Η Σελήνη στον Καρκίνο σας σπρώχνει να δείτε τα πράγματα περισσότερο συναισθηματικά παρά με την λογική. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περισσότερο αυτό που νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο, ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να εμπεριέχετε στις δράσεις σας και την λογική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή κάτι πολύ προσωπικό. Σταθείτε σε ότι σας ενώνει με τους ανθρώπους γύρω σας και εκφραστείτε μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με τους ανθρώπους που αισθάνεστε περισσότερο οικεία. Περάστε τα μηνύματα σας φιλτραρισμένα μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Διδύμους, είναι καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ότι είναι πραγματικά πολύτιμο για εσάς. Κάντε τον απαραίτητο διαχωρισμό και δώστε την ενέργειά σας μόνο εκεί που αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Για τους Καρκίνους, σήμερα μπορείτε να κάνετε πράγματα για εσάς. Είτε αυτό σημαίνει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας είτε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς από τα οποία θα πάρετε χαρά, είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα σκέψεις κινούνται γύρω από προσωπικά σας θέματα και ανάγκες. Προσπαθήστε να διαχωρίσετε ότι είναι πολύτιμο να πάρετε μαζί στις αποσκευές σας και αφήστε οτιδήποτε άλλο προς το παρόν στην άκρη.

Για τους Παρθένους, φίλοι, ομοϊδεάτες και άνθρωποι για τους οποίους τρέφετε εκτίμηση ή συμπάθεια μπορούν να είναι κοντά σας υποστηρικτικά. Δώστε τα φώτα σας και ανταλλάξτε ιδέες και σκέψεις.

Για τους Ζυγούς, ένα πολύ προσωπικό σας ζήτημα αυτή την στιγμή μπορεί να κινητοποιηθεί και εσείς καλείστε να το εξετάσετε με τα μάτια της καρδιάς σας ανοιχτά. Είναι σημαντικό να ακούσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Για τους Σκορπιούς, νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται αυτή την στιγμή για να προσθέσουν μια ενδιαφέρουσα νότα στην καθημερινότητά σας. Εστιάστε σε ότι είναι πραγματικά σημαντικό και αξίζει να δώσετε την ενέργειά σας.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα αναβλύζουν σήμερα από την ψυχή σας ζητώντας να πάρουν με κάποιον τρόπο μέρος στην ζωή σας. Μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι να νιώθετε χαρούμενη/ος και ικανοποιημένη/ος από τις δράσεις σας.

Για τους Αιγόκερους, οι ικανότητες και η αποτελεσματικότητά σας μπορεί να σας εκπλήξουν. Εκφραστείτε μέσα από την καρδιά σας και εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας στις δράσεις σας σήμερα. Άνθρωποι που σας αγαπούν είναι κοντά σας.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να νιώσετε χαρά από τα δημιουργήματά σας είναι πολύ μεγαλύτερη σήμερα από ότι μια άλλη στιγμή. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι μπορεί να σας βοηθήσει να την νιώσετε.

Για τους Ιχθύες, η καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία σήμερα μπορεί να πάρει μια πιο όμορφη και απαλή απόχρωση εάν και εσείς δείξετε διαθέσιμη/ος. Αφήστε ότι σας ενοχλεί και δώστε την δυναμική σας σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί από καρδιάς.