Εάν θέλετε να κοιτάζετε άφοβα τον ήλιο, φορέστε γυναικεία γυαλιά ηλίου, που αναδεικνύουν το look σας με τον πιο στυλάτο τρόπο! Το ερώτημα είναι, βέβαια, τι γυαλιά προτιμάτε. Τετράγωνα; Στρογγυλά; Οβάλ ή πεταλούδα; Ωστόσο, σημαντικό ρόλο παίζει και το υλικό κατασκευής. Κοκάλινα, με μεταλλικό σκελετό ή ταρταρούγα; Όσο για το χρώμα, οι επιλογές είναι ακόμα περισσότερες. Μαύρα, λευκά ή πράσινα;

Ό,τι κι αν προτιμάτε, θα το βρείτε στη μεγάλη συλλογή γυαλιών ηλίου της Red Raven, της ελληνικής εταιρείας, που δημιουργεί τις τάσεις με εξαιρετικά υλικά κατασκευής και σχέδια που διαφέρουν.

 

Προτιμάτε κοκκάλινα γυαλιά ηλίου;

Τα κοκκάλινα γυαλιά ηλίου είναι πάντα αγαπητά και δημοφιλή στον γυναικείο κόσμο, ακριβώς επειδή παρέχουν άπειρες επιλογές σε σχήματα και χρώματα. Οβάλ, ορθογώνια και τετράγωνα σε διάφορα χρώματα, όπως κλασικά μαύρα και καφέ ή πιο μοντέρνα λευκά και μπεζ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας βάλουν σε δίλημμα. Όποια κι αν τελικά επιλέξετε, θα τα λατρέψετε γιατί θα ταιριάζει απόλυτα με το στυλ σας, αναδεικνύοντας το πρόσωπο, αλλά και την προσωπικότητά σας.

Ή μήπως ορθογώνια γυαλιά ηλίου;

Η αλήθεια είναι πως τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου προσθέτουν μια… σοφιστικέ πινελιά στην εμφάνισή σας κι αυτό είναι που τα κάνει ξεχωριστά. Είτε κλασικά κοκκάλινα, είτε μεταλλικά με λεπτό βραχίονα, τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου είναι must, εάν θέλετε να είστε… In και μπορείτε να τα βρείτε στη Red Raven. Επισκεφθείτε το myredraven.com ή κάποιο από τα 59 φυσικά καταστήματα της εταιρείας, ανακαλύψτε όλες τις νέες τάσεις και απογειώστε το look σας με προσφορές εντυπωσιακές!