Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου ανήμερα Χριστουγέννων δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και προσθέτει επικοινωνιακό χρώμα. Ενδέχεται να νιώσετε περισσότερο την ανάγκη να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας παρά να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι...


Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοικά για να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις έγνοιες σας και χαρείτε ακόμη και με μικρά πράγματα.  

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις μπορεί να σας κουράζουν αυτή τη στιγμή γιαυτό σήμερα αφεθείτε λίγο περισσότερο στη ροή. Πάρτε χαρά από την γιορτινή ημέρα και περάστε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα γιαυτό επιλέξτε να κάνετε κάτι που είναι πιο κοντά στα δικά σας γούστα. Έχει μεγάλη σημασία να πάρετε προσωπική ικανοποίηση και να ξεκουραστείτε σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Καρκίνους, ανεξάρτητα αν νιώθετε απόλυτα οικεία στο περιβάλλον που θα βρεθείτε σήμερα είναι αλήθεια πως θα ξεκουραστείτε και μπορείτε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Μεταφέρετε τις ιδέες σας και λειτουργείστε περισσότερο επιφανειακά.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας και εκτιμάτε είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Ξεκουραστείτε και αφιερώστε χρόνο σε ότι μπορεί να σας δώσει χαρά.

Για τους Παρθένους, παρόλο που η ημέρα είναι γιορτινή και θα μπορούσατε να ξεκουραστείτε, εσείς θα βρείτε με κάποιον τρόπο κάτι που θα χρειαστεί να δώσετε αρκετή από την ενέργειά σας. Το σημαντικό είναι να πάρετε χαρά από αυτό που κάνετε και να πάρετε ικανοποίηση από το αποτέλεσμα.

Για τους Ζυγούς, πολύ έντονη η ανάγκη να βρεθείτε με μια όμορφη συντροφιά και να περάσετε όμορφα σήμερα. Φτιάξτε με τέτοιο το πρόγραμμά σας ώστε να τα καταφέρετε και να χαλαρώσετε.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να πάρετε χαρά και να νιώσετε οικεία με τους ανθρώπους γύρω σας θα είναι έντονη σήμερα ωστόσο θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και δείτε το οτιδήποτε σαν μια πραγματική ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τα τρέχοντα.

Για τους Τοξότες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας ευνοούν αν έχετε αποφασίσει να βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα και να περάσετε κάποιες ώρες περισσότερο ξέγνοιαστα. Θα είναι εύκολο για εσάς να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά και να ξεκουραστείτε.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας και να νιώσετε ευχάριστα. Η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια είναι έντονη και μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση μέσα από δραστηριότητες που έχετε προγραμματίσει για σήμερα.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό σας θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε όμορφα πράγματα. Αφεθείτε στη ροή και μπείτε στη διαδικασία να δείτε τα πάντα πιο ανάλαφρα και επιφανειακά, χωρίς πολλές σκέψεις.

Για τους Ιχθύες, ανεξάρτητα τα σχέδιά σας σήμερα υπάρχει μια νοσταλγική νότα στη διάθεσή σας για κάτι το οποίο έχετε χάσει ή δεν έχετε βρει ακόμη. Αποδεχθείτε αυτό το γεγονός και κάντε πράγματα τα οποία θα σας γεμίσουν με χαρά ή θα σας ξεκουράσουν σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

astroguide.gr