα. Διατηρήστε μια ατμόσφαιρα ηρεμίας μέσα και γύρω σας. Μόνο έτσι θα νιώθετε ασφαλής.

Για τους Τοξότες, η αυριανή Πανσέληνος κινητοποιεί την ανάγκη σας να νιώθετε οικεία και ασφαλής, κάτι που θα είναι από σήμερα αισθητή. Εξετάστε ότι προκύπτει με αντικειμενικότητα και μην ασχοληθείτε με ασήμαντες ή εφήμερες καταστάσεις.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας, εκεί που θα πραγματοποιηθεί η αυριανή Πανσέληνος. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι ο τομέας που θα ενεργοποιήσει με τη δυναμική της και από σήμερα θα νιώθετε την ενέργειά της. Αυτή τη στιγμή καλείστε να δείτε με τα μάτια της καρδιά σας και να εξετάζετε ότι προκύπτει με συμπόνια.

Για τους Υδροχόους, ενδέχεται σήμερα να μην έχετε όλη τη διάθεση να ασχοληθείτε με ότι προκύπτει. Αν μπορείτε να ξεκουραστείτε στον ιδιωτικό σας χώρο θα ήταν ότι καλύτερο. Διαφορετικά επιλέξτε να είστε με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και οράματα.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν και σας χαροποιούν θα είναι ιδιαίτερα ενεργή σήμερα και αύριο. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να ικανοποιήσει την προσωπική σας ανάγκη και χαλαρώστε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα.