Η Σελήνη μαζί με τους Ήλιο/Ερμή/Αφροδίτη και Δία/Ποσειδώνα δημιουργούν μια ευνοική κατάσταση σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Τα συναισθήματά σας μπορούν να συμβάλουν θετικά στο να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε δύο πράγματα: Το ένα είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν εξιδανικεύετε τους άλλους ανθρώπους και το δεύτερο την αμφιθυμία η οποία μπορεί εύκολα να προκύψει σήμερα. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την όποια ένταση νιώσετε σε ένα κατάλληλο δημιουργικό έργο.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, σήμερα καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και οικείο. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για πολλές συζητήσεις. Βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε από περιττές σκέψεις.  

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία σήμερα θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα αν βρεθείτε με ανθρώπους που νιώθετε οικεία. Δώστε χώρο σε κάτι δημιουργικό που έχει περιθώρια ανάπτυξης και μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας άνευ λόγου.

Για τους Διδύμους, θέματα αξιών είναι στο προσκήνιο από χτες και η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να τα εξετάσετε από ένα διαφορετικό πρίσμα. Το σημαντικότερο όλων είναι να σταθείτε σε ότι έχει αντικειμενικά αξία για εσάς.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανεβάζει τους παλμούς και σας δίνει την ευκαιρία να εκφραστείτε μέσα από τη καρδιά σας. Ελάτε σε επαφή με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και ευχαριστήσει σήμερα αφήνοντας στην άκρη για λίγο τις υποχρεώσεις.

Για τους Λέοντες, μπορεί αυτές τις ημέρες να νιώθετε κάπως πιεσμένη/ος γιαυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία σήμερα να αφήσετε για λίγο τα τρέχοντα και να ασχοληθείτε με κάτι που σας χαροποιεί. Ξεκουραστείτε και δώστε την ενέργειά σας μόνο σε ότι αξίζει πραγματικά το κόπο.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας είτε ανήκουν στην οικογένεια σας είτε στον ευρύτερο κύκλο σας. Ξεκουραστείτε αλλάζοντας παραστάσεις, μέσα από δημιουργικά εγχειρήματα ακόμη και μέσα από συνεργασίες.

Για τους Ζυγούς, παρόλο τις δυσκολίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα δίνεται η ευκαιρία σήμερα να περάσετε όμορφα και ξεκούραστα. Τί είναι αυτό που θα μπορούσατε να κάνετε το οποίο θα σας χαροποιούσε; Κάντε το χωρίς δισταγμό, αρκεί να έχει αντικειμενικό υπόβαθρο.

Για τους Σκορπιούς, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα να δημιουργούν αναταράξεις ωστόσο σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε όμορφα είτε κάνοντας κάτι διαφορετικό είτε ασχολούμενη/ος με κάτι το οποίο θα σας άρεσε πολύ. Να είστε ανοιχτή/ός σε προτάσεις που μπορεί να προκύψουν και με θετική διάθεση.   

Για τους Τοξότες, οι πολλές σκέψεις σήμερα δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά γιαυτό αφήστε για λίγο στην άκρη τις έγνοιες σας και ασχοληθείτε με ότι σας χαλαρώνει. Είναι σημαντικό, παρόλο τις δυσκολίες, να αφήσετε κάτι όμορφο και ευχάριστο να σας αναζωογονήσει.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μέσα από την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους μπορούν να έρθουν ενδιαφέρουσες ιδέες και μηνύματα. Μείνετε προς αυτή τη κατεύθυνση και χαλαρώστε σε ένα ευχάριστο, οικείο και ήρεμο περιβάλλον.

Για τους Υδροχόους, μια κατάσταση στη καθημερινή σας ρουτίνα θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να πάει καλύτερα ή να έχουν έρθει νέες ιδέες προς αυτή τη κατεύθυνση. Προσπαθήστε σήμερα να βρείτε χρόνο για εσάς ακόμη και αν θα πρέπει να λειτουργήσετε κάπως πιο αυτόνομα.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας ωθούν να ασχοληθείτε με κάτι που μπορεί να σας χαλαρώσει και να περάσετε όμορφα. Αφήστε για λίγο τις υποχρεώσεις και τις πολλές σκέψεις στην άκρη και δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας αναζωογονήσει.

astroguide.gr