Ο Ιούλιος φέρνει πολλές αλλαγές, ένα προοίμιο για κάποιες δύσκολες διελεύσεις τον Αύγουστο. Τέσσερα ζώδια θα νιώσουν ισχυρές επιδράσεις από αυτές τις διελεύσεις, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μηνύματα από το σύμπαν.

Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στις 2 του μήνα και στη συνέχεια ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα την ίδια μέρα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 5 Ιουλίου θα είναι μια περίοδος συναισθηματικής συνειδητοποίησης και προβληματισμού.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα στις 11 του μήνα, φέρνοντας στο τραπέζι την απαραίτητη ενέργεια της φωτιάς, μια εποχή όπου μπορούμε να νιώσουμε πολύ πιο δυνατοί να εκφραστούμε και να εμψυχώσουμε τον εαυτό μας.

Ο Άρης θα εισέλθει στους Διδύμους στις 20 του μήνα, προσθέτοντας περισσότερη μεταβλητή ενέργεια που θα βοηθήσει αυτά τα ζώδια να αναζητήσουν τη νίκη. Η δεύτερη Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου και θα μπορέσουμε να προβληματιστούμε για την σχέση μας με την εξουσία και τον έλεγχο. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα στις 22 του μήνα και ο Ερμής θα βρίσκεται στον Παρθένο από τις 25 του μήνα.

Διαβάστε από το enikos.gr ποια είναι τα 4 ζώδια λαμβάνουν τα απαραίτητα σημάδια και θα πρέπει να μάθουν να ακούν τα μηνύματα από ορισμένες διελεύσεις πριν ξεκινήσει η εποχή του Λέοντα.

Κριός

Οι πλανήτες στο ζώδιο του Καρκίνου στις αρχές του μήνα είναι ένα σημάδι για να χαλαρώσετε και να είστε πιο μεθοδικοί στις κινήσεις που κάνετε. Έχετε πολλή δύναμη, αλλά ήρθε η ώρα να διοχετεύσετε την ενέργεια με έναν διαφορετικό τρόπο που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ισορροπημένοι.

Η συγκέντρωση των πλανητών στα ζώδια του νερού θα σας κάνει επίσης να επικεντρωθείτε στη συναισθηματική θεραπεία σας, ενώ η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 5 του μήνα θα σας κάνει να επικεντρωθείτε στο σπίτι. Μπορεί να αισθάνεστε δυνατοί αλλά πρέπει να μάθετε πώς να επιβραδύνετε, αν θέλετε να έχετε συνεχή επιτυχία στην καριέρα σας.

Ως ζώδιο που προτιμά να πηγαίνει ολοταχώς μπροστά, ο ανάδρομος Κρόνος στις 29 Ιουνίου θα σας ωθήσει να βιώσετε τη ζωή μέσα από τα συναισθηματικά φίλτρα σας. Πριν εισέλθουμε στη μαγεία και τη δύναμη της εποχής του Λέοντα, πρέπει να μάθετε πώς να προσθέσετε ηρεμία και χαλάρωση για να φτάνετε στα αστέρια.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στις 5 Ιουλίου θα φέρει στο προσκήνιο το πώς έχετε φροντίσει τις σχέσεις σας, και συγκεκριμένα το αν ήσασταν εκεί για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια περίοδος ανάλυσης και ειλικρίνειας με τον εαυτό σας ξεκινά αυτόν τον μήνα. Με δύο Πανσελήνους στο ζώδιό σας φέτος, το μήνυμα που λαμβάνετε δυνατά και ξεκάθαρα είναι ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις σας.

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου θα σας επιτρέψει να αναλογιστείτε όσα αποκαλύψατε πριν από επτά μήνες, όταν η Νέα Σελήνη βρισκόταν στο ζώδιό σας. Η εποχή του Καρκίνου δεν σας επιτρέπει μόνο να εστιάσετε στις συνεργασίες σας, αλλά και να θρέψετε την ανεξάρτητη πλευρά σας.

Ως ζώδιο που μπορεί να γίνει εμμονικό με τα επιτεύγματα και την επιτυχία, καλείστε τώρα να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για εσάς και να ακούσετε το σώμα σας, καθώς ο κυβερνήτης σας Κρόνος μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στις 29 Ιουλίου.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 5 Ιουλίου θα είναι ένα σημάδι που θα σας κάνει να είστε πιο ανοιχτοί στη συναισθηματική διαφάνεια. Μη φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας κατά τη διάρκεια της περιόδου του Καρκίνου. Είναι η στιγμή που θα αναπτύξετε μια ισχυρότερη συναισθηματική σχέση με το σύντροφό σας, λίγο πριν ο Ήλιος εισέλθει στον Λέοντα και περάσει στον οίκο των σχέσεών σας.

Η Σελήνη θα έρθει σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 8 Ιουλίου, προσθέτοντας περισσότερες ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε τις σχέσεις σας, αρκεί να ποντάρετε στην προσωπική θεραπεία. Το να είστε πιο ειλικρινείς με τους φίλους ή ακόμα και με τον σύντροφό σας θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε έντονους δεσμούς μαζί του.

Το διάστημα που διανύουμε τώρα φέρνει επίσης στο επίκεντρο τον 12ο οίκο σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω να σας επιτρέπει να επανασυνδεθείτε και πάλι με τα όνειρά σας. Παρόλο που αυτή η διέλευση μπορεί να μοιάζει με πρόκληση, η Πανσέληνος θα σας δώσει τη δυνατότητα να κλείσετε κεφάλαια πριν από την είσοδό σας στο ζώδιό σας. Όταν ο Ήλιος εισέλθει στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου θα βιώσετε γόνιμες συνδέσεις και μια εποχή που θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας.

Σκορπιός

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας Άρης θα βρίσκεται στον οίκο των συνεργασιών σας στις αρχές του μήνα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποιες συγκρούσεις στις σχέσεις σας, αν δεν έχετε την διάθεση να συμβιβαστείτε. Τα ίδια θέματα θα επαναληφθούν με τη Σελήνη στον Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 8 Ιουλίου. Ακούστε τους φίλους ή τους συντρόφους σας και μάθετε να βλέπετε όλες τις πλευρές της εξίσωσης.

Το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20 Ιουλίου μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας στο σχολείο ή στη δουλειά, επειδή η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος θα βρίσκονται στον Λέοντα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

Ενώ όλοι θα μπορούν να σας βλέπουν, θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι είστε κρυμμένοι, καθώς ο Άρης στους Διδύμους θα αποτελεί πρόκληση. Όμως, είστε ένα ζώδιο που καταλαβαίνει την αξία της υπομονής και της σκληρής δουλειάς, οπότε θα ευδοκιμήσετε εφόσον δεν πιεστείτε να τρέξετε μπροστά. Το μάντρα γι’ αυτόν τον μήνα είναι να πηγαίνετε σταθερά και να φροντίζετε να τερματίζετε τον αγώνα χωρίς να βιάζεστε.