Σήμερα καλό θα είναι να προγραμματίσετε σημαντικά πράγματα από τη 1μμ και μετά. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε ευνοική σχέση με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά και απέναντι από τον Κρόνο να μην κάνετε σπατάλες. Ωστόσο, προσοχή στις ψυχικές φορτίσεις τόσο των άλλων όσο και τις δικές σας. Βρείτε δημιουργική διέξοδο για την ενέργειάς σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, ο ενθουσιασμός σήμερα και αύριο θα σας σπρώχνει να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε πράγματα και να προχωρήσετε ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τη καθημερινότητά σας. Ωστόσο, θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις λεπτομέρειες.

Για τους Ταύρους, η τάση της σημερινής και της αυριανής ημέρας είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει ικανοποίηση και σας βοηθά να επεκτείνετε ιδέες και σκέψεις σας. Ωστόσο, ακόμη και εργασιακά θέματα τα οποία ζητούν λεπτομερή δουλειά θα μπορούσαν να υποσχεθούν μια δημιουργική στιγμή για εσάς, αρκεί να ανακαλύψετε ένα νέο στοιχείο που θα σας ενθουσιάσει.

Για τους Διδύμους, θέματα σπιτιού ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα και αύριο. Ακόμη και αν είναι βαρετά πιθανόν να χρειαστεί να βάλετε πράγματα σε τάξη ή να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Μην ξεχνάτε πως οτιδήποτε έχει ένα είδος χρησιμότητας και αν το βρείτε θα αλλάξει προς το καλύτερο η διάθεση σας.

Για τους Καρκίνους, οι λεπτομέρειες και η θετική σας στάση μπορούν να κάνουν την διαφορά με την Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και αύριο. Η επικοινωνία θα είναι δυνατή και μπορείτε με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να προχωρήσετε ζητήματα τα οποία σας απασχολούν τόσο στον εργασιακό τομέα όσο και στο προσωπικό.

Για τους Λέοντες, η προθυμία σας είναι το κλειδί της σημερινής και της αυριανής ημέρας με την Σελήνη στην Παρθένο και τις υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές. Δώστε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες και σε ότι μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να ξεδιαλύνουν καταστάσεις που τους εμποδίζουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Δώστε τα φώτα και τη γνώση σας παίρνοντας χαρά μέσα από αυτή τη διαδικασία.

Για τους Παρθένους σήμερα και αύριο μπορείτε να γίνετε παράδειγμα για άλλους ανθρώπους και να επωφεληθείτε από τη προσφορά σας με την Σελήνη στο ζώδιο σας. Δείξτε του πως η αποτελεσματικότητά σας έρχεται μέσα από δουλειά και πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Πως μπορούν να αξιοποιήσουν κάθε πληροφορία και πως μπορούν να τη ταξινομήσουν ώστε να βγουν από το χάος.

Για τους Ζυγούς, καλές ημέρες η σημερινή και η αυριανή για να ασχοληθείτε με ζητήματα που σας τριβελίζουν το μυαλό. Ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα, χωρίς να συμπεριλάβετε άλλους ανθρώπους. Είναι ημέρα περισυλλογής και μπορείτε δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο και χώρο να ταξινομήσετε και να δείτε τους λόγους των ανησυχιών σας με άλλη ματιά.

Για τους Σκορπιούς, η βοήθεια και η προσφορά σας είναι σημαντική σήμερα και αύριο με κέντρο τους άλλους ανθρώπους αλλά και το δικό σας. Εστιάστε σε αυτό που σας ενώνει παρά σε αυτό που σας χωρίζει και δείξτε τους πώς μπορούν να είναι ομάδα έχοντας το όραμα, τη πίστη σε ένα σκοπό και την αισιοδοξία ενεργές.

Για τους Τοξότες, με το χέρι στη καρδιά σήμερα και αύριο έρχεστε αντιμέτωπη/ος με προκλήσεις ή με ζητήματα τα οποία για δικούς σας λόγους έχετε αποφύγει μέχρι τώρα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά χρειάζεται να δώσετε το τελικό σχήμα και χρώμα σε κάτι το οποίο έχει μείνει πίσω. Η τάξη και η αποκατάσταση είναι τα κλειδιά της σημερινής και της αυριανής ημέρας για εσάς.

Για τους Αιγόκερους, αυτή τη στιγμή χρειάζεστε κάτι το οποίο θα σας κινητοποιήσει θετικά και θα σας δώσει το κίνητρο να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Την αντοχή την διαθέτετε, αυτό που χρειάζεται να βρείτε είναι η πίστη. Τότε, όλα θα γίνουν πιο απλά και ξεκάθαρα στο μυαλό σας.

Για τους Υδροχόους, τα περισσότερα πράγματα εξαρτώνται από εσάς σήμερα και αύριο και τη διάθεση ή μη να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που όμως θα κάνουν την διαφορά και υπόσχονται προσωπική ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Το ζήτημα είναι αν θελήσετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία και αυτή είναι δική σας και μόνο απόφαση.

Για τους Ιχθύες, σήμερα και αύριο οτιδήποτε ανήκει στη σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες μπαίνει στο μικροσκόπιο με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας. Συναισθήματα κινητοποιούνται και ο μόνος σκοπός είναι να γίνει εκ νέου μια αξιολόγηση και τοποθέτηση. Καλό θα είναι να δεχθείτε αυτή τη πρόκληση και να μιλήσετε από τη καρδιά σας για ότι σας απασχολεί και κυρίως δημιουργεί απόσταση από ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε.