Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Πλούτωνα σήμερα θα ανεβάσει τους παλμούς γιαυτό καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένη/ος αν πρόκειται να κάνετε συζητήσεις και να έχετε συναντήσεις. Η πιο δημιουργική διέξοδος από διλλήματα και εμπόδια θα έρθει από τη σχέση της Σελήνης με τον Κρόνο η οποία είναι: αντιμετωπίζετε τα πάντα με λογική, αντικειμενικότητα και σε περίπτωση που χρειαστεί, ενήλικες υποχωρήσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες σήμερα θα χρειαστεί να τις διαχειριστείτε με ιδιαίτερη ευελιξία. Η προθυμία σας και η προσαρμοστικότητά σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα από ότι μια στάση κάθετη και απόλυτη από μέρους σας.  

Για τους Ταύρους, σήμερα καλό θα είναι να σκεφτείτε όλα τα δεδομένα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο ζήτημα. Κρατήστε διαλλακτική στάση και ακούστε τη γνώμη των ανθρώπων που σας νοιάζονται.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορείτε να κάνετε ότι θελήσετε αρκεί να λειτουργήσετε αυτόνομα και ευέλικτα. Ακόμη και αν συνεργασίες προκύψουν καλό θα είναι να έχει ο κάθε ένας το δικό του ρόλο.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού, προσωπικής ζωής και γενικότερα συνεργασιών θέλουν ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται και προσπαθήστε να λειτουργήσετε όσο πιο δίκαια και με προσαρμοστική διάθεση.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία και οι επαφές σήμερα μπορούν να προχωρήσουν αρκεί να έχετε ένα καλό πλάνο και εναλλακτικές έτοιμες σε περίπτωση που προκύψουν εμπόδια. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία είναι ενήλικη και καλά οριοθετημένη.

Για τους Παρθένους, σήμερα θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να ξεφύγετε από τα προσωπικά σας όρια και να κάνετε πράγματα για τα οποία δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος. Φτιάξτε ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα και προσπαθήστε να μην αποκλίνετε από αυτό παρόλο τις αποσπάσεις και τους πειρασμούς.  

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας αναζωογονήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα καλό θα είναι να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός των προσωπικών σας. Αυτόν τον τομέα αφήστε τον για μια άλλη στιγμή περισσότερο ευνοική.

Για τους Σκορπιούς, πολλές σκέψεις τις τελευταίες ημέρες περνούν από το μυαλό σας και αυτό δεν είναι κακό μιας και σας δίνουν την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικίλα ενδεχόμενα. Ωστόσο, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός μιας και θα μπορούσατε να καταλήξετε σε βιαστικά συμπεράσματα λόγω παρορμητισμού.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να κάνετε όμορφα πράγματα και να περάσετε ευχάριστα θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα. Κάντε σωστή επιλογή με κέντρο εσάς και μείνετε σε μια οδό η οποία γνωρίζετε πως θα σας δώσει χαρά. Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από τις επιθυμίες των άλλων.

Για τους Αιγόκερους, μια εγωκεντρική στάση απέναντι σε μια κατάσταση πολύ εύκολα θα μπορούσε να λάβει χώρα σήμερα και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι υπέρ σας. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο ώστε να σκεφτείτε τα  πάντα ρεαλιστικά και από την αντικειμενική τους πλευρά πριν την όποια απόφαση πάρετε σήμερα.  

Για τους Υδροχόους, είναι αλήθεια πως έχετε κουραστεί από τα τρέχοντα αυτής της περιόδου και θα ήταν καλό να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά επιβάλλετε να το κάνετε, για εσάς.

Για τους Ιχθύες, μία κατάσταση σήμερα μπορεί να σας αγχώσει ή να νιώθετε πως πρέπει να κάνετε πράγματα τα οποία δεν είναι στις προτεραιότητές σας. Επειδή η κατάσταση μάλλον δεν μπορεί να αλλάξει, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κινηθείτε με περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα παρά με βάση τα συναισθήματα που νιώθετε.

astroguide.gr