Ο Δίας πέρασε για 2η φορά στο ζώδιο του Κριού μέχρι μέσα Μαΐου ’23. Ο Δίας σχετίζεται με την ανάγκη να επεκταθούμε, τη πίστη που χρειάζεται να έχουμε σε ένα εγχείρημα για να αναπτυχθεί, τα όνειρα, τα οράματά μας. Στο ζώδιο του Κριού ανεβάζει τους παλμούς και την αισιοδοξία μας ωθώντας μας να ασχοληθούμε με πράγματα και να κάνουμε δράσεις από τις οποίες μπορούμε να περιμένουμε αύξηση και ευημερία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι...


Για τους Κριούς, ο Δίας στο ζώδιό σας μόνο αξιοσημείωτες αλλαγές και ευκαιρίες μπορεί να φέρει οι οποίες μια άλλη στιγμή θα ήταν δύσκολο να επιτευχθούν.  Η γοητεία σας είναι το κύριο κλειδί της επιτυχίας και η ελπίδα για να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε δύσκολα θα μπλοκάρει από εξωτερικούς παράγοντες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε πίσω οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο ώστε να δημιουργηθεί χώρος για οτιδήποτε νέο έρχεται. Μέχρι μέσα Μαΐου ’23 θα βοηθηθείτε ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να δείτε τις καταστάσεις με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία, κινούμενη/ος προς ένα νέο στόχο και σκοπό.

Για τους Ταύρους, ο Δίας στο ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε καλύτερα τα δεδομένα και τις καταστάσεις που τρέχουν ώστε να τοποθετηθείτε ακόμη πιο σωστά στο δρόμο της επιλογής σας. Ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης θα δράσει σε εσωτερικό κυρίως επίπεδο σε εσάς, ενεργοποιώντας τόσο τη διαίσθησή σας όσο και την καλή σας διάθεση, να βλέπετε και να εξετάζετε τις καταστάσεις που προκύπτουν με περισσότερη εγκαρδιότητα και πιο συλλογικά. Μέχρι μέσα Μαΐου ’23 θα είναι ευκολότερο για εσάς να διευθετείτε ζητήματα τα οποία μία άλλη στιγμή θα σας βάραιναν ή θα σας έβαζαν σε μια διαδικασία αμφιταλάντευσης. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας γεμίζει αλλά χωρίς να αδειάζει τη τσέπη σας.  

Για τους Διδύμους, μπαίνοντας ξανά ο Δίας στο ζώδιο του Κριού η δυναμική αλλάζει και η ενέργειά του θα επηρεάσει κυρίως το κοινωνικό σας στάτους και οτιδήποτε σχετίζεται με τις φιλίες, συνεργασίες και ομάδες ατόμων. Θα σας βοηθήσει να κρατήστε κοντά σας άτομα τα οποία λειτουργούν υποστηρικτικά προς εσάς και να κάνετε φιλίες/συνεργασίες προς έναν κοινό στόχο/όραμα. Η κοινωνικότητά σας, ο ρόλος σας μέσα σε ομάδες ή γενικότερα σύνολο ανθρώπων παίρνουν διαφορετική απόχρωση και μπαίνουν σε προτεραιότητα. Μέχρι μέσα Μαΐου ’23 θα ευνοηθούν κοινοί στόχοι με άλλους ανθρώπους και μέσα από νέες γνωριμίες και επαφές θα σας δοθούν ευκαιρίες να επεκταθείτε ανάλογα το τομέα της επιλογής σας και το εγχείρημα που ασχολείστε ή θέλετε να ασχοληθείτε άμεσα. Απολαβές έρχονται οι οποίες θα είναι ανάλογες της δουλειάς που έχετε κάνει.

Για τους Καρκίνους, με τον Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι μέσα Μαΐου ’23 έρχονται ευκαιρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επανατοποθετηθείτε κυρίως σε επαγγελματικά και καριέρας ζητήματα. Οι αλλαγές δεν θα λείψουν και ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε κάποιες ώστε να τοποθετηθείτε εκ νέου στο δρόμο της επιλογής σας, περισσότερο αποτελεσματικά. Θα πρέπει να δώσετε χρόνο σε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας πάντα σκεπτόμενη/ος και εξετάζοντας τα δεδομένα αντικειμενικά. Οι αποφάσεις σας θα είναι αρωγοί για αρκετό καιρό αργότερα από το Μάιο γιαυτό θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος για τα βήματα που θα κάνετε.

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Δία στο ζώδιο του Κριού μιας και θα σας φέρει εμπνεύσεις, σκέψεις και νέες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Την προηγούμενη φορά που μπήκε στο ζώδιο του Κριού σας έδωσε μια ιδέα προς ποία κατεύθυνση χρειάζεται να προσανατολιστείτε ώστε να επεκτείνετε κάτι που σας ενδιαφέρει και με ποίον τρόπο μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Τώρα, ξανά στο ζώδιο του Κριού μέχρι μέσα Μαΐου ’23 μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

Για τους Παρθένους, ένα είδος προσωπικής αναγέννησης φέρνει ο Δίας στο ζώδιο του Κριού για εσάς δρώντας σε βαθύτερα ψυχικά επίπεδα μέχρι μέσα Μαΐου ’23. Ο Δία στο συγκεκριμένο ζώδιο θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά δίνοντας ευκαιρίες να επεκταθείτε. Νέες ιδέες θα έρθουν για να σας δείξουν την οδό που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο οικεία και θα μπορείτε να επενδύσετε τη ενέργειά σας και να νιώσετε χαρά αρκεί να δείτε με τα μάτια της καρδιάς σας. Βαθύτερες ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τοποθετηθείτε πιο σωστά στη πορεία της επιλογής σας. Μείνετε ανοιχτή/ός σε κάθε δημιουργικό ενδεχόμενο γιατί ο συγκεκριμένος πλανήτης φέρνει μαζί του μία μεταμορφωτική τάση σε όλα τα επίπεδα για εσάς.

Για τους Ζυγούς, ο Δίας ήρθε απέναντι από το ζώδιό σας φέρνοντας στο προσκήνιο κυρίως ζητήματα που αφορούν σχέσεις, φιλίες και συνεργασίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματική επίπεδο. Θέματα εμπιστοσύνης θα πέσουν στο τραπέζι και κάποιες επιθυμίες σας είναι σίγουρο πως θα βρουν τρόπους έκφρασης. Ο συγκεκριμένος πλανήτης μέχρι μέσα Μαΐου ’23 θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στο έπακρο. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία θα έρθει σε πρώτη προτεραιότητα και πράγματα τα οποία αφήσατε στην άκρη το προηγούμενο εξάμηνο θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα προχωρήσετε εκ νέου. Διεκδικείστε αυτό που σας ανήκει ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια κατά τη διαδικασία. Ο Δίας δίνει ώθηση με επεκτατική δυναμική καθώς και μεγάλα περιθώρια διαπραγματεύσεων.

Για τους Σκορπιούς, ο Δίας στον Κριό επηρεάζει με την ενέργειά του τη καθημερινή σας ρουτίνα και οποιαδήποτε ασχολία κινητοποιείται μέσα σε αυτή. Τους προηγούμενους μήνες σας βοήθησε να δείτε ποίες απαραίτητες αλλαγές χρειαζόταν να κάνετε ώστε να νιώσετε περισσότερο ανάλαφρη/ος από υποχρεώσεις που δεν υπήρχε λόγος να επωμίζεστε και πώς θα μπορούσατε να λάβετε ικανοποίηση μέσα από την αναγνώριση των κόπων σας. Μέχρι μέσα Μαΐου ’23 η ώθηση θα είναι ιδιαίτερα ενεργή και συνδυαστικά με την σταθερότητά σας θα φέρει εγχειρήματα από τα οποία θα νιώσετε τη χαρά της δημιουργίας. Καταστάσεις θα σας βαραίνουν λιγότερο από άλλες στιγμές του παρελθόντος και θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε ακόμη καλύτερα τις πραγματικές ευκαιρίες για το μέλλον σας.  

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα δημιουργική η πορεία του Δία από το ζώδιο του Κριού μιας και η ανάγκη να επεκταθείτε και να φτιάξετε δικά σας δημιουργήματα είναι έντονη και η ενέργειά του συγκεκριμένου πλανήτη θα είναι υποστηρικτική. Μπορεί η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Άρη και του Ερμή μέχρι περίπου μέσα Ιανουαρίου ’23 να φέρει εμπόδια ή να χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια, ωστόσο η τάση να πάρετε προσωπική χαρά και να αναζωογονηθείτε σε ψυχικό επίπεδο θα είναι χαρακτηριστική. Μείνετε σε μια κατεύθυνση η οποία έχει όραμα. Κρατώντας την ελπίδα ζωντανή θα υπάρξει μια προσωπική «γέννα» και θα δοθούν φτερά στις σκέψεις και τις δράσεις σας. Η ανάγκη να δημιουργήσετε καταστάσεις οι οποίες θα σας επεκτείνουν με τον οποιοδήποτε τρόπο θα είναι δυνατή και θα υπάρξει η εύνοια μέχρι μέσα Μαΐου ’23 να πιάσετε κάτι που έχετε αφήσει στην άκρη από πέρυσι και να το προχωρήσετε βήματα μπροστά.

Για τους Αιγόκερους, ο Δίας στο ζώδιο του Κριού κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή, την οικογένεια, το σπίτι σας και γενικότερα τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ακολουθήστε τη ροή, χρησιμοποιείστε τα βιώματα που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο και είναι σίγουρο πως θα επέλθουν οι ισορροπίες που προσδοκάτε. Το σημαντικότερο όλων είναι να είστε σίγουρη/ος ότι αυτό που κάνετε (όποιο και αν είναι), είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και υπάρχει αντικειμενικά περιθώριο επέκτασης και αύξησης. Ο Δίας μέχρι μέσα Μαΐου ’23 θα δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια ενδοσκόπηση στους συγκεκριμένους τομείς, να κάνετε απαραίτητες αλλαγές και να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας προχωρώντας στο δρόμο που έχετε επιλέξει. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και λειτουργήστε χωρίς υπερβολές.

Για τους Υδροχόους, ο Δίας στο ζώδιο του Κριού σας βοηθά κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα. Μέχρι μέσα Μαΐου ’23 θα μπορούν να γίνουν συζητήσεις, να υπάρξουν επαφές και να περάσετε τις ιδέες σας και τα μηνύματά σας στους σωστούς παραλήπτες. Η δυναμική του Δία στο συγκεκριμένο ζώδιο θα εστιάσει τη δυναμική του κυρίως στην επικοινωνία και τις συνδέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Αποφάσεις που έχουν παρθεί κυρίως τον τελευταίο χρόνο ενδέχεται να έρθουν ξανά στο προσκήνιο δίνοντάς σας την ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά με βάση τα τελευταία βιώματα που έχετε αποκτήσει. Θέματα που σχετίζονται με αδέλφια και συγγενείς μπορούν να μπουν σε μια παραγωγική σειρά και να νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.

Για τους Ιχθύες, με τον Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι μέσα Μαΐου ’23 θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέους τρόπους αντιμετώπισης των πραγμάτων και νέες τακτικές δράσεων κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με την συναισθηματική ή/και υλική σας ασφάλεια βλέποντας τους καρπούς των κόπων που καταβάλατε με τον Δία στο δικό σας ζώδιο τον προηγούμενο χρόνο. Ο Δίας στο συγκεκριμένο ζώδιο θα ενεργοποιήσει ζητήματα που αφορούν κυρίως τις αξίες σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να βρείτε νέους τρόπους να αυξήσετε τους εισερχόμενους υλικούς πόρους ή/και να κάνετε βήματα στη προσωπική σας ζωή ώστε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Επειδή, μια δόση υπερβολής και παρόρμησης θα είναι αισθητή δώστε ιδιαίτερη προσοχή και εξετάστε αντικειμενικά όλα τα δεδομένα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα.

astroguide.gr