Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε δυσαρμονική όψη με αρκετούς από τους υπόλοιπους πλανήτες στον ουράνιο θόλο ωθεί ενεργειακά τις καταστάσεις στα άκρα. Θα χρειαστεί αρκετή εγκράτεια και διπλωματική στάση από μέρους σας για να καταφέρετε να φέρετε τα πράγματα με το μέρος σας, χωρίς εντάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr.


Για τους Κριούς, έντονη η ανάγκη να χαρείτε κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν σήμερα παρόλο που οι υποχρεώσεις τρέχουν. Προσπαθήστε να κινηθείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα από ομάδες και άλλα άτομα. Επίσης αποφύγετε οικονομικά ζητήματα μέχρι και αύριο.

Για τους Ταύρους, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται είτε με οικογενειακές υποθέσεις είτε με σχέσεις γενικότερα. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο το οποίο μπορεί να σας ξεκουράσει παρά να σας φορτώσει με έγνοιες.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με προσοχή και σύνεση. Ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας συνδυαστικά με τον κυβερνήτη Ερμή και αυτός ανάδρομος εύκολα μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια και να φέρει δυσκολίες στην ολοκλήρωσή του.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι απλά και απόλυτα κατανοητά. Λόγω πλανητικών ενεργειών θα μπορούσαν να γίνουν λάθη στην περίπτωση που υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και ότι είναι σημαντικό και αξίζει για εσάς. Σε αυτή τη διαδικασία καλό θα είναι να κινηθείτε αυτόνομα και κατά βούληση ακόμη και αν άλλοι άνθρωποι κοντά σας δεν είναι απόλυτα σύμφωνοι.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και ενδέχεται να κινητοποιηθούν ταυτόχρονα και κάποιοι φόβοι σχετικά. Προσπαθήστε να τις διαχωρίσετε και να δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα. Ενδέχεται κάποιοι από αυτούς τους φόβους να μην έχουν αντικειμενικό λόγο ύπαρξης.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος αναμοχλεύει καταστάσεις στη προσωπική σας ζωή και το σπίτι σας το τελευταίο διάστημα. Βρίσκεστε σε μια πορεία στην οποία σε λίγο καιρό τα πράγματα θα ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο ρυθμό οπότε κάντε λίγο ακόμη υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να απέχετε από οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει ή να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μείνετε σε μια οδό την οποία γνωρίζετε καλά και ασχοληθείτε μόνο με ότι ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να έχουν κινητοποιηθεί το τελευταίο καιρό λόγω κυρίως των ανάδρομων πλανητών. Σήμερα νέες ιδέες έρχονται σχετικά με αυτά που σας απασχολούν και εμπνεύσεις θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας ανάδρομος κάτι που σίγουρα με κάποιον τρόπο έχει φέρει τα πάνω κάτω. Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες οι οποίες δεν λειτουργούν βοηθητικά γιαυτό ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι απαραίτητο χωρίς σπατάλη ενέργειας.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και είναι σίγουρο πως ειδικά σήμερα δεν πρέπει να επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει για κάτι που αφορά τους συγκεκριμένους τομείς. Σκεφτείτε καλά πριν ρωτήσετε, απαντήσετε ή καταλήξετε σε συμπεράσματα.

Για τους Ιχθύες, μια εργασιακή κατάσταση ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις καθημερινές σας ασχολίες σήμερα μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα. Πριν αποφασίσετε οτιδήποτε, σκεφτείτε μήπως κάποιοι μη αντικειμενικοί φόβοι οδηγήσουν τα βήματά σας.