Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται σήμερα απέναντι από τον Πλούτωνα φέρνοντας στην επιφάνεια αντικρουόμενα συναισθήματα με αποτέλεσμα η αμφιθυμία να λαμβάνει μέρος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το στοιχείο αγάπης-μίσους στις σχέσεις σας είναι μια αντανάκλαση για το πώς νιώθετε και για τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διοχετεύσετε την ένταση σε ένα δημιουργικό έργο και να αποδεχθείτε τις αλλαγές που ήδη έχετε αρχίσει να κάνετε ή καλείστε να κάνετε. Σε αυτό θα λειτουργήσει υποστηρικτικά η θετική σχέση της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα βοηθώντας σας εκτός του να προβάλετε τα δημιουργικά σας ταλέντα να είστε περισσότερο γενναιόδωρη/ος και καλοπροαίρετη/ος.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, προσωπικά ζητήματα σας απασχολούν σήμερα και ίσως να μην είναι η καταλληλότερη ημέρα να τα αντιμετωπίσετε στο πόδι. Καλύτερο θα είναι να διαχωρίσετε πρώτα τις σκέψεις σας και κυρίως τα συναισθήματά σας και μετά κάνετε το επόμενο βήμα.  

Για τους Ταύρους, η επικοινωνία με άλλα άτομα μπορεί να βοηθήσει στα σχέδιά σας αυτή τη στιγμή ωστόσο θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινής με τα συναισθήματά σας. Μια σχετική ένταση και υπερβολή μπορεί εύκολα να λάβει χώρα οπότε γνωρίζοντάς το μπορείτε να δράσετε ανάλογα, περισσότερο αντικειμενικά.

Για τους Διδύμους, ζητήματα που σχετίζονται με τη σταθερότητα και την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας κινητοποιούνται σήμερα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις αποφάσεις που παίρνετε γιατί μια υπερβολή θα μπορούσε να σας βγάλει εκτός των προσωπικών ορίων που έχετε θέσει είτε σε πρακτικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας αναζωογονήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο σήμερα καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες με άλλα άτομα. Δράστε όσο περισσότερο αυτόνομα γίνεται.

Για τους Λέοντες, διάφορες σκέψεις κάνετε αυτή τη περίοδο σχετικά με ζητήματα που τρέχουν και θέλετε να τακτοποιηθούν ωστόσο σήμερα μπορεί μια τάση υπερβολής να λειτουργήσει παραπλανητικά. Δώστε τους χώρο και θα ήταν καλύτερο να μην φτάσετε σε συμπεράσματα μέχρι αύριο το πρωί.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να αναγνωριστούν και να έρθουν τα εύσημα για την εργασία και την ενέργεια που ξοδεύετε σε ένα εγχείρημα είναι έντονη και ιδιαίτερα δυνατή σήμερα γιαυτό καλό θα είναι να έχετε τον πλήρη έλεγχο των συναισθηματικών σας φορτίσεων. Καλύτερα θα ήταν να τροφοδοτήσετε τη περίσσια ενέργεια σε κάτι δημιουργικό και να κρατήσετε τον έλεγχο ώστε να μην κάνετε κάποια παρορμητική κίνηση η οποία (ίσως) δεν είναι παρόντος.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προχωρήστε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα όχι μόνο με κέντρο τους άλλους αλλά και τις δικές σας σκέψεις. Η φόρτιση της ημέρας είναι ιδιαίτερα ισχυρή και ενδέχεται μια τάση υπερβολής να σας ωθήσει να κάνετε κινήσεις τις οποίες δεν έχετε μελετήσει όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να μην έρθει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε πολύ εύκολα να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Είναι επίσης πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από τις καταστάσεις και να σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε άσκοπα πράγματα. Είναι στο χέρι σας προς ποία κατεύθυνση θα ακολουθήσετε.

Για τους Τοξότες, καλό θα είναι σήμερα να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας γεμίσει χαρά λειτουργώντας όσο περισσότερο αυτόνομα γίνεται. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για πολλά λόγια και συζητήσεις οι οποίες είναι πολύ πιθανό να σας φορτίσουν ή να σας απογοητεύσουν.

Για τους Αιγόκερους, σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες και ενδέχεται σήμερα να υπάρχει η ώθηση να «τακτοποιήσετε» τα πράγματα. Καλό θα είναι να μην το κάνετε μέχρι αύριο, γιατί μια τάση υπερβολής ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσει από το στόχο σας και να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Για τους Υδροχόους, οι σκέψεις σας είναι ιδιαίτερα βαθιές και φέρνουν στην επιφάνεια από το ασυνείδητο όνειρα τα οποία για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω. Πριν αποφασίσετε να κάνετε ένα επόμενο βήμα προς την επίτευξή τους θα πρέπει να εξετάσετε τα δεδομένα με αντικειμενικότητα παρά με βάση την επιθυμία που έχετε να γίνουν άμεσα.

Για τους Ιχθύες, μία δημιουργική κατάσταση μπορεί να λάβει χώρα σήμερα και  να υπάρξει βοήθεια και από το περιβάλλον που βρίσκεστε. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην πιέσετε τα πράγματα περισσότερο από όσο θα έπρεπε και να έχετε υπομονή για ότι χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί σωστά χωρίς βιασύνες.

astroguide.gr