Ο πλανήτης Κρόνος άρχισε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Εν μέσω των Εκλείψεων και του Άρη ανάδρομου που ξεκινά αύριο, ο πρεσβευτής της υπευθυνότητας, της πραγματικότητας, των μαθημάτων, των ορίων, του πλαισίου και του ελέγχου υπόσχεται με την υπομονή και επιμονή να μας βοηθήσει να βάλουμε τάξη στο χάος, να συνειδητοποιήσουμε πως η ευθύνη για οτιδήποτε έχουμε ή δεν έχουμε στη ζωή μας είναι αποκλειστικά δική μας, να αποσαφηνίσουμε ποιοι είμαστε, πού πηγαίνουμε στο σήμερα της ζωής μας και ποια βήματα θα πρέπει να κάνουμε ώστε να νιώσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, τον κοινωνικό σας κύκλο επηρεάζει η ορθόδρομη κίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Με την ανάδρομή του πορεία τους προηγούμενες μήνες πιθανά να είχατε ζητήματα που έπρεπε να έρθετε αντιμέτωπη/ος στον συγκεκριμένο τομέα ωστόσο ο σκοπός είναι σημαντικός. Ουσιαστικοί δεσμοί μπορούν να δημιουργηθούν τώρα, άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε να προχωρήσετε μαζί έχοντας κοινό σκοπό και όραμα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι στόχοι σας να συμβαδίζουν με αντικειμενικά δεδομένα στο σήμερα.

Για τους Ταύρους, ο Κρόνος στον Υδροχόο σας ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και προσωπικής καταξίωσης. Τώρα, με την ορθόδρομή του κίνηση θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε σωστά και με μεθοδικότητα. Το προηγούμενο διάστημα, κατά την ανάδρομή του πορεία, έφερε προκλήσεις στον συγκεκριμένο τομέα ωστόσο τώρα πιο σοφή/ός και γνωρίζοντας τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης είστε σε θέση να αξιολογήσετε καλύτερα τις περιστάσεις και τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Για τους Διδύμους, φιλική η θέση του Κρόνου στον Υδροχόο για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Αέρα. Η επιρροή του τώρα με την ορθή του κίνηση θα είναι ευεργετική κυρίως σε υψηλά όνειρα και ιδανικά. Αν δραστηριοποιείστε στο εξωτερικό έρχεται μια περίοδος αρκετά ευνοϊκή. Αν σας ενδιαφέρει μια σταθερή εργασία ο στόχος σας μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα. Γενικότερα μια ευνοϊκή περίοδος ξεκινά για εσάς αν ξέρετε τί θέλετε να κάνετε και ακολουθήσετε τις εμπνεύσεις σας με επιμονή και υπομονή.  

Για τους Καρκίνους, ο Κρόνος κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας τους προηγούμενους μήνες πιθανά έφερε ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας ή έφερε στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Τώρα σε ορθή κίνηση μέσα από τα μαθήματα και την εμπειρία που αποκτήσατε είστε έτοιμη/ος να διεκδικήσετε ότι δικαιωματικά σας ανήκει με αισιοδοξία νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για τις ικανότητές και δεξιότητές σας.

Για τους Λέοντες, ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Με αρκετή δόση ρεαλισμού, ειδικά τώρα σε ορθή φορά, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιηθείτε μέσα στις σχέσεις σας προσπαθώντας να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο εκείνες τις σχέσεις οι οποίες μπορούν να στηρίξουν τα δημιουργικά σας βήματα.

Για τους Παρθένους, ο Κρόνος σε ορθή φορά θα επηρεάσει τον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Έξτρα προσπάθεια από εσάς θα χρειαστεί για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει (ή σας έχουν αναθέσει) αλλά θα σας δοθεί ταυτόχρονα και η ευκαιρία να κερδίσετε τις εντυπώσεις ξεδιπλώνοντας τα ταλέντα σας, ανακαλύπτοντας τις πραγματικές αντοχές και ικανότητές σας. Λίγο περισσότερο προσοχή στην υγεία σας και τις διατροφικές σας συνήθειες θα είναι απαραίτητο.

Για τους Ζυγούς, ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι υποστηρικτικός προς εσάς και τώρα ειδικά με την ορθή του κίνηση ανοίγονται νέοι δρόμοι και θα μπορέσετε να πάρετε χαρά από δημιουργικά ενδεχόμενα. Η ανάγκη να ονειρευτείτε, να κάνετε πράγματα για εσάς, να προχωρήσετε μια σχέση, μια συνεργασία ή μια ομάδα ανθρώπων που θα την ηγείστε προσωπικά είναι μερικά από αυτά που απλόχερα θα σας δώσει ο Κρόνος εφόσον δουλέψετε με ειλικρίνεια και ρεαλιστικές προσδοκίες.

Για τους Σκορπιούς, προς την προσωπική σας αυτονομία στοχεύει η ορθή πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Να προσανατολιστείτε σωστά ανεξάρτητα τις αποσπάσεις και τις γνώμες των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Μια ρεαλιστική φάση της ζωής σας ξεκινά όπου μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή να απομακρυνθείτε από τους οικείους σας μέσα στην αναδιοργάνωση την οποία είστε σε διαδικασία να κάνετε. Οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν δυσκολίες ωστόσο με την πρακτικότητα και την προσωπική ευθύνη που σας διέπουν είναι σίγουρο πως θα φέρετε επιθυμητά αποτελέσματα.

Για τους Τοξότες, ο Κρόνος στον Υδροχόο σας προσγειώνει στην πραγματικότητα ίσως κάποιες στιγμές φορτώνοντας τις πλάτες σας με έξτρα βάρος. Είναι αλήθεια όμως πως ειδικά τώρα με την ορθή του κίνηση θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε περισσότερο αυτόνομη/ος σε αυτό που κάνετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Ωστόσο τα όρια και το πλαίσιο σε ότι λειτουργεί πιεστικά προς εσάς είναι κάτι που θα πρέπει να το βάλετε εξαρχής ειδικά στις σχέσεις σας με αδέλφια και συγγενικά άτομα.

Για τους Αιγόκερους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, σε ορθή φορά φέρνει τα καλύτερα για εσάς μιας και η πρακτικότητα και η υπευθυνότητα είναι στο DNA σας. Οι τομείς που σχετίζονται με οικονομικά, αξίες και πεποιθήσεις έρχονται στη πρώτη γραμμή ζητώντας καλύτερη οργάνωση και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις σε αυτούς τους τομείς. Οι ισορροπίες μπορεί να είναι λεπτές και έξοδα να προκύπτουν ξαφνικά αλλά είστε σε θέση να διατηρήσετε την οικονομική σας ισορροπία με επιτυχία. Η σκληρή εργασία χωρίς να παίρνετε ρίσκα υπόσχεται να σας κάνει ακόμη πιο δυνατή/ό και με αυτάρκεια.

Για τους Υδροχόους, ο Κρόνος σε ορθόδρομη κίνηση στο ζώδιο σας διαλύει τις αυταπάτες και μπορείτε να δείτε πιο καθαρά τον στόχο και τους σκοπούς σας. Τώρα έρχονται οι ανταμοιβές από την εργασία που έχετε κάνει και τη δυναμική που έχετε δώσει σε ένα έργο που ασχολείστε. Οι σχέσεις σοβαρεύουν και ακολουθούν τον δρόμο τους ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τα εμπόδια, πάνω σε γερές βάσεις. Ξεκινήματα ζωής είναι μέρος της διέλευσης του Κρόνου για εσάς θεμελιώνοντας την εικόνα σας στον κόσμο γύρω σας.

Για τους Ιχθύες, πολλά αλλάζουν με την θέση του Κρόνου στον Υδροχόο για εσάς και αυτή η αλλαγή ξεκινά από τις δικές σας προσωπικές ανάγκες με τις οποίες έρχεστε σε επαφή. Ξεκαθαρίσματα έλαβαν χώρα ειδικά τους προηγούμενους μήνες της ανάδρομής του πορείας σε πολλούς τομείς και τώρα καλείστε να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά παραγωγικό στη ζωή σας και σας βοηθά να εξελιχθείτε. Δεν είναι από τις ευκολότερες περιόδους που έχετε ζήσει, αλλά είναι η πλέον λυτρωτική. Μετά από αυτή την διέλευση θα νιώσετε ελαφρύτερη/ος από καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μην καταλαβαίνατε το βάρος που σας προκαλούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Δώστε προτεραιότητα σε εσάς για εσάς.

astroguide.gr