Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο των Ιχθύων μαζί με Ποσειδώνα και Δία μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με μέρη της Ψυχής μας τα οποία μας συνδέουν με τους άλλους ανθρώπους μέσω της αποδοχής και της ενσυναίσθησης. Δίνεται η ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε με τα μάτια και τα αφτιά της καρδιάς μας ενισχύοντας τη διαίσθησή μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, μπορεί κάποια διλλήματα να έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει με ηρεμία να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και κυρίως αντικειμενικά. Μείνετε σε ότι έχει ρεαλιστικές βάσεις και απομακρύνετε από το μυαλό σας περιττές σκέψεις.  

Για τους Ταύρους, η συμμετοχή σας σε κοινωνικά δρώμενα μπορεί να σας βοηθήσει αυτές τις ημέρες γιαυτό μην χάνετε ευκαιρίες που προκύπτουν. Φίλοι και άνθρωποι που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα μπορεί να λειτουργήσουν υποστηρικτικά προς εσάς.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να είναι ακόμη στο προσκήνιο και να σας απασχολούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ωστόσο υπάρχουν και άλλοι τομείς οι οποίοι αυτή τη στιγμή μπορείτε να δώσετε την ενέργειά σας. Ότι και αν αποφασίσετε…κάντε σταθερά και ασφαλή βήματα.

Για τους Καρκίνους, καλές οι ημέρες που διανύετε αν σκεφτείτε πως είμαστε γενικότερα στο κέντρο του κυκλώνα από πλανητικά δρώμενα. Μείνετε σε μια σταθερή θέση και ασχοληθείτε με ότι έχει περισσότερο λεπτή χροιά πάρα με κάτι που ζητά πολλή ενέργεια για να ολοκληρωθεί.

Για τους Λέοντες, αλλαγές συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα με κέντρο εσάς και οτιδήποτε είναι γύρω σας. Προσπαθήστε να τις αγκαλιάσετε και να λειτουργήσετε όσο πιο σταθερά γίνεται αποφεύγοντας ότι μπορεί να σας φορτίσει σε ψυχικό επίπεδο αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη και σήμερα απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να σας βάλει σε μια όμορφη διαδικασία αρκεί να θελήσετε και εσείς να χαλαρώσετε και να βγείτε με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα σας. Δώστε σημασία σε ότι αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας και τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Ζυγούς, ευκαιρίες δίνονται αυτή τη στιγμή σε τομείς που σχετίζονται με την εργασία σας και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός στα βήματα που κάνετε και να ζυγίζετε τις καταστάσεις με λογική, όπως μόνο εσείς γνωρίζετε καλά να κάνετε.

Για τους Σκορπιούς, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εκφράζουν. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε τις περιστάσεις με τον καλύτερο τρόπο και να πάρετε χαρά από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Τοξότες, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ωστόσο σας δίνονται ταυτόχρονα ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές πλευρές. Αξιολογήστε τις καταστάσεις κατά περίπτωση και κάνετε μικρές, ακόμη κα μεγαλύτερες τροποποιήσεις αν χρειαστεί, για να αισθανθείτε πιο όμορφα και ήρεμα.

Για τους Αιγόκερους, στην επικοινωνία εστιάζουν οι πλανητικές ενέργειες αυτή τη στιγμή δίνοντας ευκαιρίες να κάνετε πράγματα που σας εκφράζουν και να συναντήσετε άτομα τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε ανοιχτά. Η διαίσθησή σας επίσης είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη γιαυτό καλό θα είναι να την εμπιστευτείτε.  

Για τους Υδροχόους, θέματα αξιών ή οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν αυτή τη περίοδο και είναι απόλυτα φυσιολογικό να θέλετε να εξετάσετε τα δεδομένα με ιδιαίτερη προσοχή. Κάντε ότι καλύτερο νομίζετε ωστόσο μην αφήσετε τίποτα να σας αποθαρρύνει και να σας απομακρύνει από τους στόχους σας.

Για τους Ιχθύες, αυτή τη στιγμή μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα βοηθητικά προς εσάς. Ελάτε σε επαφή με ότι μπορεί αντικειμενικά να αναπτυχθεί και σαγηνεύστε τους ανθρώπους γύρω σας με τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

astroguide.gr