Το πρωί η Σελήνη σε κενό πορείας στο ζώδιο του Ζυγού δεν θα είναι βοηθητική για σημαντικές δράσεις οπότε προγραμματίστε τις από τις 2μμ και μετά που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο κυβερνήτης του συγκεκριμένου ζωδίου, Πλούτωνας, κοντά στον Ήλιο θα δώσει την απαραίτητη ενέργεια ώστε μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνετε βήματα που θέλετε. Ωστόσο, ο Ερμής είναι ακόμη για λίγες ημέρες ανάδρομος οπότε μην εφησυχάζετε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, προσπαθήστε σήμερα και αύριο να αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει και δώστε χώρο μόνο σε ότι μπορεί να αναπτερώσει το ηθικό σας. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή να ασχοληθείτε με σημαντικά πράγματα και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας.

Για τους Ταύρους, σχέσεις και συνεργασίες κινητοποιούνται σήμερα και αύριο γιαυτό δώστε τη πρέπουσα σημασία σε ότι ενδιαφέρον προκύπτει. Επίσης, δώστε την ενέργειά σας σε κάτι το οποίο γνωρίζετε πως θα προχωρήσει όση ενέργεια και αν χρειαστεί από μέρους σας.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στο ζώδιό σας έχει αρχίσει την ορθή του πορεία οπότε μπορείτε να πάρετε μία ανάσα. Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, ακόμη ανάδρομος μπορεί να φέρνει δυσκολίες ή συστολές και θέλει προσοχή ωστόσο τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής εξακολουθεί την ανάδρομή του πορεία απέναντι από το ζώδιό σας και είναι η κύρια πλανητική διέλευση για εσάς αυτό το διάστημα. Σχέσεις και συνεργασίες ζητούν την ενέργειά σας ωστόσο σήμερα και αύριο μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί και σας αναζωογονεί.

Για τους Λέοντες, μια κατάσταση στην εργασία σας ή στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι κινητοποιημένη αυτή τη περίοδο λόγω του Ερμή ανάδρομου και μπορεί να μην είναι εύκολο να σκεφτείτε καθαρά τί πρέπει να κάνετε. Σήμερα και αύριο ενδέχεται να έρθουν νέες πληροφορίες συμπληρωματικά οι οποίες θα ξεμπλοκάρουν τις σκέψεις σας.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία σήμερα με άλλους ανθρώπους ή οι ίδιες οι σκέψεις σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε έναν παραγωγικό δρόμο. Δώστε σημασία σε ότι είναι σημαντικό να κάνετε αυτή τη στιγμή και μην αφήσετε αποσπάσεις να σας αποπροσανατολίσουν.

Για τους Ζυγούς, θέματα αξιών κινητοποιούνται από το μεσημέρι και μετά και τα πλανητικά δρώμενα σας ζητούν να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή να πιστέψετε στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Μην αποθαρρύνεστε.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και μετά σας αναζωογονεί και σας ωθεί να αφήσετε στην άκρη πράγματα που δεν προχωρούν ή δεν έχουν ιδιαίτερη αξία για εσάς. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά για δράσεις οι οποίες είναι σταθερές και μέσα από καλή οργάνωση θα έχουν επιτυχία.

Για τους Τοξότες, σε σκέψεις μπαίνετε σήμερα από το μεσημέρι και μετά ή νιώθετε την ανάγκη για άμεση ξεκούραση. Ότι και αν κινητοποιηθεί καλό θα είναι να προχωρήσετε ήρεμα χωρίς βιασύνη κάνοντας σταθερά βήματα.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας πλησιάζει τον Πλούτωνα οπότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε νέες πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει ή/και θα προχωρήσει κάτι που επιθυμείτε. Είναι σημαντικό σήμερα και αύριο να κάνετε μελετημένα βήματα λειτουργώντας είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία.

Για τους Υδροχόους, σήμερα και τις επόμενες 3-4 ημέρες καλό θα είναι να προχωρήσετε πιο αργά το πρόγραμμά σας και να δώσετε χώρο σε ότι σας ξεκουράζει ή σας αποφορτίζει. Επίσης, αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες δεν είναι του παρόντος ή βλέπετε πως δεν προχωρούν όπως θα θέλατε.

Για τους Ιχθύες, μια αλλαγή λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες ή έρχονται κάποια νέα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς. Μείνετε σε μια πορεία η οποία γνωρίζετε πως μπορεί να φέρει επιτυχία και απολαβές.