Πολλοί άνθρωποι βλέπουν το σεξ ως μια στενή σύνδεση με το άτομο που αγαπούν. Ωστόσο, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που είναι πιο ανοιχτοί σχετικά με τη σεξουαλικότητά τους και θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς τις συναισθηματικές δεσμεύσεις που συνοδεύουν την αγάπη και τις σχέσεις. Η διασκέδαση χωρίς δέσμευση δεν είναι για όλους, αλλά είναι δυνατή για πολλούς ανθρώπους.

Μέθοδοι για να αποφύγετε να ερωτευτείτε

  • Το σεξ δεν σημαίνει ότι πρέπει να ερωτευτείτε. Το να κάνεις σεξ και το να ερωτεύεσαι είναι πολύ διαφορετικά πράγματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι διδάσκονται από τις ταινίες, την τηλεόραση, ακόμη και από φίλους/οικογένεια ότι το σεξ θα οδηγεί πάντα στην αγάπη. Η αγάπη, ωστόσο, είναι ένα πολύπλοκο και διαφοροποιημένο συναίσθημα που αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου, καθώς γνωρίζετε κάποιον συναισθηματικά και κοινωνικά, όχι μόνο σωματικά. Α, παρεμπιπτόντως, να έχετε πάντα μαζί σας έτοιμα χάπια ισχύος για να βεβαιωθείτε ότι το σεξ δεν θα παραπαίει. Μπορείτε να προμηθευτείτε ένα από αυτή την ιστοσελίδα.
  • Αποφύγετε να κοιμάστε με άτομα με τα οποία μοιράζεστε μια ρομαντική ιστορία. Είναι δύσκολο να επιστρέψετε στη φιλία μετά από μια ρομαντική ή σεξουαλική σχέση. Ωστόσο η προσθήκη του σεξ ξανά στο μείγμα θα αναδύει πάντα συναισθήματα αγάπης και έλξης, και Η αναζωπύρωση της σεξουαλικής σας ζωής θα αναζωπυρώσει και τα συναισθήματά σας.
  • Ρωτήστε τον εαυτό σας τι ψάχνετε. Γιατί θέλετε να κάνετε σεξ με κάποιον; Προσπαθείτε να διασκεδάσετε λίγο, να πειραματιστείτε με νέους ανθρώπους ή νιώθετε μοναξιά; Πρέπει να γνωρίζετε τους στόχους σας, γιατί θα επηρεάσουν βαθιά το πόσο δεμένοι είστε με κάποιον. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για να αποφύγετε τη σύγχυση μετά τη σύνδεση.
  • Οι περιστασιακές συνδέσεις δεν είναι για όλους, αλλά δεν πειράζει. Εάν έχετε την τάση να ερωτεύεστε κάθε άτομο με το οποίο κοιμάστε ή ψάχνετε για σύντροφο, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές για να κάνετε περιστασιακό σεξ. Εάν θέλετε απλώς να διασκεδάσετε, δεν έχετε κανένα ενδιαφέρον ή επιθυμία για μια σχέση και θέλετε να πειραματιστείτε λίγο, θα πρέπει να αισθανθείτε ελεύθεροι για να προχωρήσετε.
  • Θέστε τα όριά σας. Υπάρχουν πράγματα που σηματοδοτούν αυτόματα την οικειότητα. Μερικοί άνθρωποι αποφεύγουν να φιλήσουν τον σύντροφό τους, καθώς αισθάνονται πολύ κοντά σε μια πραγματική σχέση. Άλλοι άνθρωποι προτιμούν να μην αγκαλιάζονται μετά το γεγονός ή δεν θα συνδεθούν με αγνώστους. Θέστε τα όριά σας πριν ξεκινήσετε τη νύχτα και τηρήστε τα, καθώς αυτό θα προστατεύσει εσάς και την καρδιά σας από το να κάνετε υπερβολικές επενδύσεις.
  • Μη συνδέετε κάθε ευκαιρία που έχετε με το ίδιο άτομο. Περάστε χρόνο χωριστά για να προστατέψετε τα συναισθήματά σας από το να μετατραπούν σε κάτι πιο σοβαρό. Αν έχετε διαπιστώσει με τον σύντροφό σας ότι βλέπετε και άλλους ανθρώπους χαλαρά, ανοίξτε τον κύκλο για να μην κολλήσετε με ένα άτομο.
  • Κάντε την ευχαρίστηση προτεραιότητα στη σχέση. Μη μένετε αγκαλιασμένοι, μη βγαίνετε ραντεβού και μην αφιερώνετε χρόνο μιλώντας μέχρι αργά το βράδυ. Αν θέλετε να διατηρήσετε μια καθαρά σωματική σχέση χωρίς δεσμούς, πρέπει να παραμείνετε καθαρά στο σωματικό κομμάτι. Επικεντρωθείτε στο να απολαμβάνετε τον χρόνο σας μαζί, φροντίζοντας και οι δύο να είστε ικανοποιημένοι. Μια κόκκινη γραμμή για την ευχαρίστηση αντί για την οικειότητα είναι ζωτικής σημασίας για να μην εξελιχθεί η σχέση σε ευρύτερα συναισθήματα.