Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού βοηθώντας σας να εστιάσετε σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, ωστόσο η Αφροδίτη και ο Ερμής σε κενό πορείας δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για μακροχρόνια σχέδια που κάνετε σήμερα. Περιμένετε μέχρι αύριο για σημαντικές δράσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε κενό πορείας σήμερα θα χρειαστεί να υπάρξει μεγαλύτερη διαλλακτικότητα από μέρους σας. Το πείσμα και οι παρορμητικές αντιδράσεις μπορεί να φέρουν προκλήσεις και να ενεργοποιήσουν καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μην θέλετε.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στον Ζυγό από χτες σας επηρεάζει σε καθημερινά θέματα όπως η εργασία σας και η καθημερινή σας ρουτίνα. Σας ενθαρρύνει να δείτε τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και λογική σειρά ώστε να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές και προσαρμογές.

Για τους Διδύμους, μπορεί η Αφροδίτη και ο Ερμής να βρίσκονται σε κενό πορείας οπότε δεν σας βοηθούν να κάνετε δράσεις όπως θα τις επιθυμούσατε αλλά το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σήμερα σας βοηθά να καταστρώσετε ένα έξυπνο σχέδιο δράσης για το προσεχές μέλλον. Οι επιθυμίες σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα σήμερα.

Για τους Καρκίνους, οικογενειακά ζητήματα ενεργοποιεί η Σελήνη στον Ζυγό και συνδυαστικά με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε κενό πορείας θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που είναι ή που αισθάνεστε οικογένεια σας. Προσπαθήστε να είστε δεκτική/ός και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Για τους Λέοντες, η καλή και αληθινή επικοινωνία είναι η σημερινή προτροπή του πλανητικού σκηνικού στον ουράνιο θόλο. Ελάτε σε επαφή με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας ή φέρτε με τον τρόπο σας κοντά σας εκείνους που για κάποιους λόγους έχουν απομακρυνθεί ή έχετε απομακρύνει άθελα σας.

Για τους Παρθένους, η ικανότητα σας να οριοθετείτε τις καταστάσεις και να παίρνετε ικανοποίηση μέσα από την διαδικασία είναι δεδομένη. Σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε κενό πορείας σας ζητούν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανατοποθετηθείτε με βάση τις πραγματικές συναισθηματικές ή/και οικονομικές αξίες.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες, σας φορτίζει με ενέργεια. Ωστόσο η Αφροδίτη και ο Ερμής σε κενό πορείας ενδέχεται να φέρει προκλήσεις στους τομείς σχέσεις και συνεργασίες. Γιαυτό ενεργοποιήστε το διπλωματικό σας ταλέντο μπροστά σε διλήμματα και κρατήστε τις ισορροπίες εκεί που το θεωρείτε απαραίτητο.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή ημέρα δεν θεωρείτε από τις πολύ εύκολες ημέρες για δράσεις οι οποίες δεν έχει γίνει πρώτα ένας πολύ καλός σχεδιασμός και δεν έχετε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους. Αντιθέτως, είναι μια πολύ καλή ημέρα για περισυλλογή και επανατοποθέτηση με βάση το κέντρο σας και τις ανάγκες σας.

Για τους Τοξότες, φίλοι, συνεργάτες, ομάδες ανθρώπων μπορούν να σας δώσουν λύσεις ή να σας βοηθήσουν έμπρακτα σε κάτι που ασχολείστε. Παραμερίστε σήμερα ότι θα μπορούσε να σας αναστατώσει, από ανθρώπους μέχρι καταστάσεις. Αφιερωθείτε σε έναν στόχο έχοντας δίπλα σας εκείνους οι οποίοι είναι υποστηρικτικοί.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά ζητήματα θέλουν την προσοχή σας σήμερα και είναι σημαντικό να εμπεριέχετε παραγωγικά μέσα στα σχέδια σας συνεργάτες και ανθρώπους που σας στηρίζουν. Αφήστε στην άκρη ότι θα μπορούσε να σας βάλει σε δίλημμα και ασχοληθείτε με ότι είναι σίγουρο πως μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Για τους Υδροχόους, καλή ημέρα να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με όποιους τρόπους εσείς έχετε στα χέρια σας. Οργανωθείτε κατάλληλα, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα και δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να σας χαροποιήσει και να ικανοποιήσει τις αισθήσεις σας μπαίνοντας σε δράση από αύριο και μετά.

Για τους Ιχθύες, δύσκολη ημέρα για πρίγκιπες η σημερινή. Η αποδοχή των καταστάσεων είναι γενικότερα επίπονη και σήμερα ζητείται να μπείτε σε αυτή την διεργασία με κάποιον τρόπο. Επαφές με μεγαλύτερα άτομα χρειάζονται προσοχή.