Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού δίνοντας χώρο σε ότι έχει λογική βάση και αντικειμενικά κριτήρια. Ο Άρης ανάδρομος ακόμη σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα έχει μεγάλη δημιουργική δύναμη αλλά μας κάνει επιρρεπείς στη πλάνη και σε κάθε είδους καταχρήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να σας βάζουν σε διλλήματα αυτές τις ημέρες. Εξετάστε οτιδήποτε προκύπτει με συνέπεια και προσαρμοστική διάθεση. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι αρκετά δύσκολη και θα πρέπει να βλέπετε τα πράγματα με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Για τους Ταύρους, σήμερα καλύτερα να αφήσετε στην άκρη ότι σας ενοχλεί και να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει περιθώριο ανάπτυξης. Η τάση να τεμπελιάσετε είναι παρούσα και η ώθηση να απομακρυνθείτε από το στόχο σας επίσης είναι έντονη.

Για τους Διδύμους, η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Ποσειδώνα σας επηρεάζει έντονα τις τελευταίες ημέρες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα συντονισμένη/ος με αντικειμενικούς στόχους. Προσπαθήστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να κάνετε πράγματα τα οποία σας γεμίζουν χαρά.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής μπορεί να είναι στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή ωστόσο σας δίνεται σήμερα η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα καθαρά αντικειμενικά. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία μιας και εκ φύσεως τα συναισθήματά σας είναι δυνατά και συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις που παίρνετε.  

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και καλό θα είναι να γνωρίζετε πολύ καλά το αντικείμενο των συνομιλιών σας. Από τη μια πλευρά σας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν μέσα από νέες ιδέες, από την άλλη είναι ευκολότερο σήμερα να παραπλανηθείτε. Μείνετε σε σταθερά εδάφη και εξετάστε τα πάντα με αντικειμενικότητα.

Για τους Παρθένους, υπαρξιακά ζητήματα έχουν έρθει στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή και διάφορες σκέψεις θα μπορούσαν να σας απομακρύνουν από την αντικειμενικότητα που σας διέπει. Δώστε σημασία στα ψιλά γράμματα, μείνετε στις λεπτομέρειες και μην αφήσετε τίποτα να επηρεάσει τη κρίση σας.

Για τους Ζυγούς, και σήμερα η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία να κάνετε όμορφα πράγματα για εσάς. Η ανάγκη σας είναι έντονη ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποια αντικειμενικά εμπόδια λόγω της περιόδου που διανύουμε. Μείνετε στη κατεύθυνση της επιλογής σας ωστόσο κινηθείτε με ιδιαίτερη ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Σκορπιούς, η ανάγκη να μείνετε ήρεμα και ήσυχα με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας είναι ιδιαίτερα έντονη τις συγκεκριμένες ημέρες και θα πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό από τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Κάντε πράγματα τα οποία σας ηρεμούν και σας γαληνεύουν, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αποσυρθείτε στα ιδιαίτερά σας.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής με την Αφροδίτη σήμερα στο ζώδιό σας δίνουν την εύνοια να κάνετε όμορφα πράγματα για εσάς και αυτούς που έχετε κοντά σας. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες οπότε μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων χωρίς πολλές συζητήσεις.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας καθώς και στις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να προκύψουν λάθη ή παρανοήσεις. Μείνετε σε αυτό που γνωρίζετε καλά και έχει δείξει την αποτελεσματικότητά του. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για οποιοδήποτε ρίσκο.  

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε για λίγο από τα τρέχοντα. Ίσως να μην είναι εύκολο να κάνετε αυτό που έχετε σκεφτεί ή αυτό που θα ήταν καταλληλότερο για εσάς ωστόσο είναι μια ημέρα που καλό θα είναι να την αφιερώσετε σε πράγματα που σας ηρεμούν.

Για τους Ιχθύες, διάφορες καταστάσεις σας έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα και νιώθετε έντονα την ανάγκη να ησυχάσετε με τον οποιοδήποτε τρόπο. Σήμερα προσπαθήστε να φτιάξετε ένα πρόγραμμα το οποίο θα καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες, σεβόμενη/ος τους δικούς σας χρόνους.

astroguide.gr