Το «Φεγγάρι του Ελαφιού» θα κατακλύσει τον ουρανό την Κυριακή 21 Ιουλίου, καθώς θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πανσέληνος του καλοκαιριού, η οποία λαμβάνει χώρα στον Αιγόκερω. Ο Καρκίνος, που διανύει τον γενέθλιο μήνα του, δεν θα γινόταν να μην επηρεαστεί από το ολόγιομο καλοκαιρινό φεγγάρι και έτσι μαζί με τον Ζυγό και τον Αιγόκερω πρόκειται να παρατηρήσουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους.

Αυτά τα τρία ζώδια βρίσκονται σε μια πολύ δημιουργική φάση ζωής, αφενός δίνουν ευκαιρίες στον εαυτό τους και αφετέρου εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Έχουν σταματήσει να βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τα «θέλω» τους χωρίς υποχωρήσεις και μετριότητα.

Είτε πρόκειται για προσωπικό ζήτημα είτε για οικογενειακό είτε για επαγγελματικό, το βέβαιο είναι πως πριν από τις διακοπές του Αυγούστου τα πράγματα θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Όλα κινούνται σε μια τροχιά που είναι ευνοϊκή για αυτά τα ζώδια και ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουν, στο τέλος όλα θα έχουν συμβεί για καλό.

Τα ζώδια που θα πάρουν τη ζωή στα χέρια τους με την πανσέληνο Ιουλίου

Καρκίνος

Ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο εμπειρίες και νέες προκλήσεις ανοίγεται μπροστά σου Καρκίνε. Ο μήνας των γενεθλίων σου αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για την έναρξη μιας φρέσκιας και πολύ δημιουργικής περιόδου στη ζωή σου. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, συνεπώς είναι μια καλή ευκαιρία να φύγεις από τη δουλειά που κάνεις αναγκαστικά ή να δώσεις τέλος στη σχέση ή φιλία που συνεχώς σε πληγώνει. Μπορεί στο παρελθόν αυτοί οι άνθρωποι να ήταν πολύ σημαντικοί για εσένα, όμως πλέον η μεταξύ σας σχέση έχει περάσει σε ένα επόμενο επίπεδο. Εντάσεις και διαφωνίες μπορεί να σου χαλάσουν προσωρινά τη διάθεση, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να σε μετακινήσει από τον στόχο σου, που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της ζωής σου.

Ζυγός

Το άγχος του Ιουνίου για επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα δεν σε έχει αφήσει ακόμα να σκεφτείς καθαρά και να απολαύσεις τις καλοκαιρινές ημέρες. Ωστόσο, η πανσέληνος του Ιουλίου αναμένεται να βάλει μια τελεία στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και να σε βοηθήσει να βάλεις τις χαοτικές σκέψεις σου σε μια σειρά. Μια προαγωγή ή μια επίσημη αναγνώριση θα σου χαρίσει μπόλικη χαρά, ενώ οι αλλαγές στην προσωπική κατάσταση βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Ζυγέ, χαλάρωσε και προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις προσεχείς αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Να θυμάσαι, πως ό,τι συμβαίνει, θα λειτουργήσει (αργά ή γρήγορα) προς όφελός σου.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος του Ιουλίου θα εμφανίσει στο προσκήνιο ευκαιρίες για προσωπική εξέλιξη και νέα επαγγελματικά βήματα. Αν, λοιπόν, η κακή διάθεση του Ιουνίου οφειλόταν σε τέτοια θέματα, έφτασε η στιγμή να τα λύσεις και να προχωρήσεις παρακάτω, ανοίγοντας την πόρτα σε μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτή η διαδικασία, πρέπει να φέρεις στην επιφάνεια ό,τι σε απασχολεί και να προβείς στις σχετικές συζητήσεις. Γενικότερα, ο Αιγόκερως θα πρέπει να δώσει το «παρών» στη ζωή του πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, αν επιθυμεί να κρατήσει σε μια ισορροπία τις ριζικές αλλαγές που θα έρθουν. Όσον αφορά στα προσωπικά του, μήπως ήρθε η ώρα να παραδεχτείς πως αυτή η μονοτονία και η ρουτίνα σε έχουν φτάσει στα όριά σου;

jenny.gr